Cautare

372 de rezultate pentru "orange" (2.69 secunde)
- Orange Romania a lansat deja in zona Lipscani, in urma cu trei ani, o retea de acces la internet wireless (WiFi), care acopera o mare parte din zona Centrului Vechi din Bucuresti, delimitata de strazile Franceza, Lipscani si Smardan.
Parintii sunt apoi provocati de Orange la un concurs, pentru a premia cea mai buna idee pentru protejarea copilului in mediul online. "Impreuna cu Salvati Copiii si alti parteneri, Orange organizeaza constant ateliere pentru informarea cu privire la siguranta copiilor pe Internet si la utilizarea noilor tehnologii.
Orange continua sa se implice in dezvoltarea comunitatilor locale prin incurajarea activitatilor de voluntariat.
Orange Romania a anuntat astazi, incepand cu 15 iunie, tarifele de roaming vor beneficia de o reducere de pana la 30%, tariful pentru apelurile initiate fiind de 0,43 euro/minut, cel pentru apelurile primite de 0,19 euro/minut, iar cel pentru mesajele scrise trimise de 0,11 euro.
Potrivit datelor publicate de Ministerul Economiei ti Finantelor, cel mai important operator de telefonie mobila din Romania dupa cifra de afaceri ti profitul net a fost in 2006 filiala locala a grupului francez Orange, detinut de France Telecom.
Cele mai profitabile trei companii private din Romania au ramas si in 2006 Petrom, Orange Romania si Vodafone Romania, cu un profit brut cumulat de 5,5 miliarde de lei, echivalentul a circa 1,65 miliarde de euro.
La manifestare va fi prezenta si cunoscuta companie de telefonie mobila Orange Romania care va prezenta in premiera pentru tara noastra o serie de inovatii tehnologice din domeniul comunicatiilor.
Potrivit reprezentantilor Orange Romania, dealerul terminalului Apple, la nivelul tarii au fost inregistrate numai putin de 6000 de precomenzi. ... Potrivit dealerului Orange, Iphone 3G are un pret de aproximativ 489 de euro, in functie de abonamentul ales.
Însusi coloristica fetelor acestui model de telefon, argintie si roz, ne duce cu gândul la mediul rece al afacerilor, respectiv la viata roz, privata", a adaugat Maria-Raluca Pascu, directorul de marketing si PR al WND Telecom Distribution.  ANC vrea scaderea tarifelor la telefonia mobila Autoritatea Nationala de Comunicatii (ANC) a propus joi, 20 noiembrie, impunerea de obligatii de orientare de costuri în sarcina tuturor celor cinci operatori de telefonie mobila, respectiv reducerea tarifelor de interconectare, ceea ce ar duce la o scadere a facturilor în urmatorii trei ani.Potrivit presedintelui ANC, Liviu Nistoran, tarifele de interconectare ale operatorilor de telefonie mobila Orange si Vodafone vor scadea de la 1 ianuarie 2009 de la 6,4 eurocenti la 5,03 eurocenti.
"Cu toate ca avem retele de telefonie mobila, Orange si Cosmote, amplasate la intrare in comuna, cei 1.
Astfel, cel mai mare operator din Romania, Orange, ofera iPhone 5 cu abonament, incepand de la pretul de 349 de euro, cu un abonament Pantera 51.
Orange Romania si Vodafone Romania au un venit ARPU de aproximativ 7 euro, in timp ce Cosmote are un ARPU in jur de 5 euro pe utilizator.
Gsp.ro sustine ca abonatii Telekom ar urma sa fie impartiti intre RCS-RDS DIGI si Orange, scrie gsp.ro. ... Averea reprezentata de abonati si de drepturile TV va fi impartita intre RCS-RDS DIGI si Orange, potrivit gsp.ro.
Initiativa a fost posibila cu sprijinul financiar primit din partea Fundatiei Orange, prin fondul de finantare Lumea prin Culoare si Sunet, dedicat imbunatatirii calitatii vietii persoanelor cu deficiente de vedere si de auz.
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1.
Victor Piturca a oferit un interviu pentru Orange Sport.
Mihai Stoica a fost cel impotriva caruia a fost indreptat atacul, iar managerul general al FCSB a raspuns in direct la Orange Sport.
ANRC a decis sa amane aplicarea celei de-a doua etape de reducere a tarifelor de interconectare in retelele Orange si Vodafone, astfel incat timp de inca un an posesorii de telefon mobil vor trebui sa plateasca mai mult pentru apelurile efectuate in alte retele.
Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate.
Deja telefonia mobila este disputata de Connex, Orange, Zapp si Cosmorom.
google-analytics.com