Cautare

1203 de rezultate pentru "matei darius alin" (3.14 secunde)
Liberalul Constantin Matei (foto) va investi circa 1 milion de euro intr-un complex turistic situat chiar langa ruinele cetatii antice Histria, intr-unul dintre cele mai spectaculoase vaduri turistice neexploatate din Constanta, pe malul lacului Sinoe.
Recent, Diana Matei alaturi de invitatii sai, Proconsul, Hara si Mihai Margineanu au ridicat in picioare publicul Berariei H in cadrul concertului caritabil "Artisti mari pentru suflete mari". ... Surprizele serii s-au tinut lant si au culminat cu anuntul Dianei Matei ca este insarcinata.
Sambata seara, Diana Matei a sustinut un concert incendiar in Beraria H alaturi de colegii ei din Trupa Cleante. ... Cu un tonus de invidiat, Diana Matei a cantat timp de o ora si jumatate melodii live, facandu-si astfel admiratorii sa fredoneze alaturi de ea piese deja celebre, precum:
Interviu cu Matei Visniec, presedinte de onoare al Targului de carte Gaudeamus Realizator: ... Exista insa si alte semnificatii posibile ale prezentei Comisiei Europene la Gaudeamus si ni le descifreaza Matei Visniec. Matei Visniec: ... Matei Visniec, multumesc! Colegul nostru Matei Visniec este presedintele de onoare al Targului Gaudeamus, editia 2017.
SHE, un program pentru cele 5.206 femei cu HIV din tara noastra La finele anului trecut, la noi, erau 11.581 de persoane cu HIV /SIDA majoritatea cu varste intre 20 si 24 de ani SHE este un program de educare, consiliere si suport acordat femeilor seropozitive din tara noastra, lansat de Compartimentul de evaluare si monitorizare a infectiei HIV/SIDA din cadrul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, organizatii neguvernamentale si companii farmaceutice.
SHE, un program pentru cele 5.206 femei cu HIV din tara noastra La finele anului trecut, la noi, erau 11.581 de persoane cu HIV /SIDA majoritatea cu varste intre 20 si 24 de ani SHE este un program de educare, consiliere si suport acordat femeilor seropozitive din tara noastra, lansat de Compartimentul de evaluare si monitorizare a infectiei HIV/SIDA din cadrul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, organizatii neguvernamentale si companii farmaceutice.
Nicolae Matei, consilier local PSD, a precizat ca "am revocat hotararile lor (n.r. ... Mai mult, sunt convins ca Danut Culetu il acopera pe Tudorel Calapod, primarul orasului Navodari", a spus Matei.
80 alin. ... 146 ALIN. ... 152 (Limitele revizuirii), text care exclude expres de la revizuire independenta justitiei (alin. 1), precum si revizuirea care are ca rezultat suprimarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor sau a garantiilor acestora (alin. ... 152 alin. ... 52 alin.
Nastase neaga dezvaluirile fostului sau cancelar, Alin Teodorescu, precum si instrumentarea unui complot, la Congresul PSD, impotriva fondatorului partidului.
Cin Company nu a respectat termenele de plata stabilite In actul constitutiv al SC Cin Company SRL, cei doi asociati, CD Group Industries si Ion Chirita, l-au numit ca administrator pe Alin Giuca, omul de incredere al lui Dilgoci.
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
art.29 alin.(5), referitoare la constituirea unui depozit, in contul Autoritatii Electorale Permanente, de catre fiecare partid politic, alianta politica, alianta electorala, organizatie a cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, candidat independent, cu valoare de 5 salarii minime brute pe tara pentru fiecare candidat;
"Constituie contraventie si se sancționeaza cu amenda prevazuta in clasa a VI-a de sanctiuni si cu aplicarea sanctiunii contraventionale complementare a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de un an, savarsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a uneia dintre faptele prevăzute la art.105 alin.(2) literele a) si d) daca au avut ca urmare producerea unui accident de circulatie soldat numai cu pagube materiale", prevede proiectul MAI.
Planul de relaxare fiscala din proiectul de Cod Fiscal urmareste, in ceea ce priveste populatia, reducerea unor taxe si introducerea mai multor deduceri, pentru a alinia nivelul taxelor cu nivelul salariilor din Romania, a declarat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, intr-un interviu acordat AGERPRES. ... Darius Valcov:
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a anuntat luni ca Biroul Permanent National a decis sa il numeasca pe primarul orasului Slatina, Darius Valcov, in functia de presedinte interimar al PD Olt, iar senatorul Marin Bobes va fi presedinte executiv interimar al filialei.
In acest context, presedintele PD-L Olt, Darius Valcov, a aratat ca nu este imposibil sa se ajunga si la nivel local la un acord intre PD-L si PSD si ca ambele partide trebuie sa faca unele concesii.
Ministerul Economiei si Comertului si-a prezentat strategiile in domeniu prin secretarii de stat Darius Mesca (energie) si Ionel Mantog (resurse minerale).
AGERPRES publica doua stiri exceptionale anuntate de Darius Valcov, ministrul Finantelor Publice, pe care le puteti citi in continuare.
Darius Valcov, fost ministru de Finante si primar al Slatinei, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare pentru coruptie, a fost dat in urmarire generala. ... Si Minel Prina, fostul primar al Slatinei care i-a urmat in functie lui Darius Valcov, a fost condamnat.
Constantin Matei, presedintele organizatiei municipale a PNL, a aratat ca liberalii sunt de fapt perfect de acord cu introducerea tramei stradale si a taxei de irigatii, ei reprosandu-i lui Mazare doar ca nu a permis dezbaterea pe rand a proiectelor.
google-analytics.com