Cautare

598 de rezultate pentru "piramida de alimenti doctor mencinicopschi" (5.61 secunde)
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa. Ceremonia de acordare a distinctiei va avea loc la 4 noiembrie a.c., in Aula Magna a Universitatii.
Sala mare a Primariei Craiova a gazduit ieri sedinta solemna a Consiliului Local Municipal, in cadrul careia au fost rasplatite cu distinctii personalitati de seama ale urbei, la ceas aniversar.
Hernia de disc cervicala Profesorul doctor Mircea Gorgan spune ca decizia operatiei in cazul acestui diagnostic apartine neurochirurgului si nu se ia de azi pe maine "Hernie de disc C5-C6, protruzie C6-C7, modificari vertebrale degenerativ-osteofitice C5-C6". Acestea sunt concluziile examenului RMN efectuat de Gigi Becali.
Doamna doctor Ruxandra Dumitrescu, medic primar obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in tratamentul infertilitatii, asistent universitar, cu multiple competente, a ales sa-si dedice intreaga energie si pasiune pentru a-i ajuta pe cei care isi doresc un copil, pe cei disperati, pe cei ale caror incercari repetate au esuat, pe cei care nu au putut fi ajutati in clinicile clasice, dar care continua sa caute si sa spere, sa-i ajute sa aiba si ei bucuria unei familii implinite in jurul unui copil sanatos.
Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel: O noua componenta a HIV, cu evolutie rapida, la consumatorii de droguri intravenoase Jurnalul National:
Grupul Medical Romgermed a organizat astazi, 31 martie, o conferinta de presa in cadrul careia a anuntat atat strategia Grupului pentru anul in curs, cat si modalitatile prin care compania a reusit sa nu fie afectata de criza.
OMS spune ca jumatate dintre hipoacuzicii din lume ar fi auzit perfect daca ar fi respectat cateva reguli corecte de igiena. ... Atunci reduceti convorbirile telefonice, nu va autoadministrati terapii de tot felul si nici nu exagerati cu igiena. ... Doctor Adina Popescu, medic primar ORL:
Magda Marincovici) Profesorul doctor Mircea Radu Gorgan, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni". A venit la Spitalul "Bagdasar-Arseni" cand avea jumatatea stanga a corpului paralizata, cu neputinte grave de vorbire. Si toate aceste cumplite necazuri i se trageau de la un creier defect.
Pentru unele este mai usor, insa pentru altele este destul de dificil sa ramana insarcinate. ... Tu si partenerul tau trebuie sa puneti la punct cateva aspecte, inainte de a incerca sa deveniti parinti.
Temutul fashion editor are un zambet de zece carate si dintii "ascutiti" corespunzator. ... "Un zambet stralucitor este esential pentru o viata sanatoasa si nu de putine ori are numeroase efecte benefice asupra increderii in sine si a relatiilor cu ceilalti oameni.
Gheorghe Burnei a efectuat, in premiera absoluta, o interventie chirurgicala de exceptie, printr-o metoda originala, care a salvat o fetita cu necroza capului femoral (Autoare:
Profesorul doctor Justin Diaconu: ... Asa fost viata plina a profesorului doctor Justin Diaconu. A inceput, in 1926, in comuna Corbeanca, intr-o familie de invatatori. ... Si asa a format generatii la rand de studenti, din 1964, la catedra Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila.
Cancerul ovarian reprezinta 4% dintre toate tipurile de cancer la femei, dar are cel mai rau prognostic", a mai spus expertul pentru Webmd.com. Studiul si rezultale sale Cercetarea cuprins 212 de femei cu varste de 40 si peste 40 de ani care fusesera diagnosticate cu cancer ovarian.
Recent, intr-o atmosfera eleganta, intr-una dintre salile de epoca ale hotelului Grand Hotel Continental, a avut loc cea de-a doua intalnire Meltus Social Moms.
Reproducem in continuare aceste ganduri, care pornesc de fapt de la un articol mai vechi din Adevarul, dar si de la constatarea ca unii oameni din Calarasi merita sa aiba statuie inca din timpul vietii, iar unul dintre acesti oameni este CONSTANTIN TUDOR.
Cura de slabire garantata de Mihaela Bilic, slabesti pana de Craciun Doamna doctor Mihaela Bilic a postat, pe pagina ei de Facebook, o dieta de slabire cu rezultate garantate pentru toata lumea. ... Cura de slabire, detoxifiere, schimbare de metabolism si eliminarea dependentei de mancare.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
Joi, 3 iunie, la Hotel Royal - Sala Mircea Voda din Capitala va fi premiat Magiunul de Topoloveni.
Brand de tara in Uniunea Europeana. O poveste romaneasca de succes: magiunul de Topoloveni Cine spunea ca nu avem un brand de tara puternic? Il avem si e chiar unul recunoscut oficial de UE.
Toti s-au catarat pe brand-ul Topoloveni, cand a fost cazul, dar de sprijin nici vorba. Si macar de nu m-ar incurca! Acum am trecut de la productie la...
google-analytics.com