Cautare

4654 de rezultate pentru "numar de telefon ptr informati" (7.78 secunde)
Comisiile de analiza a dosarelor de restituire a proprietatilor confiscate abuziv se vad puse deseori in situatia sa emita despagubiri pentru persoane decedate. Pentru a vorbi cu mostenitorii este nevoie de corespondenta. Titlurile de despagubire sunt convertibile in actiuni si pot fi vandute pe piata de capital.
Utilizatorii de telefonie mobila din Romania vor beneficia, incepand de marti, de un nou serviciu care le va permite sa schimbe reteaua, dar sa-si pastreze numarul de telefon.
cele 18.000 de ore ale lui Dan Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare.
Cercetatorii americani au venit in ajutorul doamnelor amatoare de shopping cu o oglinda de ultima generatie capabila sa faca adevarate minuni. Oglinda poate telefona prietenilor sau partenerului de viata, pentru a le cere parerea in legatura cu o haina pe care tocmai o probati.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
Aproximativ 5% dintre telefoanele mobile din Romania sunt folosite ca dispozitive de ascultare, prin instalarea unui program simplu care nu lasa urme nici pe telefon, nici pe factura, afirma seful unui birou de detectivi particulari din Milano, citat de revista Newsweek.
Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) O lume tot mai conectata Numarul tot mai mare de senzori implica si obtinerea unei cantitati mult mai mari de date. ... pe masura ce vitezele conexiunilor de Internet au crescut, si volumul traficului de date a fost mult mare.
Fiica ei adoptata a inceput liceul si nici lui Teo Trandafir nu ii vine sa creada cat de repede zboara timpul si ca Maia este deja adolescenta. Teo Trandafir a fost insotita, zilele trecute, la petrecerea Kanal D de lansare a grilei de toamna de Maia.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Final ca in basme pentru fata rapita la Calarasi De la agonie la extaz, asa a trait in ultimele zile familia Stelutei Ivanciu, tanara de 16 ani din Calarasi, care a disparut de acasa la data de 22 decembrie.
O eleva in varsta de 15 ani din localitatea Fundulea, judetul Calarasi este data in urmarire generala. Fata a disparut in urma cu 3 saptamani de acasa, iar de atunci nu exista nicio informatie despre ea.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Arcului de Triumf si P-ta. ... Kiseleff de catre manifestanti; ... incepand cu ora 14.30, banda I de circulatie, de la P-ta.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Arcului de Triumf si P-ta. ... Kiseleff de catre manifestanti; ... incepand cu ora 14.30, banda I de circulatie, de la P-ta.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Atacurile furibunde si loviturile pe care si le impart cu generozitate primarul Antonie Solomon si directorul Salubritatii, Flavius Sirop, dau masura intereselor financiare din jurul firmei care se ocupa de salubrizarea orasului.
Principalele caracteristici tehnice 4.1 Rezolutia Aici aveti de ales intre HDReady (1366 x 768 pixeli) si Full HD (1920 x 1080). De asemenea, puteti intalni si exprimari de genul 720(p sau i) si 1080(p sau i).
Diagnosticate la timp, 90% din cazurile de melanom pot fi tratate in mod eficient. Un studiu exclusiv derulat de Ipsos pentru La Roche Posay, in 23 de tari de pe toate continentele, analizeaza comportamentul persoanelor la soare si cunostintele generale privind riscurile asociate expunerii la soare..
Dupa aproximativ patru ani de cand stau in Parlament alesii nostri si, in conditiile in care se apropie alegerile legislative, am vrut sa aflam si noi cam cat de cunoscuti sunt senatorii si deputatii de Galati printre cetatenii urbei noastre.
Pentru Bucuresti trebuie sa existe o singura comanda, ca in armata' Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, este de parere ca, pentru un oras unic cum este Bucurestiul, trebuie sa existe nu mai multe comenzi, ci una singura, ca in armata, care sa asigure un proiect unitar de dezvoltare si un buget consolidat la nivelul Capitalei, pentru sustinerea acestui proiect.
in baza unei proaspete prevederi legislative, bancile si magazinele cu vinzari in rate sint obligate ca, incepind de saptamina aceasta, sa afiseze dobinzile anuale efective (DAE), pentru a nu mai trage teapa clientilor prin ascunderea diverselor comisioane si taxe percepute dupa incheierea contractelor de creditare sau de vinzare-cumparare l Aceste taxe suplimentare ajung uneori chiar sa dubleze dobinzile promovate in brosuri si in campaniile publicitare, fara ca cei care le contracteaza credite sa aiba habar de existenta acestora l Le descopera abia dupa ce trebuie sa plateasca prima rata si afla cu stupoare ca la aceasta se mai adauga diverse taxe de asigurari, comisioane etc.
google-analytics.com