Cautare

3660 de rezultate pentru "mihai botez" (3.25 secunde)
Caricaturistul Mihai Gabriel Boboc expune lucrari cu un discurs social sau politic divers, o incursiune inedita, dar si amuzanta in universul cotidian. ... Mihai Boboc, expozitie de caricatura in Bucuresti:
15 ianuarie este ziua lui Mihai Eminescu, dar si Ziua Culturii Nationale. ... Data la care se sarbatoreste aceasta zi este data nasterii poetului national al romaanilor, Mihai Eminescu (1850-1889).
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale". ... de spectacolul acesta extraordinar pe care ti-l da o constiinta de cultura deschisa catre tot", scria Constantin Noica despre Mihai Eminescu.
Mihai Voropchievici despre vremea din luna mai Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre vremea pentru luna mai. ... Intre 27 si 31 va fi senin si ne bucuram de o temperatura mai ridicata, a spus numerologul Mihai Voropchievici in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de pe Antena 3.
majestatea sa defuncta, regele Mihai. ... PSD, partid de centru-stanga, guverneaza o REPUBLICA si plange cu mic cu mare moartea fostului rege Mihai. ... (Mihai) lasa un gol imens. Firea vrea sa schimbe denumirea Pietei Victoriei in Piata Regele Mihai !?!?
majestatea sa defuncta, regele Mihai. ... PSD, partid de centru-stanga, guverneaza o REPUBLICA si plange cu mic cu mare moartea fostului rege Mihai. ... (Mihai) lasa un gol imens. Firea vrea sa schimbe denumirea Pietei Victoriei in Piata Regele Mihai !?!?
Mihai a depus o plangere penala impotriva lui P. ... Mihai a depus o plangere penala impotriva lui P. ... Mihai. ... Mihai pentru a-l face pe acesta sa-si retraga plangerea formulata pentru infractiunea de vatamare corporala grava. ... Mihai.
Mihai Rotaru a anuntat ce posturi va intari Universitatea Craiova in iarna: ... Cu Mihai Balasa, Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Roman lasati in afara lotului, Laurentiu Reghecampf se va baza in Antalya pe serviciile a 29 de jucatori. ... Mihai Rotaru, actionarul echipei Craiova, a vorbit despre aceasta decizie.
Dupa ce la inceputul lunii septembrie au fost finalizate actele „de botez” ale partidului devenit din umanist conservator, hotararea Biroul Executiv Judetean a PC Constanta a fixat ca data a alegerii noilor conduceri 1 octombrie atat la nivel de organizatia municipala, cat si la nivelul celei judetene.
S-au intalnit pe 13 octombrie la o petrecere de botez, acolo unde Fuego a sustinut un recital de exceptie. Nadine l-a ascultat cu placere, iar la sfarsitul cantarii s-a dus la Fuego si s-a fotografiat alaturi de el, spunandu-i ca il apreciaza si il admira.
Cred cu tarie ca, acest moment, dupa botez, a fost cel mai important din viata mea de crestin. Pot spune ca Ioan Paul al II-lea, acest Sfant a fost ales de Dumnezeu, pentru a schimba fata lumii intregi.
Create cu dragoste si grija, rochitele Sipet de sidef sunt dorite de catre orice fetita, in timp ce sarafanele, cearsafurile brodate sau trusourile de botez au devenit daruri de suflet, cu care mergi la sigur atunci cand vrei sa faci un dar rafinat.
Ma refer la numele cu care sunt chemati si cunoscuti de cei din jur, la cel de botez deci si nu la cel si asa cum figureaza el in actele de nastere.
Irina Ciuncanu participa la targul din curtea MTR cu obiecte superbe traditionale, din Gorj, costum de dama, costum de barbat, brauri la 150 ron de lana, vestute de lana la 200 ron de lana, camasi de barbat la 200 ron, camasi de copii la 200 ron, toca din lana diverse modele - la 50 Ron, vestute si diverse costumase de botez, pardesie de lana stilizate.
Este atmosfera ideala pentru o reuniune de familie - la o aniversare, la un botez, la o logodna - ceva care anima spiritele si va face pe toti mai veseli si mai optimisti, datorita unor astfel de momente.
Drept pentru care, atata timp cat a fost, pana in anul 2007, datoria catre oastea tarii, alaturi de botez, nunta si moarte, a fost privita ca o etapa de importanta cruciala in viata taranului, ca un eveniment initiatic major, ca o veritabila Taina laica.
"Toate usile au fost fortate, chiar si cea de la baie. Este ca un botez: tocmai terminasem curatenia", a explicat Tanase. (C.C.)
In afara parintilor si rudele celor doi miri, la festivitate au fost prezenti si cativa colegi de partid ai lui Cristian Adomnitei, printre care fostul viceprimar al Iasilor, Camelia Gavrila, consilierul local Radu Botez, directorul Autoritatii de Sanatate Publica, Mihnea Hurmuzache, dar si subprefectul Iatilor, Vasile Etcu.
Tot prin decizii ale premierului, publicate in Monitorul Oficial, Ion Minzina si Ioan Nani au fost numiti vicepresedinti ai Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), fiind eliberati Emil Bentan si Constantin C. Botez.
Mai ieri, suparat ca unii ziaristi dezaproba cumetria sa cu Bercea Mondialu", Mircea a spus:"Cui ar fi trebuit sa cer voie sa botez?
google-analytics.com