Cautare

3686 de rezultate pentru "ministeru invatamantului ecaterina spiruharet 2009" (8.37 secunde)
Instanta a procedat corect si Legea învatamântului a fost respectata“, a spus Constantin Lungulescu, vicepresedintele Sindicatului Învatamântului Preuniversitar, filiala „Spiru Haret“.
Ora de religie - In noiembrie anul trecut, Curtea Constitutionala a stabilit ca ora de religie din scoala sa nu mai fie obligatorie, in contextul in care Patriarhia Romana, Ministerul Educatiei si Secretariatul de Stat pentru Culte tocmai semnasera un protocol prin care se consolida autoritatea Bisericii Ortodoxe asupra invatamantului religios.
Consider ca este important ca pe parcursul invatamantului preuniversitar sa se pozitioneze in centru o problema fundamentala a lumii contemporane â€" mediul inconjurator â€" urmarita in activitati extrascolare si in forme adecvate nivelului de varsta al elevilor si interesului acestora.
Este nevoie de o dezbatere mai sustinuta pe aceasta tema, pentru a putea raspunde unui context mai larg care include expansiunea pana la masificare a invatamantului universitar, discutia despre relevanta diplomelor universitare si relativa ramanere in urma a societatii romanesti in ce priveste accesul la formarea tertiara.
Actuala putere, care si-a castigat aceasta calitate datorita votului masiv al profesorilor si tineretului, uita promisiunea facuta, fara sa fie obligata de nimeni, de a aloca un procent insemnat din PIB invatamantului.
Intr-o societate in care coruptia este o lege, iar legea este frecvent corupta, cum sa ne asteptam ca, intr-un domeniu, in speta cel al invatamantului, lucrurile sa fie curate ca lacrima! ... Multe voci "responsabile" au constatat scaderea nivelului invatamantului, confirmata de statistici.
Analiza asupra invatamantului romanesc lansata pe piata ieri de Cotroceni pare un lucru bun, laudabil chiar, daca nu ar veni intr-un moment extrem de agitat. ... sa nu luam de la gura invatamantului ceea ce la dam pensionarilor. ... Dupa incriminarea comunismului, Cotroceniul a pus la cale incriminarea invatamantului.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, trebuie sa prezinte Guvernului un raport privind categoriile de specializari si diplome de la Universitatea "Spiru Haret", "raportat la cadrul legal", si sa propuna o rezolvare a situatiei, a anuntat premierul Emil Boc.
Acest din urma aspect este unul esential, avand in vedere ca anul acesta au intrat la Bac si cei care, in 2009, in loc sa mearga la scoli profesionale, au intrat la liceele cu profil tehnic. "In 2009, Ecaterina Andronescu nu a inscris niciun copil in invatamantul profesional.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Printre favoritii PSD, cand a venit vorba de propunerea inspectorilor generali si adjuncti, s-au aflat si profesorul de sport Nicusor Cotescu, directorul adjunct al Liceului Teoretic "Henri Coanda" din Craiova, dar si Florea Georgica Bercea, care au si primit ordinul de numire in fruntea invatamantului doljean.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
• Emil Boc, ianuarie 2009: ... • Traian Basescu, ianuarie 2009: ... • Emil Boc, mai 2009: ... • Emil Boc, iunie 2009: ... • Emil Boc, august 2009: ... • Traian Basescu, noiembrie 2009: ... • Traian Basescu, decembrie 2009:
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
google-analytics.com