Cautare

4654 de rezultate pentru "numar de telefon ptr informati" (5.14 secunde)
Incepand din acest an, operatorii economici de schimb valutar vor fi obligati sa respecte noi norme. Prin introducerea acestor reguli, consumatorul va trebui sa fie bine informat asupra cursurilor de schimb valutar si sa semneze ca este de acord cu ele.
Sezonul estival a început de ceva vreme si, o data cu el, problemele legate de obtinerea banilor necesari pentru petrecerea concediului.
Sezonul estival a început de ceva vreme si, o data cu el, problemele legate de obtinerea banilor necesari pentru petrecerea concediului.
Producatorii care vor sa fie competitivi pe piata europeana trebuie sa constientizeze ca nu este suficient sa produca si sa obtina profit, ci trebuie sa fie si responsabili.Experienta tarilor care au aderat la Uniunea Europeana înaintea României a scos la iveala faptul ca pentru a face fata competitiei trebuie sa fie respectate anumite standarde de calitate.
Producatorii care vor sa fie competitivi pe piata europeana trebuie sa constientizeze ca nu este suficient sa produca si sa obtina profit, ci trebuie sa fie si responsabili.Experienta tarilor care au aderat la Uniunea Europeana înaintea României a scos la iveala faptul ca pentru a face fata competitiei trebuie sa fie respectate anumite standarde de calitate.
Propunerea Comisiei Europene cu privire la separarea proprietatii intre companiile de productie de energie electrica si cele de transmisie este sprijinita de Comisia pentru Industrie a Parlamentului European.
Doi craioveni care au contribuit cu cate 5.270 de lei la o firma de asigurari, timp de aproape patru ani, si-au rascumparat politele de asigurare la un pret de nimic.
Recent, a avut loc prima editie a conferintelor "Secretele Frumusetii cu Valentina Pelinel" sustinuta de top modelul international la restaurantul The Library. ... Alaturi de vedeta, in calitate de speakeri s-au numarat specialisti de renume:
Magda Marincovici) Majoritatea romanilor au informatii privitoare la cancerul intestinului gros, dar aproape 70% nu stiu care sunt investiatiile si analizele ce permit diagnosticarea acestei boli, demonstreaza studiul efectuat de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC), impreuna cu IMAS.
Peste 10.400 de elevi de clasa a III-a au participat, in anul scolar 2013/2014, la o experienta cu totul unica si dinamica in cadrul programului educational Laboratorul Verde al Reciclarii.
Conceptul privind drepturile consumatorilor”isi are originea in Carta drepturilor consumatorilor definita de fostul presedinte al S.U.A., John Fitzgerald Kennedy, in data de 15 martie 1962, sub forma unui mesaj adresat Congresului american, sustinand existenta a patru drepturi fundamentale ale acestora:
Kilogramele acumulate de sarbatori se pot incapatana sa se mentina pana vara urmatoare (studiu) Un studiu efectuat pe circa 3.000 de persoane adulte din trei tari si publicat recent in NEW ENGLAND JOURNAL OF MEDICINE (NEJM), a evidentiat faptul ca greutatea nedorita acumulata in timpul sarbatorilor de iarna poate persista timp de cateva luni si chiar pana vara urmatoare, informeaza Medical News Today.
Orasele pot deveni atractive pentru cetateni, mediul de afaceri si turisti, daca se dezvolta prin oferirea de oportunitati (locuri si forta de munca, acces la educatie, sanatate etc), ofera infrastructura de baza si locuinte, conectivitate, administrare eficace si eficienta si ajuta la cresterea calitatii vietii.
Conform datelor centralizate de Ministerul Educatiei Nationale in aplicatia informatica figurau 150.310 candidati inscrisi la Evaluarea Nationala pentru elevii claselor a VIII-a. ... Timpul destinat elaborarii unei lucrari scrise este de 120 de minute, din momentul in care s-a incheiat distribuirea subiectelor fiecarui elev.
Zilele trecute am primit un mesaj incurajator de la un prieten. ... Il cunosc de multi ani pe Mihai Dragomir. ... Eu cred ca este unul dintre cei mai buni antrenori de fitness din tara. El este autorul unui concept propriu de antrenamente care te ajuta sa slabesti sanatos.
Printre promisiunile noului presedinte se regasea si una referitoare la libertatea de exprimare, de parca ar putea fi garantata pur si simplu. Pana la functionarea in parametri normali a puterilor in stat mai este cale lunga si multa paine de mancat.
Cuvantul are doua sensuri care sunt strans inrudite, in functie de context: - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
Ziua alegerilor a reprezentat pentru formatiunile politice un alt examen de rabdare si de nervi intinsi la maxim.
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
google-analytics.com