Cautare

4627 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate bihor" (5.44 secunde)
Presedintele UDMR Bihor, Kiss Alexandru, a spulberat visele pedelistilor de a forma o coalitie cu UDMR la nivel local, indiferent de ce decizie s-ar lua la nivel central. ... Atat a durat ieri sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Bihor.
Luni, la Prefectura Bihor a avut loc intalnirea dintre primarii localitatilor bihorene si conducerile Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor, OJCA Bihor, APIA Bihor in legatura cu imbunatatirea ritmului de depunere a cererilor de sprijin in cadrul schemei de plati directe.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Camera de Comert si Industrie Bihor, in colaborare cu Consiliul Concurentei si Inspectoratul de Concurenta Bihor a organizat, ieri, la sediul Camerei, un seminar pe probleme de concurenta.
Trezoreria Judeteana (TJ) Bihor a incasat, in 2007, la bugetul de stat venituri de peste 1.006.000.000 de lei, cu 780.000.000 de lei mai putin decat in 2006, ceea ce reprezinta incasari de numai 56% fata de anul precedent.
Conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor declara ca planul la incasarile bugetare impus de Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala, pentru anul fiscal 2007, a fost realizat in proportie de 99,3%.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
O delegatie din Provincia italiana Perugia a fost prezenta, ieri, la Camera de Comert si Industrie Bihor, in scopul realizarii unor relatii institutionale si de lucru pentru a aprofunda obiectivele si modalitatile de realizare a unei colaborari intre ambele parti.
Federatia Patronilor Bihor a premiat cu 500 de euro pe cea care a creat logoul si sigla (Sapou) Federatia Patronilor Bihor si-a lansat, ieri, noua sigla si logoul pentru Centrul de Afaceri Exclusivist (CAE) care se va deschide pana la finele anului in Sanmartin.
Inspectoratul Teritorial de Munca Bihor, impreuna cu Garda Financiara Bihor, a pornit, pe 25 septembrie, o ampla actiune comuna de verificare a modului in care agentii economici bihoreni respecta salarizarea, daca acestia respecta termenele de plata a datoriilor, mai ales acolo unde exista retinere la sursa, daca firmele incheie contracte de munca, identificarea persoanelor care lucreaza la negru, cati angajati sunt incadrati cu salariu minim pe economie si cat castiga la negru pe deasupra s.a.
Jandarmii si politistii din Judetl Bihor beneficiaza in perioada15 - 28 februarie de testari gratuite pentru depistarea infectiei cu virusul hepatitei C, in cadrul celei mai vaste campanii nationale de testare gratuita, initiata recent de Alianta Pacientilor Cronici din Romania, impreuna cu Institutul National de Boli Infectioase "Prof.
a fost luni dupa-amiaza intr-o scurta vizita prin judetul Bihor, el fiind insotit de inspectorul general, Liliana Antonescu. ... "Obiectivul vizitei a fost de a urmari cum sunt investiti banii dati de minister, pentru lucrarile de reabilitare si reparatii din scolile din Bihor", a spus Negrean.
Dupa ce la inceputul saptamanii trecute liberalii au anuntat ca isi vor desemna candidatii pentru Parlamentul Romaniei in 10 zile, spre sfarsitul saptamanii si reprezentantii PDL Bihor s-au intalnit pentru a trimite la Bucuresti lista cu cei care doresc sa candideze.
Consiliile locale si judetene se vor alege pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale. ... Stampila cu mentiunea "Votat" se va aplica in interiorul patrulaterului care cuprinde lista de candidati sau numele candidatului preferat de alegator.
"Daca va fi nevoie, in unele zone se vor construi scoli noi (Rast si Plosca - n.r.), iar ministerul va suplimenta fondurile necesare", a explicat ministrul educatiei.
In lunile septembrie si octombrie ale acestui an, catre bugetul Consiliului Local Poiana Mare au sosit prin hotarare de guvern aproape 4,5 miliarde de lei vechi pentru reparatii si consolidari la doua scoli generale si liceul din comuna.
Ambele Scoli aveau cate o metoda (bineinteles diferita) de reproducere. Deoarece copiii si tinerii urmau un ciclu lung prin scoli, Atlantii au introdus un impozit in natura foarte special.
Un studiu national derulat de GfK (institut de cercetare de piata) in scoli gimnaziale din mediul rural pentru Fundatia Orange arata ca 95% dintre scoli sunt conectate la Internet, dar conexiunea este folosita in mare masura in scopuri administrative.
Deputatul Claudiu Pop este sigur de reusita partidului pe care il conduce la alegerile parlamentare, declarand ca lista propusa de PSD este "beton".
google-analytics.com