Cautare

1125 de rezultate pentru "locuinte" (3.46 secunde)
Toti cei care au acum nevoie de o casa ar putea sa o obtina abia peste 25 de ani, daca ritmul constructiei de locuinte noi se mentine.
In nordul Galatiului, unde se afla cea mai dezvoltata zona din punct de vedere al constructiilor rezidentiale, se va construi un nou ansamblu de locuinte. ... Pe de alta parte, cererile pentru locuinte venite din partea tinerilor nu sunt satisfacute nici de constructiile realizate cu fonduri ANL.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va incepe constructia a 361 de locuinte destinate inchirierii de catre tinerii cu varste de pana la 35 de ani, programul urmand sa fie aprobat printr-o hotarare de guvern.
Prima de la stat pentru construirea unei locuinte - de 20% din pretul casei, dar nu mai mult de 10.000 de euro - i-a lasat indiferenti pe tinerii craioveni.
Prima de la stat pentru construirea unei locuinte - de 20% din pretul casei, dar nu mai mult de 10.000 de euro - i-a lasat indiferenti pe tinerii craioveni.
BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) si-a lansat ieri, în mod oficial, operatiunile de economisire-creditare. ... Acestea presupun economisirea unei sume de bani, apoi obtinerea creditului dorit pentru renovarea unei locuinte - credite în lei cu dobânda fixa pe toata durata contractului, protejate de fluctuatiile valutare.
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a aprobat, pana luni, 5.900 de contracte de garantare pentru achizitia de locuinte prin programul "Prima Casa", valoarea solicitarilor reprezentand un sfert din bugetul alocat de guvern, de un miliard de euro.
Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, si Neculai Ontanu, primarul sectorului 2 al municipiului Bucuresti, au inaugurat astazi, 11 ianuarie a.c., 69 de noi unitati locative din ansamblul de locuinte pentru tineri, construit in regim ANL, din str.
Consilierii judeteni vor aproba Studiul de fezabilitate pentru obiectivul LOCUINTELE DESTINATE INCHIRIERII SPECIALISTILOR DIN SANATATE In sedinta ordinara a Consiliului Judetean Calarasi, de la finele acestei luni, se afla pe ordinea de zi si proiectul de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii specialistilor din sanatate, judetul Calarasi, municipiul Calarasi, str.
Guvernul a hotarit, printr-un proiect de lege recent aprobat, eliminarea subventiilor acordate prin ANL pentru construirea de locuinte proprietate personala prin credit ipotecar.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR), in parteneriat cu Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) si Societatea pentru Beton si Prefabricate din Romania (SBPR), a lansat programul "Relansarea constructiei de locuinte individuale cu elemente modulate".
De la 1 ianuarie 2007, romanii ar putea fi obligati sa cotizeze anual cu 20 de euro la bugetul companiilor de asigurari, ca sa-si incheie polita pentru locuinte. ... Oficialii romani si-au motivat intentia de introducere a asigurarii obligatorii pentru locuinte prin inundatiile care au facut ravagii in ultimii ani.
In ultima sedinta publica la care au participat familiile ce vor fi stramutate, multi dintre localnici si-au exprimat in mod clar dorinta de a li se construi locuinte in zonele propuse de prefectura.
In propunerea legislativa este stipulat ca acordarea subventiei tinerilor, pentru ridicarea unei locuinte, se va face doar pentru cei care platesc, pe metrul patrat de constructie, intre 400 si 480 de euro.
Unul dintre aspectele luate in considerare la achizitionarea unei locuinte este vechimea constructiei.
Banca Comerciala Romana (BCR) si actionarul sau majoritar, grupul austriac Erste Bank, analizeaza oportunitatea deschiderii unei banci specializate in finantari pentru locuinte, a declarat ieri Nicolae Danila, presedintele executiv al BCR, citat de Mediafax.
Romania este codasa Europei la constructia de apartamente, se arata intr-un studiu al Institutului pentru Locuinte din Viena, preluat de un post de televiziune de stiri.
Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Astazi, în schimb, exista o separare clara a cumparatorilor de locuinte:
Astazi, în schimb, exista o separare clara a cumparatorilor de locuinte:
google-analytics.com