Cautare

1405 de rezultate pentru "martian daniel" (3.67 secunde)
Emil Boc vrea sa ne trimita direct in capitalism, in timp ce restul lumii civilizate incepe sa-l cam lase in urma, constienta de umbra Chinei, de planurile americane de cucerire a spatiului martian intr-un orizont indeajuns de apropiat sau de tonul folosit in conversatiile cu gigantii gazului, fara de care, deh, e cam greu...
Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Calin Tariceanu, Antonie Iorgovan, Ion Predescu, Dan Mircea Popescu, Alexandru Barladeanu, Dan Martian, Adrian Paunescu, Corneliu Vadim Tudor, Sergiu Nicolaescu, Corneliu Coposu, Radu Campeanu, Mircea Ionescu Quintus, Gabriel Tepelea, Ilie Verdet, dar si alaturi de functionari anonimi si de mare valoare ai Senatului care duc de cele mai multe ori greul muncii.
Reversul prezinta in partea superioara, imaginea decretului domnesc de infiintare a Oficiului central de statistica administrativa, incadrata de portretele domnitorului Alexandru Ioan Cuza - semnatarul decretului si economistului Dionisie Pop Martian - primul director al oficiului;
Pop Martian, la a carui clasa a absolvit IATC-ul in 1960. De atunci, Rodica Popescu Bitanescu joaca neintrerupt pe scena.
Judetul Neamt - Tatiana Grosu, Centrul de Excelenta in Viticultura si Vinificatie din Chisinau, clasa a XI-a, Republica Moldova - Irina Ionita, Colegiul National Gheorghe Lazar, clasa a X-a, Municipiul Bucuresti - Elena Macsim, Colegiul National Mihai Eminescu, clasa a X-a, Botosani, judetul Botosani - Delia Cristina Mitrache, Liceul Teoretic Petre Pandrea, clasa a XII-aB, Bals, judetul Olt - Mihai Pocol, Seminarul Teologic Ortodox Sfantul Simion Stefan, clasa a XI-a C, Alba Iulia, judetul Alba - Stefan Sebastian Popescu, Colegiul Economic Dionisie Pop Martian, clasa a XI-a, Alba Iulia, judetul Alba - Daria Stratu, Liceul Teoretic Aurel David, clasa a IX-a, Chisinau, Republica Moldova - Maria Adela Tudose, Colegiul National Mihai Viteazul, clasa a IX-a, Ploiesti, judetul Prahova - Ana Tifrea, Colegiul Nationa Mircea cel Batran, clasa a XI-a, Constanta, judetul Constanta - Georgiana Iuliana Ursachi, Colegiul Tehnic Latcu Voda, clasa a IX-a, Siret, judetul Suceava
Echipa celor 12 invincibili e formata din Hemsworth, Shannon, Michael Pena (The Martian, Ant-Man), Trevante Rhodes (Moonlight), Geoff Stults (Only the Brave), Thad Luckinbill (Only the Brave), Austin Stowell (Bridge of Spies), Ben O'Toole (Hacksaw Ridge), Austin Hébert (Jack Reacher:
Recent, cercetatorii au dezbatut posibilitatea existentei unor forme de viata pe Marte sau pe un meteorit martian, numit ALH 84001, care ar contine microfosile.
Cand teroristul e ascuns in noi ce joc sinistru-a inventat bipedul tu ma omori pe mine, eu pe tine utilizam, cand n-avem altceva cutitul, ca la miei si la bovine hai sa ne mai jucam nitel de-a moartea moartea, de cand ne nastem e in noi pentru un izbutit macel, doi kileri tineri au fost facuti in lumea lor eroi nu m-ar mira sa vad in bronz, pe soclu in marile orase fumegand nu patrioti sau carturari sau ingeri ci asasini, bravi criminali de rand aud ca macelarii de creioane cei ce-au taiat cu glontul lor de fier niste glumete gaturi, poate strambe, ucid din nou si trag si zburda-n ger lumea a cheltuit mai mult pe arme decat pe scoli si de la gura luam avem armate antitero groase dar n-avem mai nimic sa ne-aparam azi ne-am gasit cu totii inamicul nu-i martian, nu-i demon sau strigoi e pretutindeni si e nicaieri ne-a luat ostatici si-i ascuns in noi 9 ianuarie 2015 Sursa:
Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Calin Tariceanu, Antonie Iorgovan, Ion Predescu, Dan Mircea Popescu, Alexandru Barladeanu, Dan Martian, Adrian Paunescu, Corneliu Vadim Tudor, Sergiu Nicolaescu, Corneliu Coposu, Radu Campeanu, Mircea Ionescu Quintus, Gabriel Tepelea, Ilie Verdet, dar si alaturi de functionari anonimi si de mare valoare ai Senatului care duc de cele mai multe ori greul muncii.
Jupiter in cadere si daca va da bani, noroc, partner(a) de viata, va urma traseul Plutonian si Martian. De Lilith ce sa mai spun, ca va da natura aventuriera.
In judet au ajuns premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, eurodeputati, reprezentanti de seama ai PSD si PC. ... Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca are pregatita plangerea penala impotriva sefului DNA, Daniel Morar, pe care il acuza ca s-ar face vinovat de abuz in serviciu contra intereselor persoanei.
Senatorul PD-L de Constanta, Dorel Onaca, a primit marti Diploma de Onoare a Fundatiei Internationale "Omenia", distinctia fiindu-i inmanata chiar de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a anuntat vineri ca delegatia PRM va solicita, la consultarile de la Cotroceni, numirea unui alt sef la DNA si anchetarea lui Daniel Morar pentru "politizarea indamisibila a actului de justitie si abuzurile savarsite".
Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a anuntat luni ca nu ia in calcul niciuna dintre propuneri continute in declaratia ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, facuta in aceeasi zi.
Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
Viitorul lider al PC, Daniel Constantin, este pregatit sa rupa legaturile cu social-democratii in perioada urmatoare. ... fostul director APIA, Daniel Constantin, mai apropiat in convingeri de valorile liberale decat de cele social-democrate, sustin sursele citate.
Cazul deputatului PD-L Daniel Oajdea a fost un test semnificativ in aceasta privinta. ... Daniel Oajdea a fost dat afara din partid!
Prefectul Cristian Roman si subprefectul Daniel Moruzi au lasat de inteles ca au ingropat securea razboiului. ... Nici subalternul sau, Daniel Moruzi, nu a mai dat de inteles faptul ca este nemultumit de activitatea pe care o desfasoara in cadrul Institutiei Prefectului.
Daniel Savu: ... Senatorul PSD Daniel Savu, membru in comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru www.e-politic.ro ca tradatorii nu au ce cauta in comisia parlamentara de control a SRI. ... S-a confundat numele meu Daniel Savu cu un anume Ion Savu.
google-analytics.com