Cautare

79 de rezultate pentru "otelul" (3.29 secunde)
Conducerea echipei Pandurii trateaza cu Otelul Galati transferul atacantului Marius Pena (27 de ani, 1,85 m), pentru care moldovenii cer 250.000 de euro.
Bilantul in amicale a fost de doua victorii (2-0 cu Dinamo Kiev, 3-1 cu Slovan Bratislava), trei egaluri si cinci infrangeri, iar randurile au fost intarite doar cu Gabriel Iancu (Viitorul Constanta), Cornel Rapa (Otelul Galati) si Leandro Tatu (liber de contract).
Vineri, 13 septembrie - Ceahlaul Piatra Neamt - FC Brasov, ora 19.00, Dolce Sport - Pandurii Targu Jiu - Dinamo, ora 20.30, Digi Sport Sambata, 14 septembrie - Steaua - Sageata Navodari, ora 19.00, Digi Sport Duminica, 15 septembrie - Corona Brasov - Gaz Metan Medias, ora 17.00, Digi Sport - Petrolul Ploiesti - Concordia Chiajna, ora 19.00, Digi Sport - Universitatea Cluj - CFR Cluj, ora 21.30, Digi Sport Luni, 16 septembrie - FC Viitorul - FC Botosani, ora 19.00, Digi Sport - Otelul Galati - Astra Giurgiu, ora 19.30, Dolce Sport - FC Vaslui - ACS Poli Timisoara, ora 21.30, Digi Sport
Transferurile vizate - Cristian Dulca - realizat in ianuarie 1999, de la clubul de fotbal Rapid Bucuresti la clubul sud-coreean Pohang Steelers - Iulian Arhire - de la clubul Otelul Galati la Pohang Steelers, realizat in martie 1999 - Cosmin Contra - de la Dinamo la Deportivo Alaves, realizat in iunie 1999 - Ionel Ganea - de la clubul de fotbal Gloria Bistrita la VfB.Stuttgart, din iulie 1999 - Paul Codrea - de la Dinamo Bucuresti (imprumutat la F.C.
Otelul Galati 19 5 3 11 21-35 18 15. FC Viitorul 19 4 6 9 13-31 18 16. FC Brasov 19 3 7 9 18-26 16 17.
Stelistii au primit tricourile, medaliile si trofeul de campioni Stelistii au primit tricourile, medaliile si trofeul de campioni ai Ligii I de fotbal, editia 2013-2014, marti seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, dupa meciul cu Otelul Galati (2-2), din ultima etapa a sezonului, in fata a circa 30.000 de suporteri.
Construit din acest material elastic si mai rezistent decat otelul, podul rezista puhoaielor, fara a necesita in fiecare an noi reparatii.
De altfel, la noi ca la nimeni. Ca si-n istoria noastra, iarasi ne “luam dupa ureche“ si mergem cu ochii inchisi in directia aratata de Vest.
Jiul a fost invinsa acasa de Otelul cu 3-0. Petrosenenii cred ca se gandeau mai mult la jocul din etapa viitoare, cu Pandurii Targu Jiu, decisiv pentru ambele combatante pentru ramanerea in Divizia A.
Otelul a cistigat din nou... pardon, a reusit sa obtina prima victorie in actualul sezon al primei divizii. Bolnavii din Spitalul Judetean sint internati in continuare in saloane fara aer conditionat, motiv pentru care trebuie sa suporte temperaturi de 40 de grade Celsius.
Sapte goluri la Piatra Neamt, victoria Ceahlaului, 4-3 cu Otelul, fiind, intr-un fel, opera oltenilor! Pai, trei goluri ale gazdelor le-au marcat trei olteni, Murgan, Vrajitoarea, Mircea Ilie, iar "Vraja" a fost declarat omul meciului.
Primii care au facut apel la sprijinul anonimilor cu venituri licite au fost cei de la Otelul, iar mai nou primarul Nicolae a decis si el sa faca o fundatie pentru a stringe fonduri ca sa reabiliteze Casa Mantu.
Cat privestea cealalta formatie olteana din Liga I, Pandurii, cred ca a dat dovada de maturitate in meciul cu Otelul (2-1), cea mai periculoasa si mai in forma echipa din campionat.
Dupa ce au plecat de la stadion 5 suporteri din Timisoara au coborat din masina inarmati cu pietre si sticle si au aruncat catre spectatorii care plecau catre casa.
In fine, Otelul, "promovata" din Intertoto, si-a aratat limitele la Sofia, facandu-ne sa ne intrebam daca asta este diferenta dintre locul trei al campionatului bulgar si pozitia a cincea din Liga I.
Intr-adevar, desi toate echipele romanesti au avut statut de cap de serie, a fost suficient ca adversari mai slab cotati sa prinda 30-40 de minute de exceptie din cele 180 ale unei "duble" pentru ca, pe rand, CFR Cluj, Otelul, Rapid si Dinamo sa spuna "adio" Europei.
A fost mai intai "secundul" lui Stoichita, al carui antrenor din teren era inca de pe vremea ultimelor doua sezoane ca jucator activ la Steaua, a invatat si de la Iordanescu pe vremea ultimul mandat al Generalului de la carma nationalei si niciuna dintre echipele unde a activat ca principal, FC National, FC Brasov, Otelul, Ceahlaul ori UTA nu a avut cuvinte de ocara la adresa sa, "Laca" lasandu-si amprenta jocului ofensiv peste tot, chit ca rezultatele nu au rupt gura targului.
Chelia inainteaza nemilos, smulgandu-se fir dupa fir in urma rezultatelor dezastruoase de saptamana trecuta, 0-2 cu Sportul Studentesc si Otelul Galati.
Scandalul a fost provocat de un fost jucator de la Otelul Galati, nemultumit de faptul ca nu a primit bautura.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com