Cautare

1069 de rezultate pentru "mioara constantinescu deva" (2.55 secunde)
Ieri, 25 ianuarie a.c., prefectul Constantei, Dan Culetu, si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, si-au prezentat punctele de vedere cu privire la numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, respectiv alte asemenea subiecte de interes comun, dar toate acestea in conferinte de presa separate.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... In timpul audierilor, cand a fost vorba de acuzatiile privind cenzura pe care a impus-o in televiziunea publica, Nicolau a relatat o discutie cu fostul presedinte Emil Constantinescu.
Invocand legislatia in vigoare, o recomandare a ministrului Gheorghe Flutur, dar si faptul ca peste tot in tara astfel de Comandamente se afla in subordinea presedintelui de Consiliu Judetean, Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta si-a motivat initiativa prin aceea ca nu vrea sa fie acuzat ca nu a respectat legea.
Fostul presedintele Emil Constantinescu a apreciat miercuri seara, la o dezbatere, ca Theodor Stolojan este "cel mai antiliberal reprezentant al dreptei", fiind de fapt "continuatorul stangii de tip ceausist", datorita caruia dreapta a ajuns la putere "printr-o frauda morala de proportie".
Cu toate ca Geoana a facut referire la un fotoliu de ministru care va fi oferit social-democratilor de la Constanta, prim-vicepresedintele Nicusor Constantinescu a plusat, facand aluzie la nu mai putin de trei ministere.
Fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu a cerut miercuri celor doua Camere ale Parlamentului, constituirea in regim de urgenta a unei comisii parlamentare care sa cerceteze veridicitatea afirmatiilor facute de Claudiu Saftoiu, marti, privind interceptarea ilegala a telefoanelor.
Seful statului a precizat ca Ion Iliescu a facut mult rau si in timpul mandatului sau, dupa ce "a ingropat" mandatul lui Emil Constantinescu. ... Referitor la sistem, Traian Basescu a declarat ca fostul presedinte Emil Constantinescu a fost "ingenuncheat" inca de cand si-a inceput mandatul.
Ponta raspunde scrisorii lui Emil Constantinescu Premierul Victor Ponta i-a multumit fostului presedinte Emil Constantinescu pentru scrisoare in care lauda sprijinul acordat de seful Guvernului celor persecutati de regimul comunist.
Ana Constantinescu, frumoasa adolescenta de 17 ani, ne surprinde mereu prin creativitatea ei care gliseaza, fara prejudecati, intre medii, limbaje si realitati care, aparent, nu se pot intalni.
A devenit o traditie anuala lansarea unui nou volum de poezie de catre deja consacrata Eva Constantinescu. Volumul Departe de luna, suspinand incheie o trilogie imaginara in care Eva Constantinescu imblanzeste, pe rand lumea, timpul si dorul, eliberandu-se astfel, prin poezie, de apasarea marilor sale interogatii.
Prin lansarea celui de-al patrulea volum de poezie, Eva Constantinescu confirma vigoarea si exceptionala valoare a talentului sau.
Prin lansarea celui de-al patrulea volum de poezie, Eva Constantinescu confirma vigoarea si exceptionala valoare a talentului sau.
Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente. DEVA Peste 100 de membri PSD picheteaza sediul PDL Hunedoara din Deva, afisand doua bannere negre pe care scrie, cu portocaliu, "Opriti genocidul social".
Team Consulting si Centrul de Afaceri Master Deva invita agentii economici bihoreni la cursul de specializare acreditat CNFPA: ... Cursul presupune cinci zile de pregatire intensiva la Deva, urmate de cinci zile de asistenta pentru elaborarea Lucrarii de absolvire. ... Deva, sala de curs din Cladirea Sindicatelor.
Ministerul Transporturilor va acorda despagubiri suplimentare de 2,7 milioane de lei, corespunzatoare unei suprafate totale de 206.638 de metri patrati, pentru exproprierile necesare constructiei variantei de ocolire Deva - Orastie la profil de autostrada.
2010 a fost anul cel mai slab la capitolul atribuiri de contracte de catre compania de autostrazi si drumuri nationale, doar unul dintre acestea remarcandu-se din punctul de vedere valoric, cel pentru constructia tronsonului Deva-Orastie din Coridorul IV paneuropean, cu o valoare de aproape 180 milioane de euro fara TVA.
In noiembrie va fi gata si lotul al doilea (20 de kilometri) al autostrazii Orastie-Sibiu, care in urma cu o luna avea un stadiu de executie de 55%, in timp ce in decembrie se vor finaliza lotul al patrulea (16 kilometri) al autostrazii Orastie-Sibiu, precum si primul lot (27,5 kilometri) al Lugoj-Deva.
4, Deva) in cadrul proiectului Alege Scoala in regiunile de dezvoltare Vest, Sud-Vest Oltenia si Nord-Vest!” un nou eveniment de prezentare si promovare. ... In Episcopia Devei si Hunedoarei, in cadrul proiectului Alege Școala!, au fost infiintate patru centre educational-inovative la Deva, Orastie, Vulcan si Homorod.
Asigurarea gospodariilor de la tara tine de bani si de mentalitate Presedintele Uniunii Nationale a Asiguratorilor si Reasiguratorilor din Romania (UNSAR), Cris-tian Constantinescu, a explicat ca introducerea sistemului obligatoriu de asigurare a locuintei este “un element de protectie sociala“.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a anuntat ieri ca Biroul Permanent National (BPN) al partidului a luat, in unanimitate, decizia de a o sustine pe Mioara Mantale pentru ocuparea functiei de prefect al Bucurestiului.
google-analytics.com