Cautare

372 de rezultate pentru "orange" (3.36 secunde)
Basarab Panduru si Andrei Vochin au fost invitati in studioul Orange Sport si au discutat intens despre decizia echipei finantate de Gigi Becali. ... Asta e legea, asa trebuie sa se intample lucrurile", a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.
Prezent in studioul Orange Sport, in cadrul emisiunii Sport Report alaturi de Viorel Moldovan, managerul general al FCSB a analizat prestatia echipei sale si a lansat o serie de intepaturi la adresa rivalilor si a antrenorului Dan Petrescu. ... Dezinvoltura, buna dispozitie", a declarat MM Stoica la Orange Sport.
Meme Stoica si Nicolae Dica au fost invitati in studioul Orange Sport. ... Prin dialog cu Becali, discutii) Le-am avut, cateodata se intampla sa aiba rabdare, cateodata nu", a declarat MM Stoica la Orange Sport.
Adrian Mititelu a reactionat pentru Orange Sport cu privire la verdictul dictat astazi de Comisia de Recurs a Federatiei Romane de Fotbal in cazul incidentelor de la Sfantu Gheorghe, de la meciul dintre Sepsi si U Craiova 1948, de la sfarsitul lunii ianuarie.
Presedintele Consiliului de Administratie al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit o prima reactie dupa meciul cu scandal disputat la Arad, in emisiunea Sport Report, de pe Orange Sport. ... la ciocnirea cu Stolnic)", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.
In direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre accidentarea lui Vlad Chiriches si a dat vesti proaste in privinta sa. ... O sa mearga acolo, sa vedem cat de grav e", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.
Mihai Stoica, invitat in emisiunea Sport Report, de pe Orange Sport, a comentat remiza obtinuta de FCSB in derby-ul cu CFR Cluj si s-a declarat extrem de nemultumit de arbitrajul lui Sebastian Coltescu.
Afaceristul mai are actiuni la Orange Romania si hotelul Howard Johnson, din Bucuresti. La atâtea firme românesti interesate, sindicalistii de la Avioane se întreaba, pe buna dreptate, ce planuri se ascund în spatele intentiei de preluare a fabricii.
Afaceristul mai are actiuni la Orange Romania si hotelul Howard Johnson, din Bucuresti. La atâtea firme românesti interesate, sindicalistii de la Avioane se întreaba, pe buna dreptate, ce planuri se ascund în spatele intentiei de preluare a fabricii.
La sfarsitul primului trimestru al anului 2008 in Romania erau circa 24,4 milioane de SIM-uri vandute, in crestere cu 6,5% fata de sfarsitul anului 2007, potrivit unui raport publicat luni de NewsIn.In ceea ce priveste numarul total de SIM-uri vandute pana in martie 2008, pe primul loc se situeaza Orange Romania, care avea la sfarsitul trimestrului intai aproximativ 10,010 milioane de utilizatori, fiind urmat de Vodafone Romania cu 8,921 milioane de utilizatori.
Vei descoperi un show plin de vitalitate, un amestec impresionant de indemanare, forta si viteza, combinate cu acrobatii uluitoare, care iti vor taia respiratia. Te asteptam la Romexpo, intre 5-8 septembrie. Biletele se gasesc in orice Orange shop si pe www.eventim.ro.
La standul lui vizitatorii au gasit bijuterii superbe create de el si de sotia sa, tot geolog, precum cercei din heliotrop, aventurin, jasp Picasso, mookait, obsidian, ametist, agat de Botswana si malachit, dar si bratari din onix, carneol, opal comun, perle, aventurin, aragonit galben, heliotrop, aventurin orange.
Reprezentatia este gazduita de Teatrul de Comedie - Sala Noua, teatru partener al Festivalului, alaturi de Teatrul Excelsior, Opera Comica pentru Copii, Palatul National al Copiilor, Teatrul de animatie Tandarica si Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti.Lista spatiilor partenere este completata de o serie de unitati scolare din Capitala, la sediul carora Teatrul Ion Creanga organizeaza in regim gratuit ateliere de creativitate pentru elevi.Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim, pe www.eventim.ro, la sediul magazinelor partenere (Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Carturesti si Humanitas) si la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga, aflata in Piata Amzei, nr.
Orange (portocaliu) - este culoarea care indemna la un puternic simtamant matern, la nevoia de a oferi protectie, fiind culoarea fericirii.
Dupa cum informeaza site-ul Orange County Register, saptamana trecuta, agentia Reuters a retras o fotografie modificata, realizata de unul dintre colaboratorii sai stabili.
"Numarul 0800 070 100 poate fi accesat gratuit din retelele Romtelecom, Orange si Vodafone, linia telefonica fiind disponibila in data de 1 iunie, intre orele 6.00 si 22.00.
Intr-un moment fast al carierei sale de ziarist deontolog Puterii orange, Ionut s-a ajuns ministru de Finante. Nu stia el mare lucru ce trebuie sa faca in calitate de ministru, dar noroc a avut.
Tara francofona si francofila, Romania este o piata importanta pentru numeroase mari companii franceze - Orange, Carrefour, Veolia, Auchan, Societe Generale, Renault, care sunt implantate de multi ani aici, arata AFP.
Presedintele Ucrainei a fost otravit parca simbolic cu un ierbicid otrava intitulat AGENT ORANGE folosit si in Vietnam. Oare cine l-o fi otravit?
Numarul abonatilor a scazut constant in ultimii ani, ajungind la aproximativ 80.000 de utilizatori, o cifra aproape inexistenta in comparatie cu milioanele peste care pastoresc Connex sau Orange.
google-analytics.com