Cautare

684 de rezultate pentru "parintele laurentiu" (2.65 secunde)
Echipa lui Laurentiu Reghecampf a reusit un rezultat bun in deplasare si nu a lipsit mult sa obtina chiar un rezultat rasunator.
Laurentiu Regehcampf si MM Stoica au fost agresati verbal dupa meciul Dinamo - Gloria Bistrira, de pe Arena Nationala, dar n-au ripostat din cauza unei interdictii pe care au primit-o de la Gigi Becali.
Golurile echipei antrenate de Laurentiu Reghecampf au fost marcate de Piovaccari ‘12, Adi Popa ‘34 si Tanase ‘60. ... Laurentiu Reghecampf.
Laurentiu Reghecampf e convins ca Steaua o poate bate pe Schalke si numai imprevizibilul poate produce alt rezultat. ... Laurentiu Reghecampf Rezerve:
Alexandru Zob, Silvian Valcu, Laurentiu Banescu. ... Actorii - povestitori si regizori ai propriilor partituri sunt Alexandru Zob, Silvian Valcu si Laurentiu Banescu.
Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu stefan - tobe. ... Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu Stefan - tobe.
Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu stefan - tobe. ... Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu Stefan - tobe.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a treia parte.
Senatorul Laurentiu Florian Coca noteaza pe Facebook: • Doua zile, un adevarat tur de forta alaturi de echipa de campanie.
Senatorul Coca Florian Laurentiu ne-a transmis o declaratie politica intitulata "Pe 25 mai, votam pentru Romania Puternica in Europa!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul social-democrat Coca Florian Laurentiu a declarat, la o intrunire electorala in orasul minier Berbesti, ca scorul electoral pe care PSD il va obtine in judetul Valcea, pe 25 mai, va fi intre 47% si 52%.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: Invinsi dar Nu uitati. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Catalina Porumbel si sotul acesteia, Laurentiu Voicu, si-au unit destinele sambata 27 august 2016. La momentul casatoriei, Catalina si Laurentiu Voicu aveau impreuna o fetita.
Laurentiu Reghecampf a luat parte la conferinta de presa unde a fost "deranjat" de remarca unui reporter care a catalogat golul lui Ionut Vina de la meciul cu FC Voluntari ca fiind "simplu".
Laurentiu Reghecampf a primit interzis la Snagov. Aflam ce a descoperit sexy impresara pe stick-uri si cum s-a pus Reghe in genunchi sa-i ceara iertare copilului.
Exact in Joia mare a Pastelui Catolic, Inaltul Laurentiu, Mitropolitul Ardealului, a dat publicitatii o veste mare.
Primele declaratii pe care le-a facut Laurentiu Reghecampf despre ce s-a intamplat in sala de judecata la proces.
Impresara si-a acoperit tatuajul cu chipul lui Laurentiu Reghecampf! Cu toate ca spunea ca nu tine mortis sa-l stearga, si ca va face asta doar daca un barbat ii va cere asta, Anamaria Prodan si-a schimbat decizia.
Iata ce poate pati Laurentiu Reghecampf, daca nu respecta ordinul de restrictie de 4 luni si o suna pe Anamaria Prodan sau intentioneaza sa se apropie de ea.
Scandalul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf intra intr-o noua etapa. Directia pentru Protectia Copilului a inceput o ancheta, dupa ce baiatul de 14 ani al cuplului ar fi fost traumatizat in urma certurilor violente dintre parintii sai.
google-analytics.com