Cautare

95 de rezultate pentru "pesu ionela" (2.59 secunde)
Femeia, Ciucu Alina Ionela se prinde cu mainile de marginea peronului si incearca sa se ridice. In acel moment, Magdalena Serban ii da cu piciorul in cap, iar Alina este lovita de metrou cu o viteza de 50 km/h.
Alina Ionela Ciucu a murit marti, dupa ce a fost impinsa in fata metroului de Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani.
Doamna Ionela Preda, cel mai bun fizioterapeut pe care il are Romania. Eu am intrat in acest program in luna octombrie, pe 1 octombrie, si pana in momentul de fata am slabit 25 de kilograme, sanatos, frumos.
Ionela Stanila) Desi au trecut aproape 40 de ani de la infiintare, Gradina Zoologica din Calarasi, printre cele mai mari din tara, devine tot mai atractiva.
Ionela Stanila) La 423 de ani de la atestare documentara a Calarasiului, autoritatile locale pregatesc numeroase surprize in cadrul evenimentului Zilele Municipiului, in weekendul 21-23 septembrie 2018.
Ionela Stanila) Cinci calaraseni, cu activitate si rezultate remarcabile se afla pe lista celor care urmeaza sa primeasca titlul de cetatean de onoare in cadrul manifestarilor organizate in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi.
Mures 18:20 - 18:40 Ansamblul Stelele Bihorului din Oradea 18:40 - 19:10 Ansamblul Arcanul din Suceava 19:10 - 20:00 Orchestra Nationala Valahia a Primariei Capitalei, condusa de maestrul dirijor Marius Zorila, cu Andreea Haisan, Ionela Toma, Alin Trocan, Ioan Ciobotaru, Nicusor Iordan si Anamaria Rosa Preda, Albert Urdarea, Ariana Cioraca, Daniel Ionete.
Ionel, Nelu, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Nela, Ionica sau Oana, alcatuind cea mai bogata familie onomastica din Romania. - In aceasta zi de sarbatoare nu lipsesc nici traditiile si obiceiurile populare.
Ionela Stanila prezinta detaliat, in ADEVARUL, prognoza meteo a Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM. Aflam astfel ca vin ploile, in unele zone vor fi chiar ploi devastatoare, si cat de frig se face.
Ionela de 20 de ani din Bucuresti, care intretinea raporturi sexuale orale cu un barbat, contra sumei de 30 lei.
Cantaretul de manele Vali Vijelie a fost reclamat la Sectia 26 de Politie pentru ca si-ar fi rapit amanta. Rudele fetei spun ca manelistul nu a suportat ideea ca Ionela vroia sa-l paraseasa.
Personalitati de succes din toate mediile se vor intalni, sambata de sambata, la Digi24, la cina cu Ionela Nastase si chef Adi Hadean, in cadrul unui proiect nou in Romania LA CINA este un format premium in care gazdele emisiunii dialogheaza cu oamenii momentului despre teme de actualitate, intr-o atmosfera primitoare, avand alaturi bucate alese si un vin de calitate.
Este o zi foarte grea pentru Anamaria Prodan, caci se implinesc patru ani de cand mama ei, cantareata Ionela Prodan, a plecat la ceruri.
Parastasul Ionelei Prodan cu lautari, mici, sarmale si candy bar! Artista ar fi implinit astazi 75 de ani, iar fiica sa a facut un adevarat festin la mormantul mamei sale din Cimitirul Bellu.
Ionela de 31 de ani, ambele din Bucuresti, pentru savarsirirea infractiunilor de furt calificat si violare de domiciliu. La data de 11.05.2011, cele doua, sub pretextul ca sunt angajate ale unei societatii comerciale, au patruns intr-o locuinta situata in Bucuresti, Bd.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com