Cautare

1187 de rezultate pentru "pensionari la sri" (2.63 secunde)
Colegiul National de Studiere a Arhivelor Securitatii va intra, pana la sfarsitul anului, in posesia intregii arhive a fostei Securitati, nu doar a doua treimi, asa cum a decis CSAT, a declarat ieri seful CNSAS, Gheorghe Onisoru, postului de Radio Delta RFI.
Ionut Tene) Acum cateva luni am fost mirat ca a reaparut intempestiv Marian Munteanu, fostul lider al Pietei Universitatii din 1990, la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV (clujenii hatri o mai numesc Jocul de glezne de la Hellvig TV).
Indarjirea cu care Cezar Preda (liberal acum si PDL-ist inainte!) apara pozitia generalului SRI Dumbrava ma face suspicios: el controleaza SRI sau, prin el, SRI controleaza Comisia de control al SRI?
Declasificarea celor 21 de documente primite de premierul Calin Popescu-Tariceanu de la SRI, despre care presedintele Traian Basescu afirma ca demonstreaza influenta grupurilor de interese in Executiv, se poate realiza numai in cadrul strict stipulat de legislatia in domeniu, care prevede acordul emitentului si indeplinirea mai multor conditii.
Directorul SRI, Radu Timofte, si presedintele Colegiului CNSAS, Gheorghe Onisoru, au avut ieri o intalnire in cadrul careia au discutat despre accelerarea predarii arhivei fostei Securitati, precum si despre transferarea la Consiliu a evidentei informatizate a dosarelor.
Primarul Devei, Mircia Muntean, si viceprimarul Florin Oancea au sustinut ieri ca telefoanele lor au fost ascultate si au solicitat SRI, printr-o adresa scrisa, clarificarea aspectului privind interceptarea convorbirilor lor telefonice.
Dupa cum era de asteptat, Traian Basescu a reusit sa-si impuna omul la conducerea super serviciului secret infiintat vineri printr-o hotarare a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT).
Primarul Romeo Stavarache a solicitat DNA, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau si SRI sa-l informeze daca exista autorizatii de interceptare a telefoanelor sale. Institutiile vizate au replicat ca ii vor da raspunsul primarului Bacaului in termenul prevazut de Legea liberului acces la informatiile publice.
O femeie din Sri Lanka, aflata la munca in tara din Golf, a fost condamnata la moarte dupa ce a comis adulter. ... Femeia in varsta de 45 de ani era maritata si l-a inselat pe sotul ei cu un alt imigrant din Sri Lanka, care era singur.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat la Buzau, ca PD nu a avut, nu are si nu va avea propuneri pentru functiile de conducere in cadrul serviciilor secrete si l-a atacat pe aceasta tema pe liberalul Eugen Nicolaescu.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat ieri ca o decizie in privinta sesiunii extraordinare va fi luata dupa ce comisiile de aparare si cele de specialitate privind controlul SRI si SIE vor elabora un raport privind situatia de "criza institutionala profunda" din domeniul securitatii nationale.
Secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, a anuntat ieri ca, dupa ce hotararea CSAT privind declasificarea tuturor dosarelor politicienilor va fi operationala, Comisia paritara SRI-CNSAS va fi desfiintata pentru ca nu va mai avea obiect de lucru.
Teama resimtita fata de Securitate se rasfrange in continuare, la 16 ani de la Revolutie, asupra actualelor servicii de informatii din Romania.
Presedintele Traian Basescu a recunoscut, in cadrul unei emisiuni televizate ca atunci cand a luat decizia nominalizarii social-democratului George Maior la sefia SRI l-a sunat pe liderul PSD Mircea Geoana.
Audierile celor doi candidati propusi de presedintele Traian Baasescu pentru sefia SRI si SIE au decurs cum putini analisti se asteptau.
Presedintele Traian Basescu a tinut ieri - la sedinta de bilant a SRI, o institutie despre a carei depolitizare se vorbeste de multa vreme - un discurs eminamente politic. ... Actuala tensiune politica este definita de presedintele Basescu drept o reactie la actiunile sale.
Comisia parlamentara de ancheta pentru verificarea informatiilor cu privire la interceptarea comunicatiilor a solicitat Birourilor Permanente ale celor doua camere amanarea depunerii raportului pana la 15 octombrie.
Deputatul PLD Sorin Paveliu a anuntat joi ca a depus in Parlament un proiect de hotarare prin care comisiile de control al Serviciilor secrete sa solicite directorilor SRI si SIE sa certifice ca intre candidatii pentru PE si in Parlament nu exista lucratori sau fosti lucratori ai serviciilor pe care le conduc.
Raportul conform caruia cei vizati de cele 13 note ale Grupului de Evidenta al SRI sunt politicieni antipatizati de "factorul de decizie" este un raport preliminar, intocmit de secretarul Comisiei SRI, Ion Stan, si neasumat de ceilalti membri ai comisiei.
Cinci generali din cadrul Serviciului Roman de Informatii (SRI), printre care fostul sef al Inspectoratului de Contraspionaj, Ionel Bidireci, si fostul sef al Secretariatului general, Marius Brateanu, au fost trecuti in rezerva, luni, printr-un decret semnat de presedintele Traian Basescu.
google-analytics.com