Cautare

4988 de rezultate pentru "numar de telefon hotel muncel" (2.94 secunde)
si asta pentru ca preturile sunt mai mici cu pana la 35%, iar temperaturile nu mai sunt atat de ridicate. Turistii romani care opteaza pentru un concediu in septembrie in Turcia sau Grecia platesc cu cateva sute de lei mai putin fata de iulie si august.
Situata foarte aproape de Neptun, Olimp este o statiune relativ noua (1972), cu un ansamblu arhitectural ultramodern. Este amplasata pe un dig natural, la 20-30 de metri deasupra marii si dispune de plaje inguste si intime, cu nisp fin, recuperate din mare prin crearea de golfuri artificiale.
Desi are numeroase obiective pentru a atrage turisti din toate colturile tarii sau chiar straini, singurii care viziteaza orasul nostru sunt intreprinzatorii care vin in interes de serviciu. Acest lucru este dovedit atat de statisticile prezentate la nivel judetean cat si de operatorii de turism din oras.
*Hotel cu brand international pentru oamenii de afaceri.
*Hotelierii considera nejustificata cresterea taxei de sedere la 0,5% Federatia Patronilor Bihor a organizat, ieri dupa-masa, in Sala Traian Mosoiu din cadrul Primariei Oradea, o intalnire intre reprezentantii societatilor hoteliere si cei ai administratiei locale.
Amenajarile primelor 3 etaje sunt guvernate de culoarea rosie (focul), urmatoarele doua de culoarea maro (pamant), urmeaza culoarea verde marin ce simbolizeaza apa, iar ultimul etaj este dedicat culorii alb (specific elementului aer). Hotelul are 180 de angajati iar conducerea intentioneaza sa mentina deschis hotelul si in extrasezon.
Plajele insorite din Turcia, Grecia sau Tunisia ofera conditii la fel de placute de petrecere a timpului liber ca in plina vara. Cel mai simplu mod de a economisi bani la bugetul familiei este sa alegeti petrecerea vacantei de vara in luna septembrie sau chiar octombrie.
Elvetia nu are o puternica reputatie rock’n’roll, insa s-a lasat de-a lungul timpului inspirata de multe personaje rock.
Undeva, candva este un film dramatic, SF-romantic, din anul 1980, regizat de Jeannot Szwarc. Este inspirat dupa romanul Bid Time Return (1975), de Richard Matheson, care a scris si scenariul filmului. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Christopher Reeve, Jane Seymour si Christopher Plummer.
Cand ajungeti la Balea Lac, veti fi intampinati sa vizitati si Hotelul De Gheata (Ice Hotel). Potrivit celor care se ocupa de acest hotel â€" ce a fost inaugurat in anul 2006 - acesta functioneaza in diverse regimuri:
Dana Savuica da startul caravanei nationale Traieste Inteligent, eveniment ce va avea loc miercuri, 20 aprilie, incepand cu ora 17:00 la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobantilor, 50B).
Incendiul de la mansarda unui hotel de cinci stele din Sinaia a fost stins dupa aproape patru ore Incendiul puternic izbucnit la mansarda unui hotel de 5 stele din statiunea Sinaia, de unde 50 de persoane au fost evacuate, a fost stins de pompieri dupa aproximativ 4 ore.
Un roman nu a fost primit la un hotel din Olanda unde si-a facut rezervare pentru ca este roman. Este un posibil caz de discriminare care provoaca discutii aprinse in Olanda.
Rezultatele simularii arata ca USL va obține 50, 14 la suta din voturile exprimate, cu care va castiga peste 60 la suta din mandatele de parlamentar.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Tot mai multe persoane cad victime fraudelor prin SMS, care, naive fiind, dau de bunavoie anumite date personale infractorilor. Infractiuni de acest gen au implicat numele unor companii ca Altex, Nokia si Cosmote.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Un numar de 14 societati hoteliere de pe litoral s-au inscris pana in prezent la programul "O saptamana la mare", derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) in perioada 1-15 septembrie, acestea punand la dispozitie peste 1.500 de locuri de cazare."Perioada de derulare a programului este de 1-15 septembrie ti are scopul de a incuraja turittii romani sa iti petreaca vacantele in Romania, fapt pentru care FPTR a decis facilitarea petrecerii concediilor pe litoral, la tarife foarte mici, a unui numar cat mai mare de turitti", se arata intr-un comunicat al FPTR.
google-analytics.com