Cautare

100 de rezultate pentru "marinas la vibe cafe" (4.62 secunde)
Trupa PACT by Leo Iorga si Adrian Ordean - adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian "Lacke" Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara) - se pregateste sa plece in miniturneul "Trenul pierdut", care va include concerte in Bucuresti (13 aprilie - Hard Rock Cafe), Fagaras (19 aprilie - Casa de cultura) si Sibiu (20 aprilie - Imperium Pub).
Aveam un cafe-bar si nu aveam ce sa pun acolo! Am facut tablouri tot cu tehnica servetelului si, la sugestia prietenilor mei, am facut mai multe tablouri de acest gen.
Cateringul a fost pregatit de catre Restaurantul Miko Cafe, din ingrediente 100% naturale, special alese pentru a fi pe gustul invitatilor si mai ales pentru a fi savurate cu pofta de cei mici.
Carturesti, A&A Records si Fundatia MUZZA organizeaza miercuri, 12 noiembrie, incepand cu ora 12:00 la Ceainaria Carturesti Verona (Str. Pictor Arthur Verona 13-15) la evenimentul de lansare al celui mai nou proiect semnat ADRIAN ENESCU:
Volumul va fi lansat pe 17 aprilie la ora 18.30 la Café Verona (Str. ... Alaturi de Adina Rosetti, actorii Ruxandra Coman si Alex Stefanescu le vor reaminti celor prezenti de ce povestirile este bine sa fie citite la orice varsta. Intrarea la eveniment va fi libera.
BURGERFEST 2016 isi deschide portile vineri, 13 mai, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.
Trupa ARTHUR va deschide evenimentul CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI, din data de 4 noiembrie, de la Arenele Romane, din cadrul Campaniei Nationale Oamenii Timpului. ... ARTHUR va urca pe scena inaintea iesenilor de la Overflow.
- MIERCURI 26 APRILIE ora 19.00 - CREDITUL de Jordi Galceran Georges Feydeau, regia Mihai Constantin, Godot Cafe-Teatru. Distributia: Razvan Vasilescu, Serban Pavlu.
Miercuri, 10 mai, la ora 19,00, la Cafe Carturesti Verona (str. ... La acest eveniment, urmat de o sesiune de autografe si de un cocktail, vor fi prezente numeroase personalitatti din lumea muzicii, artisti, interpreti, compozitori, dar si fani ai tanarului si talentatului interpret.
Joi, 11 mai, la ora 19,00, la Teatrul de Revista Constantin Tanase, Sala SAVOY (Calea Victoriei nr. ... https://www.youtube.com/watch?v=tr_i_bthVhE Concertului de la Teatrul de Revista Constantin Tanase ii vor urma alte doua evenimente:
23 de locatii din Bucuresti, 23 de artisti romani Cum ar fi daca, in drumurile voastre zilnice, ati fi intampinati de lucrari de arta la intrarile cladirilor in care aveti treaba? Arta la intrare va propune sa traiti aceasta experienta!
La o prima vedere sunt trei : ... Greu de reconstituit azi raspunsul, cert este insa ca aeroportul exista si azi cu un hangar in perfecta stare si o pista micsorata succesiv pana a ajuns la dimensiunile a catorva terenuri de fotbal puse cap la cap.
Inseamna a fi toate acestea la un loc si inca mult mai mult.
Ionela Stanila) Pe malul Dunarii, la complexul Albatros Podul 4, a inceput vineri seara cea de-a 9-a editie a festivalului Black& White Motor Fest. ... Membrii Choper Academy se reunesc timp de 2 zile la Calarasi.
Stefan Hotopeleanu a participat recent la Targul International Gaudeamus cu produse pe baza de ganoderma, o ciuperca ale carei beneficii pentru sanatate sunt miraculoase. "Am avut la stand: ... De asemenea, tot la standul lui puteai gasi la vanzare si cartile autorului Mihaita Toma.
Miercuri, 10 iunie, incepand cu orele 19.00, va avea loc la Lugera Cafe Primul Curs Practic de Travel Search din Romania.
Alege sa ai zilnic la indemana o portie delicioasa de sanatate si controlul absolut al greutatii prin produsele potrivite:
Tsilivi este o localitate situata pe coasta nord-estica a Insulei Zakynthos, la 9 km de aeroport si 6 km de capitala insulei Zakynthos. ... Viata de noapte din Tsilivi este foarte apreciata, fiind o alternativa mai sofisticata la aglomeratia din Lagana.
In continuare, gasesti o lista cu cele mai cunoscute dintre ele, puse cap la cap de catre Laurentiu Mihai: ... In acest moment exista spatiu pentru doar 12 locuri, insa cei 2 antreprenori isi doresc ca pe viitor sa-l creasca la 50 de locuri.
Valea Ascunsa este o crama de familie dotata la cele mai inalte standarde de tehnologie. Cei de la Valea Ascunsa ingrijesc 20 de hectare de vita de vie renascute pe dealurile din Ascunsa-Teaca, Bistrita-Nasaud.
google-analytics.com