Cautare

4099 de rezultate pentru "note examen titularizare 2009 in bistrita" (2.86 secunde)
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare. ... Problema e ca, in acest moment, Romania mai are un instrument similar: Fondul National de Dezvoltare (FND), creat in 2006.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
46,7% "Adevarul" a calculat dinamica promovabilitatii de la Bacalaureat in ultimii patru ani astfel incat sa ocoleasca manipularea la care au recurs autoritatile scolare pentru a-si ameliora statisticile Descurajarea elevilor de a participa la Bacalaureat, pentru ca inspectoratele scolare sa iasa bine in statistici, este una dintre explicatiile pentru care, oficial, rezultatele examenului de maturitate arata anul acesta ceva mai bine decat in ultimii doi ani.
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
In acest sens, senatorul Ion Toma, presedintele PSD Olt, a precizat ca cei doi alesi au venit impreuna cu intreaga organizatie judeteana a PP Olt.
Banii alocati de la bugetul de stat sau cel judetean bisericilor din Bistrita-Nasaud a devenit subiectul preferat de campanie al politicienilor din Bistrita-Nasaud, atat liberalii, cat si reprezentantii PDL invocandu-l, vineri, la conferintele de presa ale formatiunilor respective.
Partidul va incheia un protocol cu Partida Romilor si va continua parteneriatul cu UDMR Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sambata, la Conferinta Judeteana a Organizatiei de Femei a PDL Bistrita-Nasaud, ca partidul pregateste semnarea unui protocol de colaborare cu Partida Romilor si doreste sa continue parteneriatul cu UDMR in perioada 2012-2016 Ioan Oltean a facut acest anunt dupa ce i-a multumit Letitiei Stoicescu, reprezentant al Partidei Romilor Bistrita-Nasaud, pentru mesajul transmis in cadrul Conferintei femeilor democrat-liberale, unde aceasta a participat in calitate de invitat.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri din Romania va comanda un studiu de fezabilitate pentru autostrada Jucu-Dej si prelungirea acesteia cu un drum expres pana la Bistrita, valoarea estimativa a contractului fiind de 3,66 milioane de lei, asigurata de la bugetul de stat.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reglementari legale si necesare, in domeniul educatiei, de care beneficiaza 3.242 de cadre didactice din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Trei note informative Asa cum reiese si din dosarul prezentat ieri chiar de Igor Parvu, acesta a fost nevoit sa intocmeasca pe data de 15 mai 1989, pe cand era capitan secund pe un vas ce facea deplasari in afara tarii, trei note informative despre colegii care-l insoteau la bordul navei.
Va reamintim ca scandalul a pornit de la 9 note informative semnate sub pseudonimul Petrescu, si nu Popescu. ... Mai mult, sportivul sustine ca nu a scris niciodata respectivele note si ca a refuzat sa colaboreze cu securitatea.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Spre deosebire de anii trecuti, cand examenul era organizat separat pe grupe de specialisti, in 2007, comisia pentru examen de rezidentiat a stabilit teme comune pentru toate grupele de specialisti din domeniul medicina.
Senatorul Viorel Arcas l-a interpelat in Senat pe Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe.
Obstetrica ginecologie Consultatie ginecologica - 130 Control (in interval de 30 zile de la consultatie) - 60 RON Consultatie obstetricala - 130 RON Consultatie senologica - 100 RON Consultatie sterilitate - 130 RON Ecografie transvaginala - 160 RON Extragere sterilet - 100 RON Consiliere planificare familiala - 130 RON Interpretare Papanicolaou, Secretie vaginala, alte analize - 60 RON Test de sarcina - 30 RON Analize ginecologice (Micomi) Examen Papanicolaou in mediu lichid - 95 RON Examen Papanicolaou pe lama - 65 RON Examen de secretie vaginala pe frotiu - 50 RON Examen citologic secretie mamelonara - 100 RON Detectie HPV grup risc inalt cu genotipare HPV 16, HPV 18 - 400 RON Genotipare HPV (37 tipuri, tehnica PCR) - 600 RON Preturile afisate sunt in RON.
Deputatul Constantin Tudor, fost prefect al judetului Calarasi, a anuntat ieri in plenul Camerei ca a demisionat din PSD si ca s-a inscris in Partidul Umanist. Tudor a precizat ca demisia sa din PSD nu are nici o legatura cu dezbaterile care au loc in prezent la nivelul partidului.
google-analytics.com