Cautare

432 de rezultate pentru "paza" (3.34 secunde)
Si, asa dupa cum v-am spus, parte a acestei societati romanesti, odata instruia in felul urmator oamenii care stateau de paza; si cand venea seful si-l intreba pe cel care statea de paza - Ce pazesti aici?
In document se arata ca aceasta structura de sine statatoare a functionat cu rezultate bune pana in 2005, cand, prin ordinul ministrului Administratiei si Internelor, serviciul de politie pentru Palatul Parlamentului a fost desfiintat, iar activitatile de paza au fost preluate de catre Detasamentul de Jandarmi din Unitatea Speciala de Jandarmi Paza-Obiective Bucuresti.
Trebuie remarcat ca sub mandatele domniei sale, jurnalistul a urcat constant in statut, de la caine de paza, la tiganca imputita, tonomat si, in cele din urma, gaozar.
In acest sens, atat invitatii cat si moderatorul au sesizat faptul ca viata si integritatea fizica a premierului ar fi putut fi puse in pericol in situatia in care persoana care a surprins respectivele imagini s-ar fi putut apropia de premier cu o arma sau alt dispozitiv similar, fapt ce i-a determinat sa solicite un punct de vedere de la SPP ca institutie abilitata cu paza si protectia primului ministru.
Cu privire la masina si la sepepisti, Bogdan Olteanu a declarat ca habar nu are daca autovehiculul pe care-l va primi " a fost al lui Nastase" si daca va avea aceeasi oameni pentru paza.
Ulterior Hastings a verificat si a confirmat ca respectivii fusesera intr-adevar stationati in bazele militare indicate, in anii amintiti, asigurand paza armelor nucleare. ... Air Force Security, a declarat ca intr-o noapte de octombrie 1975 era de paza la baza militara aeriana K.I.
Mai tarziu, in cursul aceleiasi dimineti, un soldat, care in evidentele lui Rosales figureaza cu numele de Louis Honved, a zarit dintr-un turn de paza cateva puncte luminoase pe cer, care au coborat indaratul unor conducte. ... Mai tarziu, Honved a fost alertat de latratul furios al cainelui de paza.
S-a renuntat la ei si activitatea de control a fost preluata de citiva salariati ai societatii, care erau insotiti pe teren de angajatii unei firme particulare de paza si protectie. ... Imi doresc ca aceasta echipa sa aiba echipament special, ca cel folosit de firmele de paza si protectie.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, refuza sa beneficieze de asistenta medicala coordonata de Serviciul de Protectie si Paza (SPP).
Includerea in Serviciul de Paza si Protectie (SPP) a unor ofiteri dati afara din Ministerul Administratiei si Internelor pentru abateri de la regulile militare si pentru incalcari ale legii descalifica intregul serviciu, a anuntat, duminica, un comunicat al Partidului National Liberal (PNL), semnat de vicepresedintele partidului, Norica Nicolai, precum si de George Scutaru, membru in Biroul Politic Central al PNL.
Comisia va initia un control la unitatile centrale ale Serviciului Roman de Informatii, una dintre temele vizate fiind cea a interceptarilor ilegale efectuate de societatile de protectie si paza, detectivi particulari, sau alte firme, a precizat secretarul Comisiei SRI, deputatul PSD Ion Stan.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a declarat, joi, ca se teme pentru siguranta sa, motiv pentru care isi va intari paza personala si va avea asupra sa pistolul pe care il detine legal de cativa ani.
De asemenea, MIRA va asigura paza sectiilor de votare si a dosarelor intocmite de birourile electorale pe timpul transportului acestora la birourile electorale de circumscriptie, respectiv la Biroul Electoral Central, precum si paza pe timpul tiparirii, transportului si depozitarii buletinelor de vot si a celorlalte materiale necesare votarii.
Nu e nevoie insa ca oamenii sa fie ingrijorati ca sefilor din prefectura li s-ar fi redus veniturile, caci economiile la fondul de salarii s-au facut prin concedierea a doua femei de serviciu.De asemenea, a fost reziliat contractul cu firma care asigura paza cladirii de pe strada Amaradia, din curtea Liceului Energetic, unde functioneaza ghiseul unic al prefecturii.
O sa restrang si posturile de paza, pentru ca platesc niste bani nejustificat pentru supravegherea unor cladiri demolabile de pe terenul pe care se va construi Spitalul Regional.
Toate contractele incheiate sub semnatura fostului director Dumitru Coman la Directia Judeteana de Paza (DJP) Constanta vor fi supuse unui control amanuntit. ... In prezent, Directia Judeteana de Paza numara 150 de contracte cu diversi agenti economici aflati pe raza Constantei.
cine are interes ca PSD-ul sa aiba hemoragie, sa se sparga, sa devenim un fel de catelusi de paza ai lui Basescu?", a declarat Mircea Geoana.
Pe de alta parte, MApN sustine ca nu este singurul organizator al paradei militare de 1 Decembrie, din Piata Arcul de Triumf, aceasta fiind pregatita impreuna cu Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul Protectie si Paza si in colaborare cu alte autoritati publice.
Avem paza interna, dar nu au observat nimic. Noaptea nu avem paza, nici nu avem nevoie", a spus ambasadorul Ungariei in Romania, Oskar Fuzes.
Peste 500 de forte de ordine sunt dislocate pentru a asigura paza si ordinea publica in timpul manifestarilor organizate de municipalitatea ieseana cu prilejul implinirii a 152 de ani de la Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca.
google-analytics.com