Cautare

315 de rezultate pentru "micul" (3.16 secunde)
Cunoscuta jurnalista Dana Razboiu va reveni pe micul ecran la jumatatea acestei luni, in prime time, in weekend. Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV.
Din 21 martie, Raluca revine pe micul ecran. "Sper ca de aceasta data telespectatorii TVR 1 sa verse doar lacrimi de fericire.
Renault va lansa si micul vehicul electric de doua locuri Twizy incepand cu ultimele luni din 2011, pretul fiind de 6.990 euro plus 45 de euro pe luna pentru baterie, taxa ce acopera 7.500 km de condus anual.
Statul romanesc, inamicul intreprinzatorului Bibiana Stanciulov se aprinde de-a binelea atunci cand vorbeste despre cum sprijina sau bine zis despre cum nu sprijina statul roman micul intreprinzator din domeniul alimentar, mai ales acum in vremuri de severa criza economica:
Cu ce vine nou aceasta generatie de Yaris Aflat la cea de-a treia generatie, noul Yaris aplica conceptul deja devenit faimos "compact la exterior, dar spatios in interior", ceea ce i-a si atras in Europa apelativul de "Piccolo Genio" (micul geniu).
In cazul hotelurilor si pensiunilor, Puratos ajuta la dezvoltarea unui meniu complet pentru micul dejun: paini sanatoase si savouroase (cu continut de fibre si vitamine), aplicatii de patiserie cu diferite umpluturi, checuri etc.
Ford a facut publice primele informatii si fotografii ale conceptului EcoSport, autovehicul ce anticipeaza un SUV de oras, de clasa mica (segment B), construit pe aceeasi platforma tehnica precum si B-Max, micul monovolum care va fi produs exclusiv la Craiova, informeaza site-ul specializat pe piata auto, www.0-100.ro.
L-am gasit pe piroman, pe ala micul care daduse foc satului, care atunci avea cinci ani si care acum, desigur, avea 80 si ceva de de ani si care era eroul satului, desi noi ne asteptam sa fie fugarit de reteveie prin toata comuna...
Sigur, Micul Titulescu merita o smetie. I-a dat-o chiar Secretarul General al PSD, care aprecia cuvantul sau in Parlament, drept o gafa scuzabila, dar de NEREPETAT.
Dupa ce si-a anuntat retragerea din televiziune, Mihaela Radulescu a revenit sporadic pe micul ecran, la Antena 1, unde a prezentat editii speciale, difuzate in general in timpul sarbatorilor.
Tariful de rezervare al unei camere standard duble este de 90 de euro pe noapte, pret care include si micul dejun.
Doctrinele politice le-a mancat la micul dejun, cu ardei copti, bine trecuti prin otet. Ardeii, nu doctrinele. Ce i se pare ei gafa, neizbutit, deci stangacie, e de stanga.
Un asemenea bagaj de resurse este suficient pentru a propulsa micul Spark electric de la 0 la 100 de km/h in aproximativ 8 secunde.
Clasificata drept monument national, strada aminteste de Micul Paris prin casele vechi boieresti si castanii seculari, pastrand structura de acum 300 de ani.
Mi s-a spus ca Bucurestiul este Micul Paris. Mi-a amintit de design-ul cladirilor si calitatea arhitecturii a multor colturi din Bucuresti de orasul meu natal, de Paris, unde m-am nascut.
De mai bine de doi ani, copii primesc la micul dejun magiun de prune, deoarece este un produs care contribuie la dezvoltarea fizică
Este exact aceeasi moarte, cu mentiunea ca accidentele aviatice sunt mai spectaculoase din punct de vedere al grozaviei pe micul ecran", a spus Radu Banciu.
Virgil Iantu, proaspat reintors pe micul ecran cu un super game show care va incepe din 17 aprilie la TVR 2, ne-a marturisit ce inseamna Sarbatorile Pascale si cum petrec el si familia sa frumoasa, de Paste, anul acesta.
Gemenele Ana si Nicole sunt dezinvolte, spontane, adora ceea ce fac si acest lucru se va vedea si pe micul ecran.
Ea este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe micul ecran, dar si una dintre cele mai indragite. Audientele inregistrate de emisiunea pe care o prezinta sunt foarte mari, motiv pentru care, cum e si firesc, salariul Simonei este unul foarte mare.
google-analytics.com