Cautare

2964 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2011 ialomita" (6.10 secunde)
Femeile cuprinse in campanie sunt din mediul rural si orase mici, din cinci judete ale tarii (Arges, Galati, Ialomita, Prahova si Teleorman).
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Trei note informative Asa cum reiese si din dosarul prezentat ieri chiar de Igor Parvu, acesta a fost nevoit sa intocmeasca pe data de 15 mai 1989, pe cand era capitan secund pe un vas ce facea deplasari in afara tarii, trei note informative despre colegii care-l insoteau la bordul navei.
Va reamintim ca scandalul a pornit de la 9 note informative semnate sub pseudonimul Petrescu, si nu Popescu. ... Mai mult, sportivul sustine ca nu a scris niciodata respectivele note si ca a refuzat sa colaboreze cu securitatea.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Spre deosebire de anii trecuti, cand examenul era organizat separat pe grupe de specialisti, in 2007, comisia pentru examen de rezidentiat a stabilit teme comune pentru toate grupele de specialisti din domeniul medicina.
Inca avem un examen de admitere la Academia de Politie si la scolile de politie si jandarmi irelevant si rudimentar, de tip grila, cu putine materii de examen, in conditiile in care concurenta la asemenea scoli este foarte mare si s-ar putea selecta tineri valorosi si dedicati acestor profesiuni.
Obstetrica ginecologie Consultatie ginecologica - 130 Control (in interval de 30 zile de la consultatie) - 60 RON Consultatie obstetricala - 130 RON Consultatie senologica - 100 RON Consultatie sterilitate - 130 RON Ecografie transvaginala - 160 RON Extragere sterilet - 100 RON Consiliere planificare familiala - 130 RON Interpretare Papanicolaou, Secretie vaginala, alte analize - 60 RON Test de sarcina - 30 RON Analize ginecologice (Micomi) Examen Papanicolaou in mediu lichid - 95 RON Examen Papanicolaou pe lama - 65 RON Examen de secretie vaginala pe frotiu - 50 RON Examen citologic secretie mamelonara - 100 RON Detectie HPV grup risc inalt cu genotipare HPV 16, HPV 18 - 400 RON Genotipare HPV (37 tipuri, tehnica PCR) - 600 RON Preturile afisate sunt in RON.
Bilantul anului 2011 - perspectiva asupra puterii 2011 nu a fost un an deloc linistit. ... O privire retrospectiva asupra celor mai importante evenimente si evolutii din anul 2011 ne dezvaluie un tablou extrem de complex, care poate fi analizat din unghiuri diferite.
Gradele acordate lui Kovesi, Turcescu si Kelemen au fost retrase la cererea acestora Ministerul Apararii Nationale a revocat ordinele de acordare de grade Codrutei Kovesi, lui Robert Turcescu si lui Kelemen Hunor, la solicitarea acestora, si anuntat ca a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor din anii 2011 si 2012 pentru care s-au constatat nereguli, pe listele publicate din august de minister aparand o serie de personalitati publice, de la Mugur Isarescu la Gheorghe Hagi.
Pe trimestrul I al anului 2012, firmele doljene au declarat la Fisc impozite si contributii totale de 478,71 milioane de lei, in crestere cu 15,82% fata de aceeasi perioada a anului 2011, cand societatile locale declarasera la Finante 413,32 milioane de lei.
Pana in 2016 vor exista aproape 18,9 miliarde de conexiuni in retea - aproape 2,5 conexiuni pentru fiecare locuitor al planetei, fata de 10,3 miliarde in 2011.
Restrictiile salariale sunt incluse in strategia fiscal-bugetara elaborata de guvern pentru perioada 2011-2013 si obtinuta de Mediafax.
Legea bugetului pe 2011 a intrat in linie dreapta, anunta, luni, secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur. ... "Legea bugetului de stat pe 2011 a intrat in linie dreapta.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual. Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Topul celor mai importante 10 evenimente de business din 2011 (Autor: ... Listarea Fondului Proprietatea, de la inceputul anului 2011, a adus lichiditate bursei, dar pretul actiunilor a scazut astfel incat pana la urma a fost considerata o listare dezamagitoare.
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 22:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd.
Tudorel Andrei a anuntat rezultatele definitive ale Recensamantului Populatiei din 2011 Conferinta de presa la sediul Institutului National de Statistica In cadrul prezentarii datelor finale ale Recensamantului din 2011, presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, arata ca ca 20 octombrie 2011 populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064 femei (51,4%).
google-analytics.com