Cautare

57568 de rezultate pentru "pentru renuntare contract" (4.03 secunde)
Acestea sunt in linii mari cele mai importante coordonate sub care s-au desfasurat tratativele dintre cele patru organizatii sindicale si administratie pentru cresterea salariilor celor 14.500 de siderurgisti, in urma carora salariile au crescut cu 9,5%, dar nu mai putin de 100 de lei.
In anul 2008, de 2 mai, am decis sa organizam pentru prima data evenimentul numit MTV Days, la Mamaia.
In cazul celor care lucreaza cu contract de munca peste granita, atunci lucrurile sunt clare, pentru ca lor li se considera vechime in munca respectivele contracte.
Functionarii care au executat ordinul primarului Solomon au aratat ca SC Reparatii Vlad Serv SNC nu mai avea contract de inchiriere cu municipalitatea de aproape un an si ca patronul firmei, Ion Vlad, a fost somat in mai multe randuri sa-si dezafecteze constructia provizorie.
Altfel spus, clientul BRD Constanta amintit sustine ca i s-ar fi bagat pe gat un credit de 1000 RON, prin intermediul cardului de debit emis de aceasta institutie bancara pe numele sau-card pe care isi primeste salariul- fara ca el sa fi semnat vreun contract de credit in acest sens si fara ca respectivul constantean sa fi dorit o astfel de creditare.
Sindicatele din mineritul Vaii Jiului au incheiat contractul colectiv de munca pentru anul acesta, iar minerii vor avea salarii marite si bani pentru investitii la unitatile miniere.
Multe persoane se trezesc ca trebuie sa munceasca intreaga viata doar pentru a plati ratele la banca. ... Mai exact, societatea Universum SRL a incheiat in octombrie 2007 un contract de creditare cu Bancpost, la o dobanda variabila de 13%.
Daca in anul 2007 cei care au luat credite plateau circa 2 lei pentru un franc elvetian, acum platesc o rata mai mult decat dubla. ... Aici ma refer la faptul ca bancile comerciale au incheiat contracte de credit, nu clientii, iar un contract ramane contract, cu stipularile de rigoare.
Rompetrol Downstream a încheiat un contract cu Posta Româna, în valoare de 100 de milioane de lei, în urma unei negocieri directe, fara anunt de participare, pentru furnizarea de carburanti auto, potrivit unui anunt al companiei Posta Româna de pe portalul de achizitii publice.
Ministerul Apararii din Marea Britanie a semnat, in cele din urma, un contract de 250 de milioane de lire sterline in vederea retehnologizarii a 33 de elicoptere Puma, anunta site-ul aviationweek.com.
La data de 2 aprilie 2009, in mandatul primarului Alberto Ruiz Gallardon, Tiriac a semnat un contract de sponsorizare cu Primaria Madrid, in baza caruia primea anual 1.882.198 euro.
Contractul educational intre unitatile de invatamant cu parintii sau tutorii copiilor - un contract perfectibil. ... Una dintre noutatile acestui an scolar este semnarea unui contract educational intre unitatile de invatamant cu parintii sau tutorii copiilor, in care vor fi stabilite drepturile si obligatiile reciproce ale partilor.
Am fost ieri sa semnez noul si faimosul contract cu Distrigaz. ... Probabil de aia nu s-a ingramadit lumea la comanda Distrigaz amergeti de semnati contracte a, pentru ca nu prea erau de semnat contractele alea.
Radoi si-a dorit un contract pe o perioada mai lunga, lucru pe care federalii n-au fost gata sa i-l ofere. ... A vrut un contract mai mare, nu doar pe sase luni doar pe Liga Natiunilor.
(…) Dupa aceasta inventariere se va lua fiecare contract in parte. Este posibil sa fie un contract care are valabilitate inca trei ani sau doua luni. Nu se poate incheia un contract pur si simplu", a explicat Andrei Zaharescu.
MAI a facut legea pentru comasarea alegrilor Ministerul Administratiei si Internelor propune ca alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale sa se desfasoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, la o data ce va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.
"Batalia" pentru Bucuresti. Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui.
Ai putea spune ca e oarecum normal pentru un popor care a trait jumatate de secol cu trauma comunismului sa fie reticent la ideea disparitiei proprietatii private, dar reactiile furibunde, cu referire la milioanele de victime ale Gulagului si derapajele care compara PLUS-ul cu PSD-ul au fost la ordinea zilei, trasandu-ne un portret robot al Oanei-Maria Bogdan ceva pe la jumatatea drumului intre Stalin si Pol Pot.
Alegerile europarlamentare si ascensiunea extremistilor • Articol in care ziarul britanic Daily Express isi prezinta "cruciada" impotriva romanilor si bulgarilor care vor sa mearga in Regatul Unit • Alegerile europarlamentare programate pentru mai 2014 se anunta a fi marcate de ascensiunea amenintatoare a partidelor ultranationaliste, care propovaduiesc tocmai oprirea adancirii procesului de integrare europeana si in unele tari chiar gestul extrem de renuntare la calitatea de membru al Uniunii.
google-analytics.com