Cautare

3606 de rezultate pentru "noul" (3.25 secunde)
Mai sportiv, mai echipat, mai aproape de premium - iata, pe scurt ce inseamna noul Mondeo. ... Daca pana acum cromul era prezent doar la partea inferioara a geamurilor laterale, noul model are crom si catre pavilion, intregind aspectul de lux.
Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
Guvernul a stabilit taxele pentru trecerea peste noul pod. Noul pod peste Dunare dintre Romania si Bulgaria, de la Calafat-Vidin, va fi denumit "Noua Europa" ("New Europe"), a anuntat premierul Victor Ponta, precizand ca a convenit acest lucru intr-o discutie avuta cu presedintele bulgar, la ultimul Consiliu European.
Noul Cod Fiscal nu avantajeaza un partid sau altul. ... Noul Cod Fiscal nu avantajeaza un partid sau altul. ... Noul Cod Fiscal prevede reducerea TVA in doua etape: ... Nu exista niciun motiv politic sau economic care sa-i impiedice pe parlamentarii de la PNL-PDL sa voteze noul Cod Fiscal.
- Noul sistem dual-camera Leica cu lentile SUMMILUX-H, ambele camere avand o apertura de f/1.6 si capabilitati de fotografiere generate de Inteligenta Artificiala, precum recunoasterea scenei si a obiectelor in timp real sau efectul Bokeh bazat pe Inteligenta Artificiala;
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal, a intrat in noul an alaturi de familia ei, cu vise, sperante, si multe asteptari de la 2014.
Noul sediu al Operetei, un proiect incheiat intr-o tara care-si lasa balta interesele (Autor: ... Totodata, Ionut Vulpescu a mentionat ca noul sediu al Teatrului de Opereta inseamna, de fapt,un drum care abia acum incepe.
nCoV, un nou coronavirus suspect si periculos Potrivit OMS, de la jumatatea anului trecut pana acum nCoV a provocat 16 decese Potrivit ultimului buletin al OMS, Ministerul Sanatatii al Arabiei Saudite a anuntat 7 noi cazuri confirmate in laborator de infectie cu noul coronavirus (nCoV), dintre care 5 decese.
Magda Marincovici) In Franta, unul din cei doi pacienti infectati cu noul coronavrius a decedat a anuntat ieri CHU (Centre Hospitalier Universitaire) din Lille si Ministerul francez al Sanatatii.
De la substitutele de masa Gerlinea (noul shake cu ciocolata si noile batoane in format 3 mese, cu ciocolata delicioasa, cereale si caise), pana la cafeaua revolutionara pentru slabit, Pauza de Cafea, cu cafea verde si guarana si la concentratele naturale din plante, ideale pentru arderea grasimilor si detoxifiere.
Nici nu m-am uitat care sunt cele cinci judete care nu au prefect“, a declarat Markó Béla la finalul ceremonei in care l-a investit in functie pe noul prefect de Mures.
- Ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, are o discutie telefonica cu noul ministru de Externe al Republicii Moldova, Iurie Leanca, salutand investirea Cabinetului condus de Vlad Filat si exprimandu-si increderea in ceea ce priveste "o cooperare deschisa" cu omologul de la Chisinau.
• 26 iun 2007 - Presedintele Basescu se intalneste cu noul primar al municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca. Conform Administratiei prezidentiale, in cadrul intalnirii, seful statului l-a felicitat pe noul primar al municipiului Chisinau pentru succesul inregistrat in alegerile locale.
Pentru ca noul guvern sa fie validat este nevoie de 231 de voturi. ... Aceasta invitatie nu a sosit inca, spune noul premier. ... UPDATE 16.50 Vasile Blaga, presedintele Senatului, a inceput sa prezinte pozitia PDL fata de noul guvern.
Insa, in cele din urma, in momentul in care s-a trecut la propunerile pentru noul vicepresedinte, doar doua nume au fost nominalizate, si anume Mircea Ghiurco, din partea Aliantei PD-PNL, si Viorel Ratiu, din partea PSD.
Primul care si-a insusit recomandarile presedintelui Traian Basescu este noul ministru al Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu. ... La randul sau, noul titular de la Finante va prelua mandatul imediat dupa intoarcerea in tara a lui Ionut Popescu.
IKEA Romania a lansat noul catalog IKEA 2015, care va fi distribuit, in urmatoarea perioada, in 905.000 exemplare, in locuintele din Bucuresti, Pitești, Ploiesti si imprejurimi.
Ultimele detalii despre noul iPhone! Se pare ca smartphone-ul va fi auriu - VEZI cum ar putea sa arate Noul model de iPhone, care va purta cel mai probabil denumirea de iPhone 5S, va beneficia de o noua culoare, in afara de traditionalele alb si negru.
In noul an iti vei consolida sursele de venit, ba chiar este posibil sa obtii unele noi, pe masura rolului pe care-l vei accepta in cadrul echipei din care faci parte. ... Sansa de a consolida relatia actuala te va insoti si in noul an, dar numai pana in martie.
Din aprilie 1968, consecinta a noii impartiri administrativ-teritoriale care readuce judetele in Romania, Calarasiul devine municipiu iar noul Consiliu local municipal isi va muta sediul in Palatul administrativ si de justitie(actuala Prefectura), in locul Sfatului popular raional care se desfiintase.
google-analytics.com