Cautare

2569 de rezultate pentru "notele la romana" (3.26 secunde)
Festivalul Filmului Japonez, organizat de Ambasada japoniei in Romania, are loc la Cinemateca Romana, in perioada 6-8 noiembrie 2019. Si anul acesta, Festivalul Filmului Japonez, unul dintre evenimentele de referinta ale Lunii Culturii Japoneze, are loc la Cinemateca Romana, in perioada 6-8 noiembrie 2019.
Un secret despre limba romana a fost scos la iveala de Vatican Teologul de talie internationala Miceal Ledwith afirma ca limba latina este o limba romaneasca si nu cum se credea pana acum ca limba romana este o limba latina.
Senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Biserica Ortodoxa Romana este preocupata de trecutul, prezentul si viitorul tarii noastre!", pe care o puteti citi in continuare.
Comitetul romano-american pentru Basarabia si Biserica Ortodoxa Romana "Sfinta Cruce" au trimis o scrisoare presedintelui SUA George Bush, in care i-au supus atentiei declaratia intocmita de acest comitet, denumita "Statele Unite, Romania si Moldova", care a fost prezentata in cadrul Congresului Statelor Unite de congresmanul Jim Gibbons, care reprezinta Nevada, la data de 26 martie 2004, si inregistrata in Raportul tiparit al Congresului Statelor Unite.
la 30 Decembrie 1922, in tara lui Lenin a fost proclamata crearea URSS, constituita initial din patru republici:
Plata impozitului pe profit si a celui pe venit Se majoreaza la 4.000 de euro anual nivelul de deductibilitate cu taxele si cotizatiile catre organizatiile neguvernamentale sau asociatiile profesionale care au legatura cu activitatea desfasurata;
alarii mari, bonusuri, prime la nivel de multinationala pentru angajati si directori.
Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident.
Marti, 15 ianuarie, se implinesc 163 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu. La 163 de ani de la nasterea "Poetului nepereche", cum l-au numit unii critici, sau "ultimul romantic", cum l-au definit altii, steaua lui Eminescu inca lumineaza literatura romana.
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
Daca ne uitam prin istoriile romane contestate de istoriografia romana, care povestesc despre retragerea aureliana, in urma careia s-au infiintat doua provincii sud-dunarene cu numele Dacia, ne apropiem de regiunea indicata de Kekaumenos la originea vlahilor.
Potrivit publicatiei basarabene "Timpul", autoritatile comuniste de la Chisinau le-au promis apartamente politistilor in semn de multumire pentru ca i-au oprit pe provocatorii care au instigat multimea la distrugerea sediilor Parlamentului si Presedintiei in timpul protestelor din 7 aprilie.
Articolul 23 al proiectului de act normativ privind organizarea si functionarea jocurilor de noroc, ce va fi finalizat pana la finele lunii, prevede ca orice persoana care organizeaza, desfasoara, inlesneste sau participa la jocuri de noroc organizate prin intermediul sistemelor de comunicatii de tip Internet sau Intranet, constituie o infractiune ce se pedepseste cu inchisoare sau cu amenda.
In primele cinci luni ale anului in curs Posta Romana a anuntat ca a inregistrat o cifra de afaceri de 595,4 milioane lei, in avans cu 2,66% fata de perioada similara din 2008, cand a raportat 579,9 mil.
Sefi noi la Radio si la TVR: ... Societatea Romana de Televiziune a incheiat anul 2011 cu un deficit de 160,8 milioane de lei, in conditiile in care Televiziunea Publica a avut, anul trecut, venituri totale de circa 583 de milioane de lei, potrivit raportului de activitate al SRTv.
Politia Romana are blog si canal TV Live Politia Romana si-a deschis blog si va posta, incepand de sambata, declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa si articole media, pe aceeasi aplicatie fiind lansat si canalul TV Live, unde pot fi vizualizate imagini in direct de la actiunile politistilor.
Narcis Zarnescu) Cu doi ani inainte de Marea Unire, adevarata Facere si Re-Facere, Geneza - nu din tarana primordiala (ha-adama), ci din pamantul romanesc multimilenar, asadar, in 1916, Constantin Radulescu-Motru, unul din invatatorii neamului nostru, la care ne intoarcem din cand in cand, se intreba:
Posta Romana estimeaza ca va incheia acest an cu un profit de 10,4 milioane lei si cu 27.000 de angajati, in scadere cu 451 de salariati fata de sfarsitul anului trecut, potrivit datelor din bugetul de venituri si cheltuieli pe 2014 publicat saptamana trecuta in Monitorul Oficial.
Luna martie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros, ocazie cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC) si Liga Romana de Cancer continua, pentru al treilea an consecutiv, seria de actiuni menite sa atraga atentia opiniei publice cu privire la acest tip de cancer si la simptomele sale, modalitatile de prevenire si diagnosticare precoce.
Limba latina culta se trage din limba romana straveche, nu invers Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea si omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a facut recent o afirmatie care a socat lumea academica si nu numai.
google-analytics.com