Cautare

869 de rezultate pentru "licitatie" (3.82 secunde)
Din pricina cerintelor greu de respectat, dar si a aliantelor din culise, la licitatie si-au prezentat ofertele doar trei dintre cele 17 societati care au cumparat caietul de sarcini. ... "Comisia de licitatie are nevoie de mai mult timp pentru a analiza in detaliu fiecare oferta.
Dupa cum era de asteptat, la prima licitatie organizata de Fisc pentru vanzarea Satului de Vacanta Dunarea din Saturn nu s-a prezentat nimeni.
, o licitatie pentru vanzarea unui numar de 108 loturi de teren situate pe malul lacului, acolo unde persoane precum rectorul Universitatii Andrei Saguna, Aurel Papari, ori deputatul PSD Eduard Martin si-au facut cate o casa.
Saptamana aceasta s-au deschis ofertele depuse in cadrul celei de-a doua licitatii pentru reabilitarea Stomatologiei de pe Calea Bucuresti din Craiova, dupa ce prima licitatie a fost anulata din cauza unei greseli a consiliului judetean.
Marcile Adevarul si Click!, scoase la licitatie. ... vor scoase la licitatie, din cauza datoriilor pe care le-au acumulat catre debitori.
Asociatia Crestin Catolic-Ortodoxa este cea care a cerut cumpararea terenului din domeniul public al orasului pe motiv ca in decembrie 2005 a cumparat la o licitatie tinuta de executorul judecatoresc Marius Eugen Balica constructia din subsol compusa din doua sali de parcare, sapte garaje, incaperi cu destinatie de depozit, sapte holuri, vestiare, grupuri sanitare, coridoare, cinci incaperi pentru birouri, toate situate in fata blocurilor N24, N 25, T14, T15 de pe Calea Bucuresti, cartier Lapus.
154 (intelegerea partilor, vanzare directa, vanzare in regim de consignatie a bunurilor mobile, vanzare prin licitatie, alte modalitati de valorificare admise de lege) acestea vor fi restituite debitorului cu mentinerea masurii de indisponibilizare, pana la implinirea termenului de prescriptie.
Platiti si daca nu fac nimic STELBO TRANS SRL, care are ca asociat unic si administrator pe Stefan Ciocan, a reusit sa isi adjudece anul acesta o licitatie prin care furnizeaza societatii Edilitara Public noua utilaje care vor fi implicate in activitati de deszapezire.
Municipalitatea dorohoiana a atribuit fara licitatie o lucrare de aproape 20 miliarde de lei.
Marea Neagra SA se pregateste sa vanda prin licitatie publica activele unor unitati turistice situate in Eforie Nord, Eforie Sud si Saturn, unde actionar majoritar este "SIF Transilvania".
Controversata licitatie pentru inchirierea plajelor de pe litoralul constantean a inceput in cursul zilei de luni, 3 aprilie.
Astfel, dupa ce a acordat spre administrare Ferma Corbu catre SC ACVA 2000, in cursul anului 2000, sambata, 15 aprilie a.c., va scoate la licitatie active si bunuri apartinand acestei ferme, desi, dupa cum sustin reprezentantii SC ACVA 2000, instanta de judecata nu s-a pronuntat in ce masura are SC Pestom acest drept.
Florescu ameninta De cealalta parte a baricadei, directorul Teodor Florescu ameninta membrii comisiei de licitatie cu plangere penala. ... Voi depune plangere penala impotriva comisiei de licitatie.
Cel mai pur zacamânt de cuart din Europa, care este la Uricani, în cariera Siglau, este acum scos la licitatie de Banca Româna de Scont, care este în faliment, în cuantumul datoriilor firmelor care au fost implicate.
Primaria municipiului Mangalia va scoate la licitatie loturi de teren pentru construirea de locuinte, dar si terenuri pentru ridicarea de spatii comerciale si depozite.
Acestea sunt doar cateva dintre bunurile ce vor fi scoase la licitatie in cursul lunii mai de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului.
La Terminalul din Craiova s-au tranzactionat anul acesta marfuri si servicii în valoare de peste 2,1 milioane de euro fara TVA, adica peste 7,76 milioane de lei, în 70 de proceduri de licitatie. ... Mai nou, chiar transportul de valori a fost scos la licitatie.
La Terminalul din Craiova s-au tranzactionat anul acesta marfuri si servicii în valoare de peste 2,1 milioane de euro fara TVA, adica peste 7,76 milioane de lei, în 70 de proceduri de licitatie. ... Mai nou, chiar transportul de valori a fost scos la licitatie.
SC Termoelectrica SA, in calitate de vanzator, anunta o noua licitatie deschisa cu strigare, pentru vanzarea activului Centrala Electrica de Termoficare CET II Oradea - Judetul Bihor.
Ministerul Agriculturii a scos la licitatie 760 de milioane de lei catre bancile comerciale, pentru acordarea de credite agricultorilor care fac investitii, termenul limita pana la care institutiile de credit pot depune oferte fiind 11 august.
google-analytics.com