Cautare

13216 de rezultate pentru "liceul mihai viteazu bucuresti" (3.94 secunde)
Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a convocat pentru miercuri, 30 Iulie 2008, ora 13.00, sedinta Biroul permanent (sala "Mihai Viteazu", nivel P1).
La manifestare au participat numerosi primari din judet, dintre care amintim pe Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, Gheorghe Grameni, primarul de la Mihai Viteazu, primarul localitatii Gradina, Ion Melcea, dar si presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir.
Nici nu s-a lansat bine ipoteza unor alegeri prezidentiale anticipate, ca au si descalecat Mihai Viteazu, Principele si Razboinicul Luminii in acelasi timp si, ingramadindu-se sub titulatura celui dintai oier al tarii, Gigi Becali, au anuntat ca si-l iau pe Traian Basescu drept general.
Astfel, cei 85 de membri cu drept de vot prezenti la sedinta Delegatiei Permanente a PNL Constanta i-au validat, in vederea alegerilor locale din 2008, pe Gheorghe Hansa (primar in functie la Cernavoda), Ionel Chirita (primar Harsova), Ion Podaru (primar Ovidiu), Gheorghe Zamani (primar Techirghiol), Ion Vladoi (in prezent consilier in Basarabi), Ion Soare (primar in functie la Cogealac), Ioan Herdean (Istria), Marian Galbinasu (Corbu), Ion Melcea (Gradina), Gheorghe Badan (Dumbraveni), Nicolae Urdea (Limanu), Ioan Roman (Lumina), Gheorghe Chiriac (Mereni), Ion Oprea (Sacele), Gheoghe Grameni (Mihai Viteazu), Ion Cosor (Pestera), Lucian Blaj (Seimeni), Costel Banu (Ostrov) si Traian Dinu (fost primar Mihail Kogalniceanu).
Adica pe Nicolae Anghel - binecunoscutul "Nikki" - primarul de la Castelu, care, in stilul caracteristic, s-a tinut doar de glumite si poante, indiferent cat de serioase erau problemele discutate, sau pe Gheorghe Grameni, edilul comunei Mihai Viteazu, care a pus prea multa patima in discursul sau, ajungand sa tipe la un moment dat ca "ce sa mai intrebam cetatenii, sa dam drumul la lucrari", referindu-se la realizarea perdelelor forestiere.
pentru colegiul 1 (care cuprinde colegiile 1 si 2 pentru Camera Deputatilor, respectiv Navodari, Mihai Viteazu, Lumina, Medgidia, Topalu, Ghindaresti etc.) va candida Ioan Toanchina, iar contracandidatul sau din partea PNL va fi, pe acest colegiu, senatorul Puiu Hasotti;
Oamenii sunt suparati, pentru ca au asistat neputinciosi cum pe teritoriul comunei Corbu au fost improprietarite persoane din Sacele, Istria sau Mihai Viteazu, dar ei nu-si primesc proprietatile.
Este vorba despre Sectiile 2 si 3 din Constanta, Cernavoda, Eforie, Harsova, Negru Voda, Ovidiu, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Gradina si Mihai Viteazu.
000 de metri patrati, in parcul de la Primarie, la nord de teatrul Fantasio, cu iesire directa in strada Mihai Viteazu.
Printre cei sarbatoriti s-au numarat primarii Constantin Radu (Amzacea), Constantin Bentea (Baraganu), Constantin Cinpoiasu (Girliciu), Gheorghe Constantin Grameni (Mihai Viteazu) si Florin Constantin Micu (Tuzla).
Nicolae Balcescu, Aliman, Rasova, Topalu, Albesti, Pestera, Deleni, Independenta, Gradina, Limanu, Crucea, Adamclisi, Ciocarlia, Cobadin, Fantanele, Mihai Viteazu, Baneasa, Silistea si Pantelimon.
Mihai Viteazu, politistii isi parcheaza masinile pe zebra sau pe spatiul verde din fata scolii nr.1. Iosif Simon a cerut ca firmele institutiilor din subordinea Consiliului local sa fie inscriptionate si in limba maghiara.
In comuna Cogealac au mai secat 12 fantani, dintr-un total de 1.156, iar in Mihai Viteazu, satul Sinoe, au secat patru fantani din 200.
De asemenea, cati bani a primit Compania de apa Aries pentru proiectul de extindere si reabilitare a retelelor de apa si canalizare din Turda, Campia Turzii si cele patru comune Luna, Viisoara, Mihai Viteazu si Sandulesti?
Magazinul din Vulcan, al 20-lea din judetul Hunedoara, se prezinta in format Standard si este amplasat pe B-dul Mihai Viteazu, nr.
Asa, si Stefan cel Mare si Mihai Viteazu ar putea fi numiti teroristi. - E, in religia pe care o practica un musulman, ideea extinderii teritoriale?
Acelasi PRO cu o prezentatoare aparuta (mai mare rusinea!) in manualul de istorie, alaturi de Mihai Viteazu sau Stefan cel Mare, despre care copiii nevinovati citeau ca e mare deschizatoare de drumuriā€¦ Si care prezentatoare nu a putut sa nu rosteasca, la un moment de mare reverberatie profesionala, magicele cuvinte:
Caragiale Bucuresti. Carmen Stanescu s-a nascut la 29 iulie 1925, in Bucuresti. ... Caragiale din Bucuresti. ... Dona Uracca in Cidul de Pierre Corneille (regia Mihai Berechet, 1959); ... Nina in Al patrulea anotimp de Horia Lovinescu (regia Mihai Berechet, 1969);
Recent, la o celebra pizzerie din Bucuresti a avut loc vernisajul expozitiei de caricatura In pana lui Boboc. Caricaturistul Mihai Gabriel Boboc expune lucrari cu un discurs social sau politic divers, o incursiune inedita, dar si amuzanta in universul cotidian.
Codrin Mihai Cardu este licentiat in studii juridice la Facultatea de Drept "Nicolae Titulescu" - Universitatea din Craiova, iar din 2008 este avocat definitiv in cadrul Baroului Bucuresti.
google-analytics.com