Cautare

122 de rezultate pentru "mioveni" (8.97 secunde)
Doresc sa remarc faptul ca ceea ce a promis premierul roman in mai 2012 cu ocazia participarii la "Conferinta Internationala Nuclear 2012" la Institutul de Cercetari Nucleare Mioveni, privitor la reluarea investitiei pentru Reactoarele 3 si 4 de la CNE Cernavoda, incepe sa capete contur prin realizarea acestui parteneriat romano-chinez, aceasta investitie este necesara pentru securitatea energetica a Romaniei prin asigurarea productiei de minim 43% din necesar prin procedeul nuclear la orizontul 2020, conform studiilor si strategiilor de sistem.
Mai suntem in discutie cu Dinamo II si cu CS Mioveni, dar este posibil sa apara si alte piste. La capitolul plecari nu a mai aparut nici o schimbare momentan, tot cei pe care ii stiti, Catalin Nita, Ionut Chirea, Dan Ignat...
Mures - Vointa, Astra - CS Mioveni, FC Vaslui - Chiajna, Rapid - Petrolul, Otelul - Ceahlaul, Sportul - FC Brasov, Pandurii - Dinamo si "U"
"Mai am o saptamana si jumatate pana la meciul cu Mioveni si mai pot schimba lucrurile in atac. Asta este problema numarul unu acum, ca nu dam gol" (Ilie Stan, antrenor Steaua) Gladiatorul in lacrimi Capitanul Alex Bourceanu a izbucnit in plans la finalul partidei cu Twente.
In caz contrar, scaunul lui "Iliesta" se va clatina serios, mai ales ca Gigi Becali a aratat primele semne de nemultumire la finalul etapei trecute, cand Steaua a trecut greu de CS Mioveni.
Cardoso, iertat Alexandre Cardoso a fost reprimit de Petre Grigoras in lotul echipei Pandurii, dupa un stagiu la echipa secunda, deoarece refuzase statutul de rezerva la partida cu CS Mioveni.
Sunt convins ca stadionul va fi plin la jocuri si sunt sigur ca prezenta in prima liga ar fi de durata, nu cum au fost Vointa Sibiu sau CS Mioveni.
CFR Cluj a inceput campionatul avandu-l ca antrenor pe portughezul Jorge Costa, dar acesta a fost inlocuit, la inceputul lunii aprilie, cu Ioan Andone. Au retrogradat formatiile CS Mioveni, Sportul Studentesc, Vointa Sibiu si FCM Targu Mures.
6.Premiul pentru continuitate si performanta â€" Straja Bucuresti, premiu oferit de domnul Daniel Ghita, director general Impulser Romania, sponsor oficial al Federatiei Romane de Oina; 7.Cel mai bun management sportiv â€" CS Dacia Mioveni 2012, premiu oferit de presedintele Federatiei.
Sotii Iuliana Rosoaga si Georgel Rosoaga din Mioveni, Arges participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii, cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi.
Potrivit Ministerului Sanatatii, in sectia de nefrologie a Spitalului MS Curie ramane internat si copilul din Mioveni, care are o evolutie favorabila a starii de sanatate si care se afla sub tratament de specialitate si observatie medicala.
- Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Valentin Voinica, Manager Proiect Primaria Municipiului Alba Iulia - Constantin Toma, Primarul municipiului Buzau - Cristi Misaila, Primarul municipiului Focsani - Mocioniu Adrian Nicolae, Primarul municipiului Slobozia - Valentin Vrabie, Primarul municipiului Medgidia - Georgescu Ion, Primarul orasului Mioveni - Tone Petre, Primarul municipiului Oltenita - Iulian Iacomi, Primarul orasului Lehliu Gara - Barbu Nicolae, Primarul municipiului Giurgiu - Gafitoi Sorin, Primarul municipiului Fetesti - Sava Constantin, Primarul municipiului i Urziceni, - Maita Ion, Primarul orasului Amara - Administrator public, Primaria municipiului Ploiesti - Viceprimar Targoviste - Viceprimar Alexandria - Alti reprezentanti ai Administratiilor locale in curs de confirmare 11.15-11.45 Pauza - Discutii -Networking 12.00-13.15 Panel Solutii - Smart City Specialistii vor prezenta aplicatii si solutii inovatoare Smart City si impactul acestora asupra mediului de business, administratiei, cetatenilor si turistilor, se vor discuta metode de implementare si modele de afaceri.
Anterior, in perioada 10 septembrie - 19 octombrie 2017, Unitatea Mobila a Fundatiei Renasterea a fost prezenta in localitatea Mioveni, judetul Arges, unde s-au realizat in total 657 teste Babes-Papanicolau sii 338 mamografii pentru 938 de paciente.
Doua femei din Mioveni, Arges, au imprumutat 1,7 milioane de lei de la o Casa de Ajutor Reciproc (C.A.R.), dupa ce au falsificat aproape 250 de adeverinte de salariat, pe numele mai multor persoane.
Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center de la Telekom Sport si a vorbit despre primul meci amical jucat de Dinamo si pierdut cu CS Mioveni, dar si despre sansele de salvare de la retrogradare ale "cainilor".
La conferinta de presa de prezentare, Gigi Becali (64 de ani) i-a facut o surpriza fostului capitan si golgheter de la CS Mioveni.
Cristiano Bergodi CS Mioveni: I. Popescu - A. Iacob, Scarlatache, Garutti - Oancea, Pop, Lixandru, Trif - Buziuc, Blanaru, Radescu;
FCSB a invins-o fara drept de apel pe CS Mioveni, scor 5-1, in etapa a 19-a a Ligii 1. Antrenorul FCSB-ului, Mihai Pintilii, a vorbit despre schimbarea lui Razvan Oaida din minutul 25, dar si despre presupusele neintelegeri dintre el si Malcom Edjouma.
Emisiunea Sport Center, de la Orange Sport, i-a avut invitati pe Basarab Panduru si pe Andrei Vochin si a dezbatut venirea lui Deian Sorescu la FCSB, dar si numira lui Nicolae Dica pe banca lui CS Mioveni.
Dupa esecul cu U Craiova 1948 si remiza surprinzatoare cu CS Mioveni, Rapid a castigat cu 2-1 pe terenul celor de la FC Botosani, in etapa a 28-a din Liga 1.
google-analytics.com