Cautare

978 de rezultate pentru "oana sarbu" (6.52 secunde)
Secretul tineretii medicului Oana Cuzino. Am renuntat la un singur ingredient Prezentatoarea tv Oana Cuzino, de profesie medic, pare ca a gasit elixirul tineretii si frumusetii vesnice. ... La 45 de ani, Oana Cuzino impartaseste secretul ei:
Oana Sorescu este primul trainer acreditat din Romania, certificat in Tehnicile de Eliberare Emotionala si specialist in Reprogramarea Matricei Mentale, prin Academia lui Karl Dawson, creatorul tehnicii Matrix Reimprinting si unul dintre cei 29 Master EFT din lume.
Oana Zavoranu doneaza haine de sute de mii de euro. ... "Mai dati si voi, nu fiti chitre!", le indeamna Oana pe bloggeritele fashioniste si pe vedetele din show-biz-ul romanesc.
MIHAI SOMANESCU) Oana Bogdan, una dintre favoritele sefului PLUS, Dacian Ciolos, face valva dupa ce a declarat ca ar fi mai bine daca oamenii ar renunta la proprietate, s-ar desfiinta agricultura si nu s-ar mai domestici animalele. ... Asta vor cei ca Oana Bogdan, Dacian Ciolos, Barna si altii.
Oana Radu s-a ingrasat din nou, dupa ce reusise in urma cu patru ani sa dea jos peste 60 de kilograme. ... Acum patru ani, Oana Radu a reusit sa slabeasca 60 de kilograme si a ajuns sa cantareasca 58 de kilograme.
• Catalin Ivan (seful delegatiei PSD) • Ioan Mircea Pascu • Victor Bostinaru • Minodora Cliveti • Corina Cretu • Viorica Dancila • Ioan Enciu • Daciana Sarbu • Claudiu Ciprian Tanasescu • Adriana Ticau • Sabin Cutas.
Din randul eurodeputatilor romani, cei mai "constiinciosi" la plenarele PE au fost, in aceeasi perioada, Oana Antonescu, Sabin Cutas, Iosif Matula, Cristian Preda si Csaba Sogor (100%), iar prezenta cea mai redusa la plenare a avut-o George Becali (27,03%), precedat de Corneliu Vadim-Tudor (40,54%), Traian Ungureanu (62,16%), Cristian Busoi si Adina Valean (fiecare cu cate 64,86%).
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Reducerea la 5% a TVA-ului la alimente este tema pe care ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, o vrea pe ordinea de zi a urmatoarei intalniri a liderilor PSD si PD-L, care va avea loc pe 6 iulie.
In final, liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu a multumit in numele parlamentarilor pentru primirea facuta si a asigurat conducerea Centralei Nuclear Electrice Cernavoda, dar si pe primarul orasului Cernavoda ca senatorii le vor acorda sprijinul pentru realizarea acestui proiect, considerat de senatorul Ilie Sarbu de o importanta vitala pentru tara.
Deputatul PSD Daciana Sarbu a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor un proiect legislativ vizand stoparea discriminarii femeii in clipurile publicitare, considerand ca publicitatea din Romania promoveaza discriminarea femeii "aratand mereu o femeie preocupata doar de baie, bucatarie si podea".
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte PSD, a anuntat ieri ca va cere o Comisie parlamentara de ancheta in cazul gripei aviare.
"Constatam, de cateva luni, ca actuala conducere a Autoritatii Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) este complet depasita de problematica extrem de complexa aparuta in acest domeniu, dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana", se arata intr-un comunicat emis, ieri, de fostul ministru al agriculturii, senatorul Ilie Sarbu.
Presedintele interimar al PN¥CD Cluj, Radu Sarbu, considera ca efortul prioritar al partidului trebuie sa fie directionat spre cresterea cotei proprii in sondajele electorale si abia ulterior spre crearea de aliante politice si electorale. ... S-ar putea ca PNL sa fie manipulat in aceeasi directie", a declarat Sarbu.
Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, sustine ca asa-zisul "Grup de la Cluj" nu exista si, de fapt, nici nu a existat.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat.
Fostul presedinte al FPS Radu Sarbu a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca PD si Traian Basescu i-au blocat in 1998, cand a fost numit in functie, un program de legi privind restituirea proprietatilor.
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu va candida pe listele parlamentare ale social democratilor din judetul Vaslui pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnata initial Ana Birchall.
Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Marian Sarbu (foto), a declarat ieri, ca salariul maxim in Romania va fi de 9000 de lei, dupa adoptarea legii salarizarii unice. ... Este un acord social semnat inca de anul trecut", a declarat Sarbu. ... In legatura cu calcularea pensiilor, Sarbu a spus ca:
google-analytics.com