Cautare

351 de rezultate pentru "parfum solid lavanda" (3.21 secunde)
"Eu am primit de la Mos Nicolae un parfum pe care mi l-am dorit de ceva timp si multe, multe dulciuri, caci nu ma pot stapani atunci cand vine vorba de ele...Imi pare rau ca nu am avut timp sa-i cumpar si eu cadou sotului meu, pentru ca in fiecare an obisnuim sa ne impartim darurile.
Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui:
Dianu Fericirea este un parfum pe care nu il poti pulveriza pe cineva fara sa ajunga si pe tine. - definitie de Ralph Waldo Emerson Fericirea este acea stare a constiintei generata de realizarea propriilor valori.
Printesa Stanjenel, Adiere de octombrie, Rochita dragalasa, Dulceata de trandafiri, Parfum de liliac, Fetita cu Perla, Sclipire de Safir, Rochita Sfioasa etc.
Plutea in odaie un parfum proaspat de iasomie. Guru continua sa o mangaie si i-a dat atunci acea mantra aparatoare de pacate.
vinuri dulci dobrogene, tuica de Arges, must inasprit din viile Ostrovului, rotocoale de cascaval si calupuri de telemea din Braila, miere din stupii Moldovei si ai Bucovinei, ciubere de Transilvania cu pastrama de oaie, carute de mere si pere de pe vaile Carpatilor, cantalupi uriasi din Turcia, parfum de trandafiri si hamuri mirosind iute a iuft si a catran din Bulgaria, stafide dulci in scoici rosii de culoarea purpurii din Corint, portocale si mirodenii din Cipru, lazi din lemn de chiparos si cedru din Liban, stofe de Teheran, casmiruri de India, matasuri de China, rodii si smochine din Iran, curmale coapte si rosii din Bagdad, cega, pastruga, morun si nisetru, cu icrele lor negre, de la Sulina.
/ Dintr-un parfum mai dulci zefiri se nasc / Decit din tot parfumul Doamnei mele. / Imi place s-o ascult cind imi vorbeste / Dar de un cintec mult mai mult ma-ncint;
Cine ar fi crezut ca consumul de produse, traditiile populare si spiritualitatea s-ar imbina atat de bine." Bill Watterson, Calvin & Hobbes • "Cand avem constiinta curata, avem Craciunul in permanenta cu noi." Benjamin Franklin • "Ceea ce conteaza de Craciun nu e decorarea bradului, ci reunirea familiei." Kevin Bright • "Mi-as dori sa inchid Spiritul Craciunului intr-un borcan si sa ma bucur de el putin cate putin, in fiecare luna." Harlan Miller • "Craciunul este patura magica care ne acopera, acel ceva atat de intangibil de parca este un parfum.
petrece mai mult timp in fata oglinzii, se tot studiaza, si-a cumparat un parfum nou, este mereu aranjat. Descoperi uimita ca vine acasa cu noi achizitii vestimentare, pe care nici nu te asteptai sa le aleaga.
Daca in una din acele rare ocazii cand simte nevoia sa se relaxeze si sa se distreze ai lipsa de inspiratie sa spui ceva dezaprobator, se va repezi direct la oglinda si la sticla de parfum.
In plus, atat Wilder cat si omul din spatele manechinelor extraterestre a lucrat cu Directia de Razboi Psihologic, pentru filmul Death Mills. Asadar, ipoteza expusa are - folosind o expresie la moda - parfum de credibilitate. (Sursa: revistamagazin.ro)
Viata politica de la tara a avut si va avea tot timpul un farmec si parfum aparte.
"Stelian Dutu este parfum de dama fata de Popescu. Dutu este un om politic adevarat si in cazul in care dansul era candidat la Consiliul Judetean sau daca ramanea lider de partid, partidul nu se dezintegra".
In prezent, Bogdan Dima este seful Serviciului Executare Silita din cadrul Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri si a atras atentia opiniei publice in momentul in care s-a incercat organizarea unui flagrant cu el in "rolul" de functionar care primeste mita un parfum si o sticla de whisky.
Dar cand de ani buni de zile niste cretini apar in uniformele Armatei Romane in penibilul serial Trasniti in NATO, unde onoarea ei este facuta hartie de sters la cur, fara ca nimeni sa protesteze, pozele Elenei din tabloide, in uniforma, sunt parfum!
Totul duhneste a parfum in carpathian garden", a declarat Mircea Badea. Mircea Badea a desenat capul avocatului pe un panou si s-a chinuit o jumatate de ora sa ghiceasca cum l-a lovit Traian Basescu.
Da un parfum de adevaraciune ideologica. Cine-i mai anticomunist ca ei ? La momentul potrivit, se va constitui oficial noua "Conventie Democratica" cu nume actualizat:
Iar dupa decembrie 1989 a venit, parfum, si a cerut si apartamentul inapoi. Pe care l-a primit. Asta e! Sigur ca nimeni nu va fi de acord cu limitarea despagubirilor, mai ales ca proprietatile care nu mai exista fizic sunt, bag mana in foc, puternic supraevaluate.
Plecand de la Cotroceni, unde a lasat in urma putin scandal amestecat cu ceva mai mult parfum, doamna Elena Udrea a fost, in scurt timp, propulsata in partid.
A ramas in urma doar o dara de parfum de flori si aroma de ciocolata si ecoul cuvintelor dragastoase pe care indragostitii si le-au spus.
google-analytics.com