La data de 18.08.2011, in jurul orei 20.50, politisti din cadrul Sectiei 4 Politie, au depistat-o pe D. FLORINA de 50 de ani, din Bucuresti, care a sustras din incinta unui magazin situat in Bucuresti, Bd. I. Mihalache, sector 1, produse alimentare in valoare de aproximativ 80,30 lei.
Prejudiciul a fost recuperat si inapoiat partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate de politisti, cu D. Florina in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
La data de 18.06.2011, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale, Sectia 4 Politie, au identificat si inceput urmărirea penala fata de C. Maria de 37 de ani si C. Ionela de 31 de ani, ambele din Bucuresti, pentru savarsirirea infractiunilor de furt calificat si violare de domiciliu.
La data de 11.05.2011, cele doua, sub pretextul ca sunt angajate ale unei societatii comerciale, au patruns intr-o locuinta situata in Bucuresti, Bd. Ion Mihalache, sector 1, de unde, profitand de neatentia proprietarei, au sustras un portofel ce continea cartea de identitate a acesteia si suma de 80 lei.
Cercetarile sunt continuate de politisti din cadrul Sectia 4 Politie, cu cele două autoare arestate preventiv in alte cauze penale.