Cautare

3859 de rezultate pentru "muresan gheorghe" (2.93 secunde)
Robert Muresan (Superbike 1000), Ionel Pascota (Supersport 600), Adrian Liviu Petrovici (Debutanti 600), Iuliu Mihai (Debutanti 1000), Razvan Mates (125 SP/moto 3 & Juniori I+85).
De cealalta parte, Robby Muresan se impune fara drept de apel in fata bulgarului Martin Choy la clasa Superbike 1000, dupa o lupta frumoasa in care cei doi s-au depasit altfernativ.
Pasionat de fotbal inca de mic, Sorin Muresan a mers la pe terenul de fotbal din Catcau, unde prietenii lui s-au intalnit pentru a disputa un meci.. ... Sorin Muresan a evoluat la mai multe echipe de fotbal din liga a 5 a, din judetul Cluj.
- Editia aniversara Art Safari Bucuresti marcheaza premiere importante pentru arta romaneasca, printre care un pavilion expozitional de arhitectura contemporana la standarde internationale, demn de a gazdui valori universal, precum Brancusi, Cantor, Ghenie, Muresan etc.
Video-ul piesei Iguana” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alexandru Muresan - DoP), producție video Loops Production.
Pentru mai multe detalii si informatii referitoare la proiectul "Practica in intreprindere simulata" - POSDRU/109/2.1/G/81777 puteti contacta: Olimpia Muresan, Asistent proiect, olimpia.muresan@convex-network.ro Proiect cofinantat din FSE-POSDRU Investeste in oameni!
Vointa de fier si ambitia au dat roade, iar acum, Rita Muresan este un exemplu pentru fiecare persoana supraponderala. Dupa ce a slabit peste 40 de kilograme, creatoarea de moda arata ca la 20 de ani.
Cele doua zile vor fi pline cu seminarii interesante sustinute de speakeri cunoscuti din domeniul stiintei, al dezvoltarii personale si spiritualitatii, ca Delia Muresan, Rita Muresan, Ioan Gyuri Pascu, Bianca Brad, Zoltan Veres, Nicoleta Svarlefus si Dumitru Constantin Dulcan.
Octavian ANDRONIC) Neaosul Vasile Muresan (zis Sigfried, ca sa fie mai pe placul nemtilor), purtatorul de cuvant al popularilor europeni, ne explica ca unor prosti ca Parlamentul European este intransigent in legatura cu candidatura Codrutei Kovesi si ca nu va mai participa la negocieri atata timp cat Consiliul se dovedeste lipsit de flexibilitate (in mintea lui flexibilitate inseamna sa fie de acord cu intransigenta Parlamentului si sa renunte la propriul punct de vedere, exprimat de altfel foarte clar).
Deian Sorescu (24 de ani) a anuntat ca vrea sa plece de la Dinamo, dar despartirea este dificila, deoarece "cainii rosii" trag cu dintii de suma de transfer. Iuliu Muresan a anuntat ca Deian Sorescu ar putea ajunge la Universitatea Craiova.
Iuliu Muresan a fost foarte aproape sa plece de la Dinamo. Si a facut-o chiar de doua ori. Ultima data a fost insa destul de hotarat sa o faca, iar administratorul judiciar Razvan Zavaleanu a dezvaluit motivul.
Intr-un moment in care credibilitatea procurorilor este serios clatinata, DNA il "salta" pe fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan cu un circ mediatic demn de acelasi Becali si de televiziunea lui supusa.
Sigur insa ca Trica, Fabianni sau orice alt jucator ales de Andone sa execute ar fi transformat, presedintele a€œceferista€, Iuliu Muresan, altfel un tip bonom si relativ simpatic, a luat foc si a inceput sa tune si sa fulgere.
A ajuns deja o obisnuita ca, imediat dupa ce castiga un meci, reprezentantii oricareia dintre combatantele luptei pentru titlu, sa clameze:a€Victoria a fost cu atat mai meritorie cu cat am invins o echipa stimulata de adversarii nostri!a€ Inceputul a fost facut de un bonom clujean cu pretentii de intelectual, pe numele lui Iuliu Muresan, de profesie presedinte de club, care, dupa 4-1 cu Craiova, se transforma in trompeta patronului sau, Arpad Paszkany, si anunta ca angajatii sai au vazut in vestiarul advers o sacosa cu 200.000 de euro.
Rednic a fost criticat dur de Iuliu Muresan dupa partida Voluntari - Dinamo 2-1. ... Poate nu mai aveam nicio sansa", a spus Iuliu Muresan.
Nici conducerea, nici Muresan, nici actualul administrator .... ... Tot cu Muresan la conducere etc. A venit salvatorul de la Cluj, i-a rezolvat si pe Dinam, doua echipe intr-un an de zile sa le ingropi asa nu e usor.
Gheorghe Albu, seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a fost numit secretar de stat la ministerul de resort. ... In cadrul unei conferinte de presa organizata, la sfarsitul saptamanii, la sediul directiei, Gheorghe Albu a promis ca va continua sa sprijine interesele agricole ale judetului Constanta.
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Succesorul sau este mai putin cunoscut, el fiind democratul Gheorghe Seculici, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Arad. ... Noul vicepremier este presedintele Consiliului Judetean Arad, democratul Gheorghe Seculici, a carui fiica, sotia primarului Gheorghe Falca, il are nas de casatorie pe presedintele Traian Basescu.
google-analytics.com