Cautare

208 de rezultate pentru "marina" (5.98 secunde)
Armata, Fortele Aeriene, Marina si Corpul Marin. Erau enumerate, ca fiind aplicabile anchetei, opt din noua Comandamente Combatante Unificate. Pana in prezent, Dean nu a depus cereri FOIA la niciuna dintre aceste comandamente, dar intentioneaza sa le depuna in viitorul apropiat.
N-ar fi exclus sa existe si alte proiecte, la alte agentii " poate la CIA, poate la nivelul ramurilor militare individuale, precum Fortele Aeriene, sau Marina.
Biologul Walter Seinfeld, seful catedrei de Biologie Marina de la Universitatea Arturo Prat, dupa ce a vazut imaginile micutului umanoid a spus ca ar putea fi eventual o specie necunoscuta de maimuta, dar cel mai sigur era un avorton uman.
O alta personalitate de varf la care articolul face aluzie este amiralul Roscoe Hillenkoetter, primul director al CIA (1947-1950), revenit apoi la marina militara, de unde a trecut in retragere in 1957.
Prima a fost, in 1950, Flying Saucers Are Real (Farfuriile zburatoare sunt reale) a fostului maior din aviatia marina, Donald Keyhoe.
Stratul psihic In ceea ce priveste comentariile unor sceptici, care spun ca militarii din Marina si alti piloti sunt observatori slabi, in a caror marturie nu poti avea incredere, Davis a precizat ca, in calitate de experti in lupta, acesti tipi nu isi pot permite sa aiba abilitati observationale slabe.
- Pilotii din marina militara au avut intalniri foarte convingatoare cu aeronave pe care nu le puteau intelege. Ma socheaza la culme cand ascult marturiile.
Calarasi a disparut la 7 mile in mare, dupa ce a transmis un semnal de pericol la Institutul national de Salvare Marina.
FARCAS) Furtuna mediatica pe care au creat-o dezvaluirile privind observatiile OZN inexplicabile facute de marina militara si proiectul Pentagonului in acest sens, au starnit in cele din urma si interesul Congresului american.
In 2001, subofiterul comandant de marina, pensionat, Mike Cataldo, a dezvaluit ca, in seara presupusei rapiri, in timp ce mergea cu masina, impreuna cu colegii de echipaj Ted Peralta si Mack Hanna, pe soseaua 90, de la Pascagoula la Ocean Springs, au observat o aeronava neobisnuita.
Intalniri enigmatice - Aceste chestii erau acolo toata ziua, a declarat Locotenentul Ryan Graves, pilot pe un F/A-18 Super Hornet care a fost angajat in marina militara timp de 10 ani si care a raportat recent observatiile sale catre Pentagon si catre Congres.
Cand a parasit marina, videoclipul respectiv era inca in e-mail-ul sau, insa nu l-a mutat niciodata in contul personal, pentru ca aceasta ar fi fost impotriva regulilor de securitate pe care le luase foarte in serios.
Cei sapte eurodeputati din cadrul Frontului National, printre care presedintele formatiunii, Jean-Marie le Pen si fiica sa Marina, vor fi primii membri ai grupului, inaintea celor cinci alesi din cadrul Partidului Romania Mare, adesea considerat ca "xenofob" si "antisemit" de opozantii sai.
Pe ordinea de zi mai figureaza si o informare despre contractul incheiat de statul roman cu britanicii de la BAE Systems privind suportul logistic al fregatelor achizitionate de marina militara, dar si prioritatile de politica externa ale Romaniei ca membra a Uniunii Europene.
marina, trebuie spus ca, la acest moment, cea mai dorita functie si totodata discutata este cea de director al Administratiei Porturilor Maritime, functie ocupata in prezent de democratul Mircea Banias.
Dintre actiunile si initiativele personale, deputatul a evidentiat un demers "foarte drag" lui, referitor la redeschiderea, probabil din 2008, a Liceului Militar de Marina "Alexandru Ioan Cuza" din Constanta, inchis in 1998.
Deputatul valcean Dumitru Becsenescu a absolvit in 1988 Institutul de Marina "Mircea cel Batran", fiind coleg de promotie cu Mircea Banias si regretatul Gabriel Caciuloiu, dar si cu Laurentiu Mironescu, timp de doi ani.
Parasind biroul taranistilor, ne-am indreptat catre sediul PSD din apropierea Universitatii de Marina Constanta. Aici era putina agitatie, dar sa nu credeti ca cei de sus au pus la cale vreo sedinta fulger.
Directorul Centrului, Dorel Popa, fost coleg de promotie cu Traian Basescu in Institutul de Marina "Mircea cel Batran", a admis ca "va manifesta putina clementa fata de presedinte, avand in vedere programul incarcat al acestuia, astfel ca marti il va invoi de la cursuri, urmand ca orele de la care absenteaza sa fie recuperate ulterior".
A absolvit Facultatea de Navigatie din cadrul Institutului de Marina "Mircea cel Batran" din Constanta (1976). A fost bursier la cursurile avansate de management in industria transportului maritim, organizate de Academia Navala Norvegiana, pe care le-a absolvit, ca sef de promotie, in 1995.
google-analytics.com