Cautare

118 de rezultate pentru "nicolas" (4.49 secunde)
1 Simon Gerrans (Aus) Orica-GreenEdge 12:47:24 2 Daryl Impey (RSA) Orica-GreenEdge 3 Michael Albasini (Swi) Orica-GreenEdge 4 Michal Kwiatkowski (Pol) Omega Pharma-Quick Step 0:00:01 5 Sylvain Chavanel (Fra) Omega Pharma-Quick Step 6 Edvald Boasson Hagen (Nor) Sky 0:00:03 7 Christopher Froome (GBr) Sky 8 Richie Porte (Aus) Sky 9 Nicolas Roche (Irl) Saxo-Tinkoff 0:00:09 10 Roman Kreuziger (Cze) Saxo-Tinkoff
Nicolas Otamendi, 11. Aleksandar Kolarov - 25. Fernandinho, 21. David Silva - 9. Nolito, 17. Kevin De Bruyne, 7. Raheem Sterling - 10.
"Experimentul, realizat in laboratorul profesorului Nicolas Gisin, reprezinta o premiera si a pulverizat pur si simplu fostul record de 6 kilometri, stabilit in urma cu 10 ani de aceeasi echipa de cercetatori de la Universitatea din Geneva (UNIGE)", a dezvaluit profesorul elvetian intr-un comunicat.
Compune cantate pentru toate duminicile si sarbatorile religioase, in beneficiul bisericilor Saint-Thomas si Saint-Nicolas (in total peste 300 de cantate).
in 1996 joaca in co-productia franco-romana Asfalt-Tango regizat de Nae Caranfil, in 1997 pleaca in Franta pentru a juca in thrillerul Nekro in regia lui Nicolas Masson, iar in 1998 revine in tara pentru un rol in filmul Dublu extaz al lui Iulian Mihu.
Fowles in Magicianul nu ezita deloc in a folosi momente importante din viata sa pentru a le transforma in scene romanesti: personajul Nicolas Urfe este, asemenea lui, absolvent de Oxford, care primeste o oferta de a preda in Grecia.
- Sfantul Thomas D Aquino, Fantana de Intelepciune, de Antoine Nicolas - finalizata in 1648, opera de arta il prezinta pe Sfantul Toma D Aquino asezat pe un piedestal, imbracat in hainele ordinului dominican, la care a apartinut.
Seria de intalniri cu artisti multi-premiati veniti din intreaga lume va continua sambata cu proiecția filmului Randunelele din Kabul (Hirondelle de Kaboul), in prezența cineastului Nicolas Debray, care a condus echipa de animatori a filmului prezentat anul acesta la Cannes.
Nicolas Theibaud de la Universitatea Florida, co-autor al acestui studiu, promite sa extinda testele si in cazul unei alimentatii bogate in zahar pentru a completa explicatiile privitoare la efectul asupra mirosului.
In jurul orei 11.30 (12.30, ora Romaniei), doi barbati inarmati cu un Kalasnikov si un lansator de rachete au patruns in sediul saptamanalului Charlie Hebdo, care ocupa alaturi de alte societati un imobil de pe strada Nicolas-Appert, din arondismentul XI.
Astfel, perioada de vegetatie va incepe mai devreme din cauza fertilizarii cu CO si polenurile vor fi mai abundente, in perspectiva anilor 2050, subliniaza Nicolas Viovy, cercetator la LSCE.
Kera Calita, a carei poveste este prezentata in carte, va asteapta cu un meniu nou din bucatele uitate al Chef-ului Nicolas Bodislav, el insusi cu un DESTIN CA-N FILME.
Nici potentialul sau contracandidat la sefia statului, Nicolas Sarkozy. De altfel, in topul celor 12 personalitati preferate, nu se mai afla nici un alt om politic, cu exceptia unui lider „comunist revolutionar“ si a lui Bernard Kouchner, care se ocupa de multe alte lucruri pe langa politica.
Plafonul de 9,4% din PIB care limiteaza cheltuielile cu pensiile va fi flexibilizat, a declarat, joi, ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Marius Budai, intr-o conferinta de presa organizata la finalul intalnirii pe care a avut-o cu comisarul european responsabil pentru locuri de munca si drepturi sociale, Nicolas Schmit.
Intre acestia, pozitii aparent mai moderate, insa in esenta tot ireconciliabile, afiseaza, de partea "federalista", Nicolas Sarkozy, Tony Blair, Angela Merkel si socialista franceza Segolene Royal, iar de partea "suveranista" premierul ceh Topolanek si gemenii Kaczynski, aflati la conducerea Poloniei.
Sunt toate motivele ca supararea exprimata acum de ambasadorul Nicolas Taubman la ideea agitata de premierul Tariceanu, a retragerii din Irak, sa treaca pana in 2008.
In ultima vreme, presa mondiala il are pe prima pagina pe presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, care - clamand dreptul la viata personala - ii cearta pe ziaristi pentru insistenta cu care urmaresc noua sa legatura amoroasa, dupa un divort facut pe ascuns.
Fostul presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru coruptie si trafic de influenta.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com