Cautare

139 de rezultate pentru "pompieri" (8.45 secunde)
Cam de genul acesta sint majoritatea apelurilor la Ambulanta, Pompieri, Jandarmi, Politie si alte numere dintr-astea gratuite. ... Poate ca, daca s-ar intimpla de citeva ori astfel si cu vitejii care suna pe la Salvare si Pompieri, am scapa de supermeni, presedinti si sportivi celebri de citeva secunde.
Peste 120 de politisti, jandarmi si pompieri din Cluj sunt anchetati. Acestia sunt suspectati ca si-au falsificat concediile. Unul dintre cele mai importante inspectorate de politie din tara risca sa ramana fara angajati.
Incendiu puternic la o fabrica de lactate din Prahova. Zeci de pompieri intervin
Incendiu in insula Thassos: Sute de pompieri, sase avioane si sase elicoptere intervin pentru stingerea incendiilor de vegetatie
Un incendiu de vegetatie a izbucnit miercuri seara in Thassos, destul de aproape de o zona de camping. 100 de pompieri intervin pentru stingerea focului. Totodata, lor li s-au alaturat si voluntari veniti din zona.
Incendiul a fost localizat si stins de catre 3 autospeciale de pompieri, la fata locului deplasandu-se si alte 7 autospeciale de pompieri care insa nu au intervenit.
Primii 40 de pompieri romani au plecat astazi, de la baza din Ciolpani, intr-o noua misiune in Grecia. Ei vor fi cantonati in apropierea capitalei elene Atena, gata sa intervina la primul incendiu de padure.
Peste 60 de pompieri au intervenit cu 13 autospeciale pentru stinge incendiul de vegetatie care s-a manifestat pe o suprafata de aproape 300 de hectare.
La acest eveniment au participat conducerea IJP, sefii unitatilor de politie din Satu Mare, Carei, Negresti Oas si Tasnad si serviciilor din cadrul Inspectoratului, iar printre invitati s-au numarat prefectul judetului, Valer Marian, presedintele Consiliului judetean, stefan Szabo, vicepresedintele Consiliului judetean si presedinte al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, Gheorghe Ciocan, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, presedintele Tribunalului Satu Mare, judecatorul Mihai Coman Gelu, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, Radu Gal, comandantii Grupului de Pompieri "Somes” si Comandamentului Judetean de Jandarmi, coloneii Gheorghe Stramb si Gheorghe Avram, si seful Sectiei Satu Mare a Serviciului Roman de Informatii, colonelul Nicolae Pop.
De asemenea, vrem sa facem o statie de ambulanta la Cobadin, sa sapam un put in localitatea Conacu, pentru statia de alimentare cu apa si sa achizitionam o masina noua pentru pompieri", s-a laudat Cristian Telehoi.
concesionarea platformelor din Portul turistic Tomis, pentru o perioada de 20 de ani si contra unei redevente simbolice, externalizarea serviciului de comunicatii si de securitate perimetrala, externalizarea serviciului de salubritate, pompieri si depoluare in Portul Constanta etc.
"Compania a cumparat doua masini de pompieri, ce au costat peste 1 milion de euro si care ulterior au fost inchiriate sub pret firmei Consal Trade”, a afirmat deputatul PD.
Cel putin 3 universitati, pana in 2014, trebuie sa fie in top 500 2.Un mare spital regional (cu medicina de inalta performanta) 3.Sistem de urgenta regional, cu pompieri, ambulanta si politie 4.Infrastructura rutiera si feroviara modernizata 5.Un aeroport international minim 6.Un centru sportiv polivalent de nivel international in fiecare regiune(stadion si sala polivalenta ) 7.Un centru de afaceri regional 8.Un centru cultural de nivel european Capitala regionala Nu va exista o singura capitala a regiunii, cel putin in prima instanta • Pentru dezvoltarea echilibrata, pentru stimularea concurentei si pentru evitarea concentrarii puterii, fiecare regiune va avea multiple centre de interes:
statul roman, Ministerul Apararii Nationale, UM 01024 Timisoara, Parchetul Militar Timisoara, Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Ministerul Administratiei si Internelor, Compania de Pompieri Petrosani, Judecatoria Timisoara, Tribunalul Timis, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, Judecatoria Zalau, Tribunalul Salaj, Curtea de Apel Cluj, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Tribunalul Bucuresti, Ministrul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Presedintia Romaniei si Guvernul Romaniei.
In privinta contractului cu Consal, referitor la inchirierea celor doua masini de pompieri performante achizitionate in leasing de Administratia Portuara, s-a reusit convingerea firmei private sa procedeze la preluarea in nume propriu a contractului de leasing si la plata ratelor aferente.
Iar linia de tramvai a fost realizata cu o solutie ce va permite parcurgerea rapida de catre vehiculele speciale (salvare, pompieri, politie), dar nu si a autoturismelor.
Initiatorii propun infiintarea „Corpului Auxiliar“, compus din formatiuni militare pentru tineret, formatiuni de protectie civila, formatiuni sanitar-voluntare, formatiuni de pompieri si formatiuni logistice.
Pompieri, unde functionase un Dispensar stomatologic. Cladirea era langa fostul Restaurant Pausania(vezi fotografia de mai jos). Din 1979 sediul Tribunalului Ialomita se muta la Slobozia, unde se finalizasera lucrarile de constructie ale unui sediu nou.
Ro Image 2000 O echipa de pompieri de elita trebuie sa aiba grija de trei copii nazdravani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au ca ii asteapta cea mai grea misiune din viataa lor.
Langa biserica, o unitate militara de pompieri, care actioneaza si in Eforie, Costinesti, 23 August, Mosneni, Techirghiol. Intram mirati in biroul primarului localitatii Tuzla, nea Ghebenei, cum ii spun oamenii locului.
google-analytics.com