Cautare

1299 de rezultate pentru "montana popa blj" (4.68 secunde)
Proiectul Rosia Montana se afla pe masa Guvernului. ... Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat ca a inclus proiectul minier de la Rosia Montana in programul de guvernare.
"Constituirea unei Comisii speciale comune pentru avizarea Proiectului de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro - argintifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii activitatilor miniere in Romania - o necesitate impusa de complexitatea cadrului economic si socio-politic aferent proiectului de lege", pe care o puteti citi in continuare.
Pe 23 iulie va avea loc cea de-a IV-a editie a Maratonului Pachamama Rosia Montana pentru a va bucura de peisajele unei zone mirifice a Muntilor Apuseni. www.rosiamontanamarathon.ro De ce la Rosia Montana?
Pe 23 iulie va avea loc cea de-a IV-a editie a Maratonului Pachamama Rosia Montana pentru a va bucura de peisajele unei zone mirifice a Muntilor Apuseni. www.rosiamontanamarathon.ro De ce la Rosia Montana?
Liderul PDL Iasi Mihaela Popa a demisionat din functie Presedintele interimar al organizatiei judetene PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functie, pe fondul tensiunilor din filiala, transmite NewsIn.
Dupa o serie de discutii, prin intermediul presei, pe marginea calitatii de consilier local a lui Marian Popa, Partidul Conservator a trecut la actiune cerind Tribunalului Galati sa constate ca mandatul sau a incetat de drept prin excluderea sa din aceasta formatiune politica.
Firma s-a înfiintat în 2004, având ca asociati doi frati gemeni, Ovidiu si Dragos Popa. ... Nu m-as vedea facând altceva decât productie“, a declarat Ovidiu Popa, directorul general al firmei.
Attila Korodi, presedintele Comisiei pentru politica externa din Camera Deputatilor, are mari semne de intrebare cu privire la oportunitatea proiectului Rosia Montana.
Sa miste lucrurile la Oltchim, la Arpechim la Rosia Montana. ... Sa miste lucrurile la Oltchim, la Arpechim la Rosia Montana. ... DESPRE ROSIA MONTANA Ma bucur ca am provocat aceasta dezbatere publica pe Rosia Montana.
Ponta il acuza pe Basescu de lobby in favoarea Gold Corporation Premierul Victor Ponta il acuza pe presedintele Traian Basescu de faptul ca, desi ocupa prima pozitie a tarii, face lobby in favoarea unei companii private in proiectul Rosia Montana si afirma ca un proiect de asemenea anvergura nu trebuie realizat prin lobby politic.
Curtea de Apel Cluj a respins in mod irevocabil recursul declarat de Consiliul Judetean Alba si Rosia Montana Gold Corporation impotriva sentintei Tribunalului Cluj prin care s-a anulat certificatul de urbanism pentru continuarea procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.
Evenimentul zilei raspunde la intrebarea "Ce castiga Romania din Rosia Montana".
"Basescu are interese financiare la Rosia Montana" Presedintele Traian Basescu lauda controversatul proiect Rosia Montana deoarece este interesul lui ca actiunile firmei care se ocupa de acest proces sa creasca artificial la Bursa, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
Ce s-a descoperit in ADANCURI, la Rosia Montana. ... Se spune ca Rosia Montana este intrarea in acest oras subteran. ... Aurul din compozitia sa este de 150 de ori mai mare decat tot aurul extras pana atunci la Rosia Montana, scrie efemeride.ro.
Oamenii PD-ului din PNL Oradea ii cer liderului national, Calin Popescu-Tariceanu, sa-l puna la "zid" pe presedintele filialei judetene, deputatul Cornel Popa.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Desi pana acum cateva zile fostul consilier local Marian Popa era in postura de presedinte inca nenumit al Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, lucrurile au luat o turnura mai mult decat neasteptata pentru ca, in urma discutiilor purtate la Bucuresti intre presedintele filialei Judetene a PNTCD, Constantin Telegan, Marian Popa si liderul PNTCD, Marian Petre Milut, s-a hotarat ca Popa poate reveni in organizatia taranista de la Galati, dar pe functia de prim-vicepresedinte.
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
Dupa ce Marian Popa a spus ca va reveni in PNTCD pe o functie de conducere doar daca va primi o oferta de la nivel central, se pare ca centrul il vrea sef peste taranistii galateni.
Partidul Ecologist Roman, prin conducerea centrala si birourile executive judetene, cere oprirea Proiectului Rosia Montana si neacordarea avizului de mediu.
google-analytics.com