Trupa PACT by Leo Iorga si Adrian Ordean - adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian "Lacke" Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara) - se pregateste sa plece in miniturneul "Trenul pierdut", care va include concerte in Bucuresti (13 aprilie - Hard Rock Cafe), Fagaras (19 aprilie - Casa de cultura) si Sibiu (20 aprilie - Imperium Pub).
Va asteptam la trei seri cu rock de calitate, pentru a canta impreuna hiturile care ne-au consacrat - "Trenul pierdut", "Sa te gandesti la mine", "Ma voi intoarce", "Singur in noapte", "Cine esti tu, oare?", "Toamna" - dar si piese de pe noul album.
Dupa 16 ani, Leo Iorga si Adrian Ordean canta din nou impreuna, aducand in atentia fanilor hituri cunoscute din perioada 1988-1996, compuse de Adrian Ordean si lansate de Leo Iorga, dar si piese noi! Acest duo care a facut legenda in rock-ul romanesc in perioada in care a cantat in Compact a revenit pe scena, "dupa ani si ani", oferind o adevarata revelatie in muzica de gen.
"Saptamana aceasta incepem TRENUL PIERDUT" - TOUR 2013, partea I. Primul concert va fi in Bucuresti, in acelasi loc unde in urma cu patru luni am lansat noul concept PACT by Leo Iorga & Adi Ordean. Acum revenim pentru a lansa single-ul "Ploaia care cade" , o piesa care va fi inclusa pe albumul pe care urmeaza sa-l lansam si pe care eu o iubesc foarte mult, deoarece este prima pe care am inregistrat-o dupa ce ne-am reunit in aceasta formula", spune Leo Iorga.
Dragi prieteni, muzica rock de calitate revine! Va asteptam la trei concerte pe care cu siguranta vi le veti aminti!