Cautare

4424 de rezultate pentru "ministru" (8.48 secunde)
Despre fostul ministru de Interne Vasile Blaga, Cozmin Gusa a afirmat ca este cunoscut ca "om de incredere al sistemului totalitar" de pana in 1989. ... Radu Berceanu, sustine Gusa, a fost implicat - cand a fost ministru in guvernarea 1996-2000 - in afacerea "China".
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretele de revocare a lui Zsolt Nagy din functia de ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si de numire in acest post a lui Iuliu Winkler.
Daca totusi aceasta motiune se va produce, exista pentru moment o candidatura absolut certa, una mai mult ca sigura si alta misterioasa pentru functia de prim ministru. ... Este vorba despre Vasile Blaga, fost ministru de Interne si unul dintre apropiatii presedintelui Basescu.
Edilul acestui "oras cu resurse putine, dar ambitii mari" i-a oferit primului ministru o medalie comemorativa a Harsovei, suflata in aur, precizand ca exista doar trei astfel de distinctii, celelalte doua aflandu-se la el si la Regele Mihai.
Atunci presedintele partidului a decis introducerea in statut a acestei teze si vreau sa va spun ca, atat timp cat in PSD nu exista pareri de rau pentru acele fapte, intre noi nu va exista nicio intelegere", a precizat Blaga, recunoscand ca, in perioada mandatului sau de ministru de Interne, a avut mai multe "intelegeri" cu liderii social-democrati pentru a putea trece prin Parlament o serie de legi organice.
Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, implicat intr-un scandal de coruptie, va fi suspendat din Partidul National Liberal pe intreaga perioada a cercetarilor, pana in momentul in care instanta se va pronunta in acest caz.
Excluderea fostului ministru al agriculturii din perioada in care taranistii s-au aflat la putere s-a consumat in absenta lui Muresan, in conditiile in care acesta era de mai bine de un an suspendat din partid.
Presedintele Traian Basescu si primul ministru Calin Popescu Tariceanu au avut joi seara un nou schimb de replici de la distanta.
Tudor Chiuariu a sustinut duminica o declaratie de presa prin care a anuntat ca renunta la functia de ministru al Justitiei.
Sase fundatii si asociatii protesteaza impotriva modului in care presedintele Traian Basescu "ataca in mod inutil Guvernul Romaniei, pe primul-ministru si Partidul National Liberal in chestiunea desemnarii unui nou ministru al Justitiei''.
Dupa o noua intalnire la Palatul Cotroceni cu primul-ministru Tariceanu, presedintele Traian Basescu a anuntat ca "nici unul nu si-a schimbat punctul de vedere" asupra numirii Noricai Nicolai ca ministru al Justitiei, dar ca au concluzionat ca trebuie gasita o solutie.
Valeriu Stoica, Vicepresedintele PDL a declarat joi ca nu va candida pentru un post de parlamentar la alegerile din toamna si nici nu doreste sa intre intr-o competitie pentru functia de ministru al Justitiei, considerand ca "revenirile in politica nu sunt intotdeauna de succes".
Vicepresedintele PSD Ion Stan a declarat luni ca BPN al PSD nu va da nicio sanctiune impotriva ministrului Oprea, el apreciind ca acesta si-a respectat prerogativele de ministru in ceea ce priveste numirile in functie a secretarilor de stat, premierul Boc fiind cel care nu trebuia sa semneze HG.
Liderul social-democrat a sustinut initial ca daca ajunge la Cotroceni nu e obligatoriu sa schimbe coalitia majoritara sau pe primul-ministru, dar va fi nevoie de o "recalibrare". ... Chestionat daca aceasta inseamna si ca PSD trebuie sa dea primul-ministru, Geoana a replicat:
Comisia mai reacomanda primului-ministru Emil Boc sa isi exercite prerogativele constitutionale si sa propuna Presedintelui Traian Basescu revocarea din functie a doamnei ministru Ridzi.
Camera Deputatilor a aprobat cu 192 de voturi pentru si 35 de voturi impotriva cerererea procurorului general de incepere a urmaririi penale a fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi.
Premierul Emil Boc a declarat sambata ca nu trebuie sa consulte coalitia daca vrea sa remanieze un ministru, ci este obligat doar sa informeze. ... Boc a transmis apoi PSD ca nu trebuie sa puna inaintea programului de guvernare persoana unui ministru.
"In loc sa vorbim despre d-na Andronescu, spunand ca nu ne place un ordin al ministrului sau nu ne place culoarea politica a acelui ministru, ar fi poate mai util pentru noi toti sa ne uitam la neimplinirile modului in care politica economica a actualului Guvern a functionat.
Primul ministru, Emil Boc, a anuntat la finalul sedintei coalitiei de guvernare remanierea ministrului de Interne, Dan Nica. ... Premierul Emil Boc nu a trimis la Presedintie propunerea de revocare a lui Dan Nica din functia de vicepremier-ministru al Administratiei si Internelor.
Purtatorul de cuvant al PSD a precizat faptul ca "cine isi asuma un asemenea gest unilateral, de a schimba un ministru, a incalcat protocolul de colaborare pentru Guvern si isi asuma toate consecintele".
google-analytics.com