Cautare

236 de rezultate pentru "mirela gheorghita" (8.69 secunde)
Avocatul Gheorghita Mateut a declarat, marti, la Antena 3, ca "ticluirea de probe mincinoase inseamna prezentarea de fapte si de imprejurari care sunt contrare realitatii si prin intermediul carora s-a urmarit influentarea unor decizii ale organelor judiciare in sensul invinuirii unei persoane nevinovate".
Ion Hobana, Calin Turcu, Florin Gheorghita, Emil Strainu etc. Un aport aparte la substanta cartii il aduc comentariile cosmonautului Dumitru Dorin Prunariu, inclusiv cele din mai 2017, de pe coperta a IV-a a cartii.
- Gheorghita du-te inapoi, vezi-ti de treaba, ca inca mai ai multe de facut si sa-ti pui in practica visul pe care il ai, sa-ti implinesti dorinta ta, de a mai face un Avedis Divin.
Ultima victima a fost caporalul Ionel Gheorghita Dragusanu, ucis in urma cu aproape doua saptamani de un dispozitiv exploziv, in apropiere de Kandahar.
Alt caz de fentare a legii este cel al independentei politice, exemplificat de curand de primarul din Podari, Constantin Gheorghita.
Nicolae Gheorghita; Mircea Paraschiv; Mircea Tudorancea; Mamut Sadan. Biroul Municipal PLD Constanta: Fiacescu Victor - presedinte. Dl. Fiacescu (Gevi) este de asemenea unul dintre fostii directori ai Petromin, anchetat si dansul in celebrul dosar, de unde i se trage si porecla de Magnetul;
Iani Stavrositi si Cristian Tanase, in calitate de vicepresedinti si Florian Constantin, Dumitru Sin, Nicolae Bacila, Andreea Perhaita, Adriana Morariu, Sadan Mamut, Nicolae Gheorghita, Mircea Paraschiv si Mircea Tudorache, ca membri.
Primarul din comuna Podari, Constantin Gheorghita, a refuzat sa ne comunice suprafata revendicata de cetatenii comunei la statiunea de cercetare Pomicola.
Asa cum sustine presedintele Organizatiei Municipale a ecologistilor galateni, Gheorghita Samoila, viitoarea fuziune se va produce cu siguranta in aceasta toamna, numai ca va fi una simpla, si nu prin absorbtie, asa cum spera cei de la PNG-CD.
Dupa ce au auzit tot felul de zvonuri ca oamenii nu prea sunt incantati de ideea de a se prezenta la dublul scrutin ce se va consuma duminica viitoare, pentru alegerea reprezentantilor tarii noastre in Parlamentul European si pentru definitivarea statutului votului uninominal, reprezentantii filialelor locale si judetene ale Partidului Ecologist, Romeo Candea si Gheorghita Samoila, au indemnat ca oamenii sa mearga la vot pentru ca s-au cheltuit foarte multi bani pentru aceasta actiune.
Mai mult, in privinta comunei Valu lui Traian, s-a decis ca pe lista de candidati pentru Consiliul Judetean sa fie inclus si avocatul Adrian Gheorghita, un tanar din localitatea amintita.
Spunem asta pentru ca viitorul BPJ propus de Popescu ar urma sa contina, in cea mai mare parte, nume care nu spun nimic atunci cand vrei sa revigorezi un partid. Astfel, Adrian Gheorghita a fost propus pentru postul de prim-vicepresedinte.
Magistratii Tribunalului Constanta au procedat si in cazul acestui dosar, 4976/118/2008, precum in celelalte doua, intentate de ceilalti doi membrii PDL, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, nevalidati drept consilieri judeteni, la fel:
In privinta lui Gheorghita Corbu, un alt potential candidat al PD-L, se pare ca acesta ar tinti zone care sa cuprinda localitati precum Valu lui Traian, Cumpana si Techirghiol, dar depinde atat de decizia partidului, dar si de configuratia finala a colegiilor.
La stadiul de posibili de candidati din partea PD-L ii mai mentionam pe Gheorghita Corbu, Mircea Banias, Dorel Onaca, Laurentiu Mironescu, Tudorel Calapod.
Biroul Permanent Judetean al PD-L se va constitui astazi, 7 august a.c., intr-o sedinta extraordinara pentru a-l desemna pe prim-vicepresedintele Adrian Gheorghita in functia de nou presedinte interimar, dar exista si posibilitatea ca sefia organizatiei sa fie preluata direct de Elena Udrea sau Valeriu Stoica, cei doi fiind reconfirmati la ultimul Birou Permanent National drept coordonatori ai filialei Constanta.
Au existat mai multe propuneri - primarul din Valu lui Traian, Florin Mitroi, a refuzat, la fel si cel care a asigurat cateva zile interimatul functiei abandonate de Ion Popescu - Adrian Gheorghita, si au ramas pe lista Paul Branza si Mircea Banias.
Mircea Banias declara, in urma cu doua zile, ca decizia BPJ a fost semnata de prim-vicepresedintele Adrian Gheorghita, cel care a preluat atributiile lui Ion Popescu dupa demisia acestuia.
Cele mai relevante in acest sens au fost discursurile lui Gheorghita Lupau si Nicu-Silviu Odobasianu. Cel din urma a transformat nefericit disputa politica intr-o lupta confesionala.
La mare distanta s-au clasat candidatul PSD, Iancu Bordeianu, cu 235 de voturi, Cornel Gheorghita (Partidul Alternativa Ecologista) - 53 de voturi si Constantin Popa (PDL) - 28 de voturi.
google-analytics.com