Cautare

684 de rezultate pentru "parintele laurentiu" (2.69 secunde)
Laurentiu Reghecampf e foarte deranjat de ultimele declaratii ale lui Gigi Becali. ... Laurentiu Reghecampf e antrenorul Stelei din vara acestui an.
Nu o sa-ti vina sa crezi cum intra antrenorul Stelei in istorie chiar de ziua lui si ce OBIECTIV si-a stabilit Reghe Laurentiu Reghecampf s-a molipsit de la Gigi Becali si a anuntat ca obiectivul Stelei este finala Europa League.
Laurentiu Reghecampf intentioneaza sa schimbe radical sistemul de joc la Steaua, desi echipa ros-albastra este lider in Liga I si conduce grupa din UEFA Europa League.
Laurentiu Reghecampf si-a felicitat jucatorii pentru aceasta performanta si se gandeste sa obtina noi performante cu STEAUA, dupa egalul cu LEGIA care a calificat echipa in CHAMPIONS LEAGUE. ... Baietii au crescut enorm de la meci la meci", a spus Laurentiu Reghecampf la Dolce Sport.
Laurentiu e curtat intens de FC Nurnberg, dupa cum a anuntat Dumitru Dragomir prin intermediul site-ului sau.
Laurentiu Reghecampf isi propusese chiar sa nu piarda in Anglia, dupa esecul dur de la Bucuresti, scor 0-5.Tehnicianul si-ar fi dorat ca Steaua sa marcheze macar un gol in dubla mansa cu echipa lui Pep Guardiola.
Cu un sound fresh si influente latino, single-ul este compus de catre Sergiu Buta impreuna cu Laurentiu Duta, hitmaker-ul alaturi de care Andreea a mai colaborat pentru multe piese de succes. ... Colaborarea cu bunul meu prieten Laurentiu Duta, producatorul acesteia, a fost neasteptata si imbucuratoare.
A invins Prea Sfintitul Laurentiu Streza, episcopul de Caransebes. ... curentul ecumenic modernizant, cu tendinte clar proeuropene si globalizatoare reprezentat de PS Laurentiu a€“ si cel conservator panortodox a€“ reprezentat de çPS Andrei.
Ionel Valentin Goga, zis Chelu, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Cristian Sorica, zis Metal, tot de 29 de ani, domiciliat in comuna Pielesti, Iulian Dumbrava, zis Para sau Parazitu, de 23 de ani, din Craiova, Dumitru Laurentiu Sirbu, zis Vatrai, de 23 de ani, din Filiasi, Florin Zaharia, zis Gheti, de 22 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, dar stabilit fara forme legale in Craiova, si Irinel Ocnareasa, fost Miu, de 35 de ani, din comuna doljeana Bralostita, tot fara forme legale in Craiova.
Anamaria Prodan are o relatie speciala cu Laurentiu Reghecampf Jr., dar exista momente in care chiar si ei se cearta! ... Laurentiu Reghecampf Jr.
In cazul in care parintele se intoarce la serviciu in timpul celor doi ani de concediu de maternitate sau paternal, acesta sa primeasca salariul pe care l-a avut inainte sau cel negociat, iar copilul sa primeasca salariul minim pe economie.
Antonie Iorgovan a venit ieri la Senat foarte suparat de sapuneala pe care i-au tras-o colegii de partid miercuri seara, soldata cu pierderea tuturor functiilor din PSD.
- "In mintea stramba si lucrul drept se stramba", spunea parintele Arsenie Boca. ... - Pamantul tarii este sfant prin eroii, martirii si sfintii pe care ii adaposteste in adanc, spunea parintele Iustin Parvu.
La standul actritei Manuela Golescu din cadrul targului de Craciun organizat la Sala Dalles, puteti gasi CD-urile ei (cu poemele pe care le recita), cartile despre Parintele Arsenie Boca, "Marturia Parintelui Pantelimon" si "Darul lui Dumnezeu catre poporul care striga", dar si mere din ceramica si vase din cultura Cucuteni create de artistul Nicolae Moldovan.
- In fiecare dintre noi coexista copilul, parintele si persoana adulta. ... Cine, din mine - copilul, parintele sau persoana adulta -, constituie sursa acestei suferinte?
PARINTELE SI COPILUL Daca parintii sunt meditativi, daca un copil se naste nu doar ca urmare a contactului sexual biologic, ci si dintr-o adanca iubire meditativa.
Parintele Danau Barbu, paroh al Bisericii "Sfintii Imparati Constantin si Elena", sustine ca biserica sa nu a apartinut niciodata greco-catolicilor, lucru pe care-l poate demonstra cu acte si extrase din Cartea Funciara. "Biserica a fost construita intre anii 1930-1940 de catre parintele Ianovici.
Parintele unui copil obez este orb la boala copilului sau. ... parintele vede copilul vecinului ca este grasut, dar nu-si vede propriul copil.
Ce destin crunt, e ziua in care parintele sau va fi inmormantat! ... Ce destin crunt, e ziua in care parintele sau va fi inmormantat!
GOOGLE DOODLE in onoarea creatorului artei ORIGAMI Google a creat un logo special pentru a sarbatori 101 ani de la nasterea japonezului Akira Yoshizawa, considerat parintele artei origami. Origami este arta impaturirii hartiei, iar japonezul Akira Yoshizawa este considerat parintele ei.
google-analytics.com