Cautare

483 de rezultate pentru "minerale cristale" (4.58 secunde)
Emil Spiac din Arad a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu: ... In Muntii Lotrului am cautat cianit, dar nu are cristale dezvoltate. Il caut pe cel in pegmatite (roci cu minerale foarte bine dezvoltate).
Romanita Blanca Cires participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... Am inceput sa creez bijuterii din cristale, inele lucrate din sarma, din diferite minerale:
Agentia Nationala de Resurse Minerale a concesionat companiei canadiene Sterling dreptul exclusiv de a executa operatiuni petroliere in doua perimetre din Marea Neagra, XIII Pelican si XV Midia.
Si pentru ca din aceste granule se fabrica recipientele de imbuteliere a apei minerale, a bauturilor racoritoare, a uleiului comestibil, a otetului, toate aceste produse vor avea costurile majorate.
Isabelle Obert, seful clinicii Nurture Me Fertility, crede ca o dieta bogata in minerale, vitamine, grasimi esentiale si proteine poate pregati organismul pentru conceptie. ... Avocado - este o adevarata uzina nutritionala, fiind bogat in minerale, grasimi esentiale, proteine, carbohidrati si fibre.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie. ... Aceasta va fi prezenta si la urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale ce va avea loc intre 9 - 11 noiembrie 2012, intitulata "Expo Cristal".
Doamna Vali de la firma Alex Logserv a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 9 - 11 noiembrie 2012.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii din cristale ce a avut loc la Muzeul National de Geologie, cu diverse coliere deosebite care s-au vandut foarte bine, verighete si inele cu cristale lichide - la 6 RON, amulete cu sarpe care, de asemenea, au mers bine pentru ca e Anul Sarpelui.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi de Valentine‘s Day, intre 14 - 18 februarie 2013.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... Fiul ei, Robert, este cel care creeaza bijuterii inedite din cristale si ceasuri facute din felii de agate.
Irina Braileanu a participat la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie. Ca de fiecare data, aceasta a venit cu noutati in materie de coliere, bratari si pandante inedite din cristale.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, organizat de Martisor.
Cristina Barbos a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatorul targ de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 26 iulie - 4 august 2013.
Maxim Hiruta din Bistrita participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu multe noutati in domeniu.
Anamaria Vidu participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 11 - 13 octombrie 2013.
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum: ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi in luna noiembrie 2013.
Lucrez bijuterii de cristale cu elemente din argint, ne-a spus Maxim Hiruta, care, din pacate, a fost afecata de pandemie, pentru ca anul trecut nu a mai putut ajunge in Germania ca sa ia cristale.
google-analytics.com