Cautare

49 de rezultate pentru "mistere" (3.84 secunde)
O poeta care m-a ajutat sa descifrez cateva mistere existentiale din calatoria noastra spre un intunecat port indepartat. Mi-a ramas in laptop o pagina din cartea sa de poezie, singurul ei volum tiparit.
Cauzele astmului nu sunt inca bine intelese si cresterea vertiginoasa a prevalentei acestei boli, peste tot in lume, constituie unul dintre cele mai mari mistere ale medicinei moderne.
Cauzele astmului nu sunt inca bine intelese si cresterea vertiginoasa a prevalentei acestei boli, peste tot in lume, constituie unul dintre cele mai mari mistere ale medicinei moderne.
Moartea este unul dintre cele mai interesante mistere pe care omul, in cele din urma, reuseste sa-l dezlege. De-a lungul timpului au existat mai multe teorii care au incercat sa explice fenomenul, dar niciuna nu a fost concludenta.
Cercetatorii au descoperit unde ne ducem dupa moarte Moartea este unul dintre cele mai interesante mistere pe care omul, in cele din urma, reuseste sa-l dezlege.
Codex Gigas reprezinta unul dintre cele mai mari mistere ale lumii, care nici in ziua de astazi nu a fost elucidat, scrie efemeride.ro.
Mai intai de navalitori, apoi de unii dintre cei care le-au gasit, apoi de cei care le-au cercetat. Multe dintre ele au povesti demne de romane politiste si ascund mistere nedeslusite pana astazi. Un patrimoniu fascinant:
El defineste ca "sceptic" pe cineva care se abtine de la explicatii extraordinare privind diversele mistere uimitoare, dar care este, in acelasi timp, dispus sa cerceteze datele existente.
5 mari enigme ale planetei Pamant O studiem de mii de ani si, totusi, cat de departe suntem de a o cunoaste! Multe dintre cele ce tin de ea sunt mistere suparator de longevive.
Piramida cu ochiul atotvazator il reprezinta pe Marele Arhitect al Universului, care i-a calauzit pe parintii fondatori ai SUA la intemeierea natiunii, care intr-o zi se va dovedi mostenitoarea stravechilor mistere ale Atlantidei si va reda omenirii paradisul terestru existent in epoca de aur a antichitatilor.
Mai multi cercetatori, clerici sau pasionati de mistere au incercat sa raspunda, de-a lungul timpului, la aceasta intrebare. De pilda, Papa Clement I (92-99 d.Chr.) a ales data de 18 noiembrie, in timp ce un document scris in anul 243 d.Hr plaseaza Nasterea pe 28 martie.
Iubirea, unul dintre marile mistere ale omenirii, ar putea fi redusa la o simpla ecuatie matematica.
Conceptiile lui Steiner au un caracter neognostic sincretist, ingloband intr-o sinteza originala vechi erezii, gnoze, mistere pagane, cu filosofii contemporane, teorii si metode stiintifice combinate cu misticism oriental.
Revoltat, incearca sa afle adevarul si se trezeste implicat in itele unor complicate intrigi politice, mistere si afaceri de spionaj.
Ca sa nu mai vorbim ca modul in care au fost construite si scopul construirii lor raman si astazi adevarate mistere pentru cercetatori.
E o saptamana in care anumite mistere ar putea iesi la iveala. Curatati-va sufletul in fata partenerului! Rac Sunt pregatiti sa primeasca un impuls, un tonus admirabil din toate punctele de vedere.
Considerat unul dintre cele mai longevive mistere ale lumii moderne, disparitia diferitelor nave, sau avioane, in notoriul Triunghi al Bermudelor a fost (inca odata) rezolvata.
secretulcunoasterii.ro informeaza: ULUITOARELE intamplari de dupa scufundarea Titanicului Chiar din primele zile, disparitia vasului TITANIC a fost impanzita de mituri si legende.
TAUR - Taurii au o saptamana in care trebuie sa descifreze mistere. Obtin adevaruri importante, marcante, in care vor fi la curent cu totul.
Cei mai mici pasionati de mistere se pot bucura de o multime de activitati distractive - de la deslusit puzzle-uri, potrivit numere si litere intre ele si pana la vanatoare de comori.
google-analytics.com