Cautare

5367 de rezultate pentru "montuga momentul maichael" (3.77 secunde)
O alta "sicana" pregatita de deputati pentru Basescu este interdictia de a initia referendumuri din momentul demararii procedurii de suspendare. ... Referitor la gestul colegilor de partid, Cristian Radulescu a declarat pentru "Realitatea romaneasca" ca nu exista nicio disidenta democrata, cei doi fiind doar "neatenti" in momentul votului.
PN„CD este decis sa foloseasca "momentul istoric" al "unificarii dreptei din Romania". ... Lansarea programului va fi momentul de start pentru perioada urmatoare in graficul de alegeri, atat pentru Parlamentul European, cat si alegerile locale si centrale", a afirmat Marian Milut.
Cu toate acestea, in momentul in care premierul a cerut conducerii PNL votul de incredere pentru Guvern, l-a obtinut. ... Potrivit acestora, se asteapta momentul propice pentru ca ministri precum Tudor Chiuariu de la Justitie sau Cristian Adomnitei de la Educatie, sa fie inlocuiti.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca invatarea limbii maghiare in Transilvania ar trebui sa devina obligatorie, un proiect de lege in acest sens urmand sa fie elaborat si prezentat de reprezentantii Uniunii "la momentul potrivit".
Bai, ce golan!", spun cantaretii, care completeaza ca "a venit momentul sa spunem 'gata!'". ... "Noi suntem 'pentru' / Ei sunt 'contra' / A venit momentul sa spunem 'gata' / A venit momentul sa intoarcem roata-a-a-a / Da-daaa!".
Nastase a spus, totodata, ca in august 2008, in momentul in care s-a incheiat mandatul lui Morar, "fostul ministru liberal al Justitiei", (Catalin Predoiu, n.r.) a cerut in mod categoric inlocuirea lui Morarm pentru anumite argumente pe care le-a spus public.
Presedintele Traian Basescu constata ca in ultimele zile unii politicieni si persoane asociate acestora desfasoara o campanie de discreditare sistematica a unor institutii si spune ca va explica la momentul oportun ce e in spatele "manipularii politico-mediatice care vizeaza discreditarea statului".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca momentul si maniera alese de Octav Cozmanca de a critica PSD il ajuta si il slujesc, de fapt, pe Traian Basescu, apreciind ca i se par exagerate si nemeritate aprecierile "negative globale" ale lui Cozmanca la adresa PSD.
Totodata, el este convins ca PSD se afla acum in postura PNL, exact in momentul in care Traian Basescu a incercat sa sparga partidul.
Senatorul PD-L Alexandru Peres considera ca ar fi momentul pentru schimbarea siglei si a denumirii partidului, declarand ca sunt "cateva idei avansate in acest sens".
'De cand asteptam momentul asta. ... - "Se pare ca iesim din recesiune" - va amintiti momentul asta. ... Va fi un an in care optimismul va fi cel care ne va anima sa depasim momentul pe care l-am trait in 2009." Rezumand, ce-am inteles pan-aici?
'Mugur Isarescu si Mihai Tanasescu amana momentul unei discutii tete-a-tete cu presedintele Traian Basescu, aflat in cautarea unui premier pentru la toamana, iar PD-L a intrat intr-o "epoca a incertitudinilor, dovada fiind amanarea Congresului pentru la anul, sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Traian Basescu simte ca a venit momentul atacurilor frontale, de aici radicalizarea apropiatilor sai. ... Iar actiunile din ultima vreme ale presedintelui dovedesc fara echivoc ca momentul marii decizii se apropie, nu mai tarziu de primavara anului viitor. ... derularea forumului suprem al partidului ar putea fi momentul marii schisme.
Traian Basescu simte ca a venit momentul atacurilor frontale, de aici radicalizarea apropiatilor sai. ... Iar actiunile din ultima vreme ale presedintelui Basescu dovedesc fara echivoc ca momentul marii decizii se apropie, nu mai tarziu de primavara anului viitor.
Imaginile luate in momentul votului demonstreaza ca opozitia a avut dreptate cand sustinea ca in sala de sedinta nu era cvorum si ca Legea pensiilor nu putea fi adoptata. ... In momentul in care se solicita acest lucru, corect?
Si Malta daca ar fi, sa spunem cel mai mic membru al Uniunii Europene, daca la momentul in care se discuta subiectul in Consiliu, in CAGRE, acolo se va discuta, nu in Consiliul European, este suficient o singura opozitie", a explicat seful statului.
Prim vicepresedintele PDL Adriean Videanu a spus, in cadrul emisiunii 3x3 cu Stelian Tanase de la Realitatea TV, ca in momentul de fata in interiorul PDL au loc discutii si se aleg solutiile cele mai bune pentru viitorul partidului.
"Mi-am pus cariera politica in joc in momentul in care am facut o declaratie, acum trei saptamani, o luna (n.n.
Toti liderii PDL, indiferent de generatia careia ii apartin sunt constienti in momentul de fata de necesitatea unitatii partidului", a declarat vicepresedintele formatiunii democrat-liberale.
"Din momentul in care a inceput sa se discute despre constituirea USL, Traian Basescu si propaganda lui ca si tovarasii sai de drum, din ce in ce mai putini, dar din ce in ce mai interesanti, au avut cateva teme:
google-analytics.com