Cautare

623 de rezultate pentru "manea mariana" (3.14 secunde)
In aceste conditii, a iesit in evidenta faptul ca liberalul Victor Manea este cel care conduce opozitia din Consiliul Judetan Constanta, absenta sa de ieri schimband cu totul modul de desfasurare a sedintei.
E timpul sa ne intoarcem acasa!'", ne-a declarat consilierul judetean liberal Victor Manea. ... "Avem peste 10 mii de semnaturi pana in prezent si inca nu au fost contabilizate si semnaturile adunate in mai multe localitati ale judetului nostru", a precizat consilierul judetean Victor Manea.
La randul sau, consilierul judetean Victor Manea a declarat, referitor la trupele romanesti din Irak, ca "este firesc sa existe un calendar de retragere".
Era mai grav daca ar fi fost o polita platita si Atanasiu ar fi fost direct suspendat", a declarat consilierul judetean Victor Manea, care a precizat ca "polita" pe care ar fi avut-o de platit este legata de propunerea PNL de retragere a trupelor romanesti din Irak.
Manea: ... Reactia consilierului prezidential nu a avut, evident, decat darul de a incinge si mai tare spiritele liberale, consilierul judetean PNL Victor Manea declarand in acest context ca:
La acest punct, consilierul judetean PNL Victor Manea a intervenit, solicitand sa fie aprobat un amendament prin care drumul de la Valcele sa fie doar pietruit, iar covorul asfaltic programat in continuarea acestei lucrari sa fie "mutat" in zona Nazarcea, mai exact pe drumul care ar putea debloca traficul turistilor catre litoral, in sezonul estival.
La sfarsitul saptamanii trecute, la Piatra Neamt a avut loc o intalnire a Ligii Alesilor Locali, intalnire la care a participat si consilierul judetean PNL Victor Manea.
Prezent si el la conferinta, liderul liberal constantean Victor Manea a aratat, ca sef de campanie, ca a reusit sa stranga in mai putiun de doua saptamani, peste 10.000 de semnaturi pentru alegerile europarlamentare, din norma de 15.000 si pragul autoimpus de 20.000.
"Ma surprinde incrancenarea presedintelui Basescu si a colegilor de Alianta in privinta datei alegerilor europarlamentare", a apreciat consilierul judetean PNL Victor Manea, care se intreaba, retoric, "daca nu cumva premierul Tariceanu a stricat cine stie ce strategie pusa la punct probabil de la Cotroceni".
Din pacate, acesta nu reuseste sa fie validat, desi el se prezinta in instanta periodic pentru a-i fi recunoscut dreptul sau", spune secretarul general al PNL Constanta, consilierul judetean Victor Manea.
Si daca tot sunt preocupati de un post de viceprimar acum, cel mai nimerit ar fi, pentru aceasta functie, Danut Moisoiu, ca doar a fost liberal, acum e democrat, adica ar fi perfect in situatia data", spune Victor Manea, secretarul general al PNL Constanta.
Una peste alta, liberalii constanteni insista, prin vocea secretarului general al PNL Constanta, Victor Manea, sa le...
"Nu pot sa va spun daca el va fi candidatul PNL, dar il voi sprijini in competitia interna, din partid", a precizat Hasotti, care a aflat de la noi ca Victor Manea si-a anuntat si el intentia de a candida la primarie.
De asemenea PLD condamna modul inconstient in care primarul PSD, Dumitru Nicoale, pune in pericol locurile de munca ale galatenilor, facilitand accesul, pentru inceput, a 10.000 de chinezi pe piata fortei de munca din Galati", a precizat presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PLD, Radu Manea.
Prezent la intrunire, secretarul general al Organizatiei Judetene a PNL Constanta, Victor Manea, si-a exprimat convingerea ca nici unul dintre candidatii de pe liste nu va face partidul de ras. "Ramona va promova in Parlamentul European Romania si interesele Romaniei", este de parere Victor Manea.
Matei asteapta ca Manea sa se decida sa candideze In ceea ce priveste viitoarele alegeri locale, mai exact pentru Primaria municipiului Constanta, Constantin Matei a declarat: "Astept sa se hotarasca Victor Manea daca va candida.
Ceilalti contracandidati se afla la o distanta uriasa, sondajul PD-L creditandu-l pe avocatul Catalin Dancu cu 6,3% si pe liberalul Victor Manea cu...
Candidatul PNL pentru Primaria Constanta, Victor Manea, a aparut in Piata Ovidiu, acolo unde a avut loc manifestarea, insotit de un elefant de circ si de o fanfara.
Dupa un spectacol de zile mari dat de rolleri si un concert pe gustul celor prezenti, in seara aceleiasi zile multi dintre tineri si-au continuat petrecerea in clubul "Nord", acolo unde - coincidenta sau nu - si-a facut aparitia candidatul PNL pentru Primaria Constantei, Victor Manea, care a tinut sa dea mana cu junii votanti.
Noi cu voi" a fost pus pe ritmuri de manea, intr-un videoclip cantat de Copilu de Aur, Artistu si Rudy.
google-analytics.com