Cautare

1382 de rezultate pentru "maria ciobanu" (3.58 secunde)
Potrivit lui Marius Ciobanu, director-coordonator adjunct la ITM Constanta, patronul societatii, Mircea Marcu (foto) (fost director al Portului Constanta), s-a infuriat atunci cand echipa de inspectori i-a solicitat actele. ... De asemenea, la societate nu existau nici pontajele, dar nici statele de plata", a precizat, pentru cotidianul "Replica", Marius Ciobanu.
"Conversia ac­tiunilor BCR in actiuni Erste ar duce la o crestere semnificativa a valorii unitare a activului net (VUAN) al SIF-urilor, titlurile Erste fiind cotate si beneficiind astfel de un pret de piata", considera An­dreea Ciobanu, broker Intercapital Invest.
Autoritatile locale romane vor avea o contributie la cofinantarea fondurilor europene de numai 2% din valoarea proiectelor, a declarat ßtefan Ciobanu, director la Autoritatea de Management in cadrul Ministerului Finantelor Publice, citat de Mediafax.
Insa evolutii bune pe indici am avut si in primele doua zile din 2006", ne-a declarat Andreea Ciobanu, broker in cadrul companiei Intercapital Invest. "Comparativ cu sedinta de ieri, cresterile au fost insa mai moderate in prima sedinta a anului trecut", a adaugat Ciobanu.
„De la an la an sunt din ce în ce mai multi clienti pentru ca bancile nu mai sunt atât de atractive în ceea ce priveste randamentul sau dobânzile la depozite“, a declarat George Ciobanu, directorul Invest Trust Craiova.Investitia necesara înfiintari unei astfel de societati este foarte mare.
), timp de doua luni, alaturi de noi vor fi opt inspectori de la Inspectia Muncii, care este o agentie guvernamentala subordonata Ministerului Muncii", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Marius Ciobanu (foto), director coordonator-adjunct la ITM Constanta.
"Pe data de 25 iunie, cand am venit intr-un prim control la "Cuptorul cu placinte", am constatat anumite nereguli, cum ar fi lipsa fiselor angajatilor, a pontajelor, statele de plata, precum si planul de protectie si prevenire a riscurilor la locul de munca", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Marius Ciobanu, director coordonator-adjunct in cadrul ITM Constanta.
Tranzactiile totale pe piata bursiera au ajuns ieri la un nivel scazut fata de o zi normala, situandu-se, in jurul orei 14.00, la numai 6,4 milioane de lei, adica aproximativ 1,5 milioane de euro, a spus George Ciobanu, directorul Societatii de Servicii de Investitii Financiare (SSIF) Invest Trust Craiova.
cu cat dobanda este mai mica, cu atat lichiditatea este mai mare", a precizat George Ciobanu, directorul Societatii de Servicii de Investitii Financiare Invest Trust Craiova.
In ceea ce priveste LPS "Petrache Triscu", cele trei medalii de argint au fost obtinute de Gabriela Ciobanu (juniori 3, 3 km), echipa feminina junioare 3 (3 km), alcatuita din Gabriela Ciobanu, Laura Brotac, Cristina Dragomir, si echipa masculina juniori 1 (10 km), formata din Iulian Zara, Stefanita Ciobanu, Iulian Fuiorea.
Printre acestia se numara actorul Ilarion Ciobanu, cantareata Doina Badea sau politologul Silviu Brucan. ... Actorul Ilarion Ciobanu, decedat in 2008, si-a dorit de asemenea sa fie incinerat dupa moarte.
Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. ... Conform unor surse, Razvan Ciobanu ar fi suferit o fractura cranio-cerebrala, avea ruptura de organe si hemoragie interna. ... Razvan Ciobanu a murit intr-o situație critica.
Luminita Ciobanu de la Sophye - artizani din pasiune pentru bunul gust, participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti organizat in curtea MTR.
Nu a mai dus instalatia improvizata acasa, ci intr-o casa din comuna Afumati, in care locuia fara forme legale un amic al sau, Doru Ciobanu. ... În aceeasi zi, in urma unei perchezitii, politistii au gasit in casa lui Ciobanu noua instalatie improvizata pentru contrafacerea bauturilor.
Regina textilelor din Romania, Maria Grapini, prezenta in Top 300 Capital al celor mai bogati romani, ingroasa de ieri randurile conservatorilor.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a anuntat printr-un comunicat de presa, ca PSD va sesiza Curtea Constitutionala in cazul deputatului Maria Barna.
634/2006, se va intocmi planul de amplasament si delimitare a imobilului (teren si constructie), se va proceda la completarea integrala a anexei pe baza masuratorilor si se vor face releveele constructiei (masuratorile casei scarii, pozitionarea apartamentelor)", a declarat Maria Basescu, directoarea Oficiului pentru Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
Pe de alta parte, presedintele Patronatului din Industria Usoara (FEPAIUS), Maria Grapini, ne-a declarat ca exista in continuare solicitari numeroase, numai ca producatorii romani nu le pot onora.
google-analytics.com