Cautare

514 de rezultate pentru "pitesti serhan naim2121121121212 1" (2.73 secunde)
Nicolae Grigorescu - 1 Decembrie (1 km) vizeaza atat reabilitarea carosabilului cat si a trotuarelor", a explicat Oprescu. ... 1, Scoala nr. ... 2 monumente 6 imobile se afla in consolidare 1 centru pentru situatii de urgenta.
Liderii PSD s-au intalnit ieri la Pitesti cu toti presedintii de organizatii. In cadrul acestei intruniri a fost stabilita o strategie de distrugere a imaginii actualei Puteri.
1.
Vicepresedintele PSD, Nicolae Vacaroiu, exponent al aripii Iliescu din partid, a declarat ieri la Pitesti ca, daca cercetarile declansate impotriva presedintelui executiv Adrian Nastase se vor finaliza prin confirmarea ca acesta s-a imbogatit nejustificat, si nu datorita matusii defuncte, atunci va fi aspru sanctionat.
Directorul Directiei Silvice Pitesti spune ca in 2005 nici unul dintre vanatorii de marca din PSD nu a mers la vanatoare in Arges si nici nu a solicitat acest lucru.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
- Atribuirea concesiunii con¬structiei caii ferate Roman-Galati-Braila-Buzau-Bucuresti-Pitesti-Craiova-Varciorova consortiului german Stroussberg, in conditii dezastruoase pentru statul roman, prin coruperea unor politicieni si implicarea principelui Carol I, la presiunile unor cercuri politice si financiare din Germania, grupate in jurul cancelarului Bismarck (contractul, nefinalizat, s-a soldat cu o adevarata tutela impusa de actionarii straini asupra finantelor tarii, cu estorcarea de fonduri si imixtiunea grava in treburile interne);
Din recomandarile pe care le aveau au mai lucrat cu primariile din Brasov, Ploiesti, Pitesti, Arad, Focsani sau Medias", a declarat Elvira Stancu, directoarea Directiei Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Craiova.
Am inceput in 1996, am fost 4-5 ani redactor-sef adjunct, apoi redactor-sef la un cotidian din Pitesti. Dadeam teme, corectam articole, citeam texte cu voce tare in sedintele zilnice, machetam pana in creierii noptii in fum de tigara.
Adaposturile de animale sunt selectionate cu sprijinul asociatiei pentru protectia animalelor, GIA, proiectul desfasurandu-se in 9 orase din Romania: Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti.
Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania.
Pe la ora 18:00, atentia le-a fost atrasa de o lumina puternica, alba, venind din partea stanga a soselei, din zona barajului, la o distanta de circa 1-1,5 km. ... Un alt caz a fost publicat in ziarul CURIERUL ZILEI din Pitesti.
In acelasi timp, presedintele Basescu l-a sfatuit pe noul ministru sa priveasca cu atentie inspre agentii economici romani, mai ales inspre constructori si a amintit ca au fost inregistrate esecuri in domeniul transporturilor, dand ca exemplu autostrada Bucuresti - Pitesti.
- S-au facut cam o duzina de asfel de motociclete care au defilat chiar la sarbatoarea de 1 Mai! ... Muzeul, aflat la 2 kilometri dupa intrarea in Campulung, dinspre Pitesti, poate fi vizitat in fiecare zi, intre orele 08.00-16.00, iar accesul e gratuit.
Dana, care a divortat in luna ianuarie dupa 20 de ani de mariaj, s-a recasatorit cu medicul stomatolog A. Chera, din Pitesti. In luna februarie, realizatoarea a anuntat ca este insarcinata.
Mircea Geona (foto) considera ca decizia strategica pentru infrastructura RomA¢niei a fost adoptata de a€žAlianta portocaliea€œ prin arondarea refacerii autostrazii Bucuresti-Pitesti companiei a€žGoden Blitza€œ.
In 1975 absolva Facultatea de Fizica din Pitesti. ... Cum spuneam, eu folosesc 70 de plante, un interval de frecventa de la 1,5 hertzi la gigahertzi, ele se combina in functie de problemele pe care le are pacientul respectiv si da frecventa potrivita fiecarei probleme.
Ea a spus ca se vorbeste, in acest sens, de locatii la Bran, Pitesti, sau in judetul Dambovita, fiind vorba de o unitate militara cu regim special in care nu a intrat nimeni dupa 1989.
Theodor Stolojan a anuntat luni seara ca demisioneaza din functia de consilier al presedintelui Traian Basescu, urmand sa paraseasca efectiv postul pe 1 noiembrie, potrivit Hotnews.
Liberalii i-au reprosat lui Valeriu Stoica faptul ca a actionat constant impotriva intereselor partidului prin declaratiile sale din ultimul timp si prin lansarea, alaturi de Theodor Stolojan, a platformei liberale de la Pitesti.
google-analytics.com