Cautare

950 de rezultate pentru "monitorul de vaslui" (5.99 secunde)
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Astra, Otelul si Vaslui sunt interesate de serviciile celor doi. ... Exclus din lot, Vranjes se pregateste in prezent cu Pandurii II si nu mai are nici o sansa sa fie reprimit in lotul de Liga 1, dupa ce l-a facut "sobolan fara cojones"
Clasament final 1 CFR Cluj 34 21 8 5 63-31 71 2 FC Vaslui 34 22 4 8 58-29 70 3 Steaua Bucuresti 34 19 9 6 47-26 66 4 Rapid Bucuresti 34 18 10 6 54-29 64 5 Dinamo Bucuresti 34 18 8 8 57-32 62 6 Otelul Galati 34 15 7 12 34-29 52 7 Pandurii Tg.
Derby-ul etapei a patra a Ligii Nationale, dintre unicele echipe bucurestene rămase in prima liga, a fost castigat de Steaua, pe stadionul din Soseaua Stefan Cel Mare, gratie autogolului lui Fai, care, in minutul 39, si-a ingropat echipa.
Alina Gorghiu a publicat pe Facebook 10 fotografii in albumul Ziua Nationala impotriva cancerului de san si un text explicativ :
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
Artistul plastic Traian Nica Tuckman a donat comunei Stefan cel Mare din judetul Vaslui 110 lucrari de pictura, dintre care 70 pentru noua scoala din Stefan cel Mare, 30 de lucrari catre Centrul Cultural din satul Muntenesti si 10 la Scoala Brahasoaia.
Avertizare COD GALBEN de ploi si vant in Capitala si 20 de judete.
Lucrurile se complica la Vaslui, acolo unde cei 7 violatori stau ca pe ace, pentru ca se apropie termenul din 14 august, cand se vor afla din nou fata in fata cu victima lor.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Dramele provocate de inundatiile din ultimele zile au generat un real si sincer sentiment de compasiune pentru cei care si-au vazut agoniseala de-o viata inecata in apa. “Apa, ca un bivol negru“, cum suna titlul unui film din 1970 despre dezastrul provocat de cumplitele inundatii din acel an.
Patru persoane, intre care trei copii, au suferit arsuri pe corp, in urma unui incendiu izbucnit vineri seara intr-o locuinta din Focsasca, comuna Tacuta, din judetul Vaslui. Unul dintre fratiori, o fetita de trei ani, a murit din cauza ranilor foarte grave.
Situatie incredibila in Vaslui acolo unde mai multi pacienti si-au riscat sanatatea dupa ce au folosit un tomograf defect. Patronul clinicii private a fost deja condamnat la inchisoare cu executare pentru ca a permis folosirea in continuare a aparatului
Studentul din Vaslui, care a disparut in mare, la Costinesti, in urma cu o saptamana, alaturi de cel mai bun prieten al sau, este cautat si astazi.
52 de pacienti cu handicap ai unui spital din satul Malaiesti, judetul Vaslui sunt tinuti sapte zile intr-o camera cu un pat si o galeata pe post de toaleta, daca nu sunt cuminti.
"Am fost singura comuna din Romania unde, la deschiderea anului scolar nu am avut niciun politist prezent", se plange primarul Ciprian Robert Tamas, din comuna Suletea, judetul Vaslui, intr-o scrisoare deschisa pentru ministrul de Interne, Lucian Bode.
Dupa startul dezastruos al nationalei Romaniei in lupta pentru Mondialele din 2010, echipele de club se afla in fata unui moment istoric:
Un tanar de 33 de ani, din localitatea Protopopesti din judetul Vaslui, a fost impuscat de politisti, dupa ce si-a lovit parintii cu un topor.
Deschiderea unui nou magazin de haine second-hand in Vaslui a creat agitatie mare in oras. Zeci de oameni s-au ingramadit sa cumpere articole de vestimentatie ale unor branduri renumite, la un pret mai mic.
Peste 1000 de politisti, din Bacau, Iasi si Vaslui, au actionat, in sistem integrat, in perioada 30-31 iulie pentru prevenirea faptelor antisociale in zona discotecilor, barurilor si altor unitati de alimentatie publica cu profil similar. Politistii au constatat 38 de infractiuni si au prins 8 persoane urmarite national.
google-analytics.com