Cautare

920 de rezultate pentru "marele meteor" (2.59 secunde)
Pope a comentat insa, pe 26 iunie 2013, din Washington D.C., ca afirmatiile repetate ale Ministerului britanic al Apararii precum ca OZN-urile nu au nicio semnificatie pentru aparare au fost "destinate doar sa ia Parlamentul, media si marele public din carca noastra", adica a militarilor, dar ca cei din Ministerul Apararii stiau ca realitatea era alta.
Tanguindu-se el, a venit degraba mai marele jertfitorilor, anume Varvat, zicand: "Am auzit glasul femeii tale si fiului tau, din mijlocul zidurilor celor cazute, strigand asa:
Articolul mentioneaza ca proiectul OZN isi are radacinile intr-o initiativa din 1950 a consilierului sef stiintific al guvernului britanic, marele pionier al radarului Sir Henry Tizard.
Ufologul Robert Hastings, cel care s-a evidentiat prin investigarea relatiilor dintre OZN-uri si armele nucleare scria pe 22 iunie, intr-un articol, ca disponibilizarea tuturor fisierelor OZN, ca si inchiderea biroului OZN in 2009, reprezinta "decizii calculate" ale Ministerului britanic al Apararii pentru a se preface ca nu mai este interesat de fenomenul OZN, desi numarul rapoartelor de observatii venite de la marele public din Marea Britanie a atins un nivel foarte ridicat".
Desi asteptat, Gigi Becali a fost marele absent al sarbatorii, care si-a lasat, astfel, fratii aromani cu ochii in soare.
In coltul select al Bucurestiului, Palatul Parlamentul va fi gazda evenimentului "Marele Gatsby", inspirat din filmul cu acelasi nume. Astfel, invitatii sunt asteptati imbracati in tinute de gala din anii a20, barbatii cu smoching negru si papion, iar femeile in rochii lungi, accesorizate cu perle si pene.
Ce puteti vedea la Gradina Zoologica din Calarasi - gasca de Nil - rata Mandarin - lebada alba - broasca testoasa de apa (pelican comun) - urs tibetan care are peste 35 de ani (il cheama Vasilica) - camila - turturica diamant - papagal Marele Alexander - orezari - papagali nimfa - papagali Kakariki - zebre australiene - papagal Micul Alexander - Agapornis cu fata de piersica -
Premiul Special in Arte "Grigore Vieru" â€" Alecsandra Raluca Dragoi (Universitatea Portsmouth, Marea Britanie).  Marele Premiu:
Marele tun pregatit de Said Baaklini a fost exportul fictiv a 4 motoare de la UCM Resita intr-o tara din Africa, fiindu-i aprobate returnari de TVA in valoare de 60 de milioane de euro.
Pentru a da un exemplu, ministerul declara oficial, fata de Parlament, mass-media si marele public, ca OZN-urile nu prezinta interes pentru aparare, deruland, in acelasi timp, studii extrem de clasificate in acest domeniu, departe de controlul public.
Conducatori lumii se bat cu un fum Pentru ca, vorbind despre pace, profesorul Butoi atinge o coarda sensibila a trinomului om-umanitate-umanism, punem in discutie faptul ca om este deopotriva si teroristul, si marele conducator care promite ca va desfiinta terorismul.
Autoritatile, mai ales cele americane, au inteles, inca din primii ani 1950, ca OZN-urile nu reprezinta o amenintare pentru securitatea nationala a niciunei tari, in schimb, daca marele public ar afla intregul adevar despre ele, asta da, ar putea reprezenta o problema, din foarte multe motive.
Am vazut o postare in care insusi marele Mandruta indemna la nonviolenta. Cred ca ii este frica de ce o sa urmeze.
Ei au efectuat cercetari de teren cu privirela cazurile raportate, au arhivat rapoarte privind cazurile semnalate si au organizat informari si intalniri cu marele public.
Marele maestru al acestei distrugeri catastrofale a mecanismelor democratice este Traian Basescu. Iohannis nu face decat s-o desavarseasca. Guvernarea PSD anunta impingerea procurorilor si securistilor inapoi, in granite constitutionale.
Iliescu nu este marele manipulator, Iliescu a fost manipulat, e fricos, s-a lasat purtat de valul de baieti. A fost purtatorul de cuvant al vechilor slugi, a spus el.
Neasigurarea succesiunii va face ca idealurile sale sa fie aruncate la lada de gunoi a istoriei, iar marele sau rival sa castige meciul.
Actrita a Teatrului National I.L.Caragiale din Bucuresti, ea a fost casatorita cu marele actor George Motoi, de la a carui disparitie au trecut doi ani.
El i-a propus sa nu lucreze, sa stea acasa si, cand va veni momentul potrivit, sa ii produca marele album de succes.
Pentru marele public, prin campanii sustinute de dezinformare, se straduia sa discrediteze cercetarile privind fenomenele paranormale. Dar in secret, a cheltuit, de la bun inceput, 20 de milioane de dolari prin finantarea unor proiecte si programe in acest domeniu.
google-analytics.com