Cautare

940 de rezultate pentru "nicu ceausescu" (2.60 secunde)
Un gest de data recenta al Chinei vine sa confirme faptul ca prietenia construita de Ceausescu nu poate sa fie o garantie la nesfarsit pentru Romania.
"Tipa la mine ca sa se sperie altii" Presedintele interimar, Crin Antonescu, a raspuns, vineri, acuzatiilor lansate de catreTraian Basescu, declarand la Romania TV ca nu s-a simtit niciodata santajat si ca Traian Basescu se comporta precum Nicolae Ceausescu "spre sfarsit".
Ceausescu in perioada comunista si Basescu in epoca postdecembrista sunt cei vinovati de lipsa autostrazilor in Romania.
Ea a fost rezultatul acumularii indignarii populare, provocate de o politica nesabuita si antipopulare promovata de Nicolae Ceausescu. ... Dar, incercarile unor grupuri, de la Iasi, izbucnirea revoltei populare de la Timisoara si apoi, actiunea decisiva a bucurestenilor de inlaturare a lui Ceausescu - au fost opera romanilor .
Cronica unui puci ratat contra lui Ceausescu Corul nemultumitilor Dupa 1971, Nicolae Ceausescu si-a dat arama pe fata. ... Si in structurile militare, Ceausescu rotea oameni la greu, temandu-se de tradare.
Cronica unui puci ratat contra lui Ceausescu In anul 1984, in Romania socialista se ajunsese la o situatie asemanatoare cu cea din romanul vestit al lui George Orwell.
Acelasi personaj este vazut intr-o cu alta lumina de catre cei care au fost pusi sa rascoleasca maruntaiele Revolutiei pentru a da acolo de lovitura de stat care l-a rasturnat pe Ceausescu si a calcat in picioare principiile statului de drept al momentului:
Zoe Ceausescu a cerut exhumarea parintilor, pentru a afla daca sunt cu adevarat ingropati acolo si pentru a elimina unele suspiciuni; ... Am inlocuit un regim, regimul Ceausescu, bazat pe minciuna si nedreptate, cu altul al adevarurilor si dreptatii, sau nu.
Cum ieri a fost 26 ianuarie, m-am intrebat oare ce ar fi adus ziua asta daca mai traia mos Nicolae Ceausescu, serbari prelungite pe stadioane, demonstratii cu pancarte, oamenii muncii care ovationau in frig si asa mai departe.
Era un anonim dintre multii care nu aveau de-a face cu regimul Ceausescu, nu era cetatean al acelei tari. ... Scria poezii laudative pentru Elena Ceausescu. ... Asta spunea Elena Ceausescu, cea elogiata de Vadim Tudor, in sedinta Comitetului Executiv PCR din 17 decembrie 1989.
Acesta este Nicu Zburlea, ales presedinte interimar al TSD Galati. ... Mai mult, voci din interiorul TSD Galati sustin ca adunarea in care a fost ales Nicu Zburlea presedinte interimar al Organizatiei de Tineret a fost nestatutara, citeva nume aflate in pozitii de conducere nefiind convocate la acea sedinta.
Eugen Durbaca a ajuns la concluzia ca Mircea Nicu Toader ar fi vinovat de problemele care au dus la destramarea la Galati a vechii Aliante PD-PNL-PC create acum patru ani.
Fiicele candidatului PD-L la Camera Deputatilor in colegiul 1 din Targu Mures, actorul Nicu Mihoc, au adaptat textul rugaciunii "Tatal Nostru" pentru campania electorala a acestui.
In ceea ce priveste apartamentele situate la etajul zece, acestea se vand cu aproximativ 200 - 250 de milioane de lei mai putin decat cele de la etajele inferioare", a afirmat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.
Volumul de vânzari este bun“, considera Nicu Radut, patronul agentiei imobiliare Unic.Nu doar oferta de apartamente sta la baza ratei tranzactiilor imobiliare, ci si pretul, iar costurile sunt considerate mari de craioveanul de rând.
Nivelul unei cresteri de pret pe fondul aparitiei mai multor credite ipotecare va fi de 10-15% pâna la sfârsitul anului“, a explicat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. ... Acestea sunt pentru clientii cu venituri mari“, a spus Nicu Radut.
Cam un sfert, micii investitori, au înteles ca se câstiga de pe urma investitiei într-o locuinta“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.
Cam un sfert, micii investitori, au înteles ca se câstiga de pe urma investitiei într-o locuinta“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.
Oamenii nu prea mai stiu ce sa faca, astfel ca au blocat vânzarile“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. ... Daca euro îsi continua cresterea, nu este exclus ca acestia sa majoreze preturile“, a spus Nicu Radut.
E însa o situatie normala pentru aceasta perioada a anului“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.
google-analytics.com