Cautare

3071 de rezultate pentru "judetul" (3.81 secunde)
Investitia totala pentru infiintarea perdelelor forestiere de protectie a terenurilor agricole in cele trei judete, pentru combaterea secetei in urmatorii ani, este de 356 de milioane de lei, dintre care 282,5 milioane de lei in judetul Constanta, 22,7 milioane de lei in judetul Ilfov si 50,8 milioane de lei in judetul Tulcea, conform unei hotarari aprobata de Guvern la sfarsitul lui octombrie.
Cele mai multe permise au fost eliberate pana acum in judetul nostru, pe locul doi situandu-se Vrancea si pe ultimul loc Braila.
In acest sens, Culetu a amintit de cele 50.000 de hectare cultivate in plus fata de anul precedent in judetul nostru.
Predeal, judetul Brasov, S.C. ... Predeal, judetul Brasov, S.C. ... Mamaia, judetul Constanta si S.C.
In judetul Suceava, inghetata de visine Alpin era expirata de circa cinci zile, in judetul Mures, chiflele multicereale precoapte, congelate si branza topita TOAST erau expirate de doua zile, cornulete cu susan expirate de o zi, prajituri si fursecuri expirate de cinci zile, iar in judetul Covasna, pralinele Magnat, ciocolata Milka, biscuiti Germino, biscuiti Dominica, sana Milli si Metios, iaurt Campina si unt Markenbutter erau toate expirate.
Inexistenta depozitelor de deseuri ecologice, servicii de salubritate care lipsesc in multe din localitatile din mediul rural, cu aceste lucruri se "mandreste" judetul Galati. ... Daca, in ceea ce priveste salubrizarea, judetul sta cat de cat bine, nu acelasi lucru se poate spune in cazul depozitelor ecologice.
"Toata lumea si-a dat seama ce bogatii sunt, nu numai in judetul Mures, ci in toata tara, cate castele exceptionale avem si cate sunt in paragina, cele mai multe dintre ele. ... Daca ai 26 de castele in judetul Mures, atunci este Valea Muresului cum este Valea Loarei in Franta.
Criza economico-financiara care a lovit din plin si judetul Constanta nu pare sa fi diminuat apetitul constantenilor sau altor investitori pentru afaceri.
Criza economico-financiara care a lovit din plin si judetul Constanta nu pare sa fi diminuat apetitul constantenilor sau altor investitori pentru afaceri.
Judetul Constanta se afla pe locul trei in topul judetelor din Romania cu cele mai multe falimente inregistrate in primele trei luni ale anului 2009, au aratat reprezentantii Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC).
De altfel, edilul sef al localitatii mentionate a declarat, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc la scurt timp dupa deschiderea oficiala, ca din judetul Constanta, din 32 de proiecte referitoare la dezvoltarea comunitatilor rurale, depuse pentru finantare la Agentia de Dezvoltare Regionala 2 Sud-Est, nici unul nu a fost aprobat, la aceasta agentie fiind admise doar doua proiecte din judetul Galati.
Criza economica aduce si in judetul Constanta o crestere alarmanta a numarului de societati aflate in procedura generala sau simplificata de insolveta, precum si in faliment. ... Astfel, dintr-un total de 627 de firme din judetul Constanta care au intrat, de la inceputul anului si pana la 31 mai a.
Numarul turistilor sositi in judetul Constanta, in perioada ianuarie-aprilie 2009 a fost de 64,3 mii persoane, fata de 66 mii de persoane in aceeasi perioada din anul 2008, inregistrandu-se o scadere de 2,6%, a declarat Gheorghe Busu, directorul coordonator al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta.
Scaderea preturilor pe piata imobiliara a continuat si in trimestrul al doilea, 2009, fata de trimestrul intai al aceluiasi an, in aceeasi situatie regasindu-se si judetul Constanta. ... Aparent, programul "Prima Casa" nu a influentat piata imobiliara din judetul Constanta.
peste 200 km de drumuri din judetul Iasi vor fi reabilitate si modernizate prin programul PNDI Comisia de evaluare a ofertelor depuse pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene si de interes local pentru judetele Iasi si Neamt a finalizat procedurile de evaluare.
Situatia alocarii fondurilor destinate investitiilor in sistemul de irigatii din Judetul Timis Conform deciziei de suplimentare a bugetului alocat investitiilor in irigatii , de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pentru Masura 125 - componenta a1 "Irigatii si alte lucrari de imbunatatiri funciare" , judetul Timis are alocata suma de 60 de milioane de euro , disponibili in cadrul sesiunii care se deruleaza in perioada 3 septembrie -15 octombrie 2012 .
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Autostrada in judetul Mures prinde contur nu doar pe harta!", pe care o puteti citi in continuare.
Unitatea in format Loco din localitatea Crasna, judetul Salaj se afla pe strada Cserey Farkas, nr. ... Tot in format Loco se gaseste si magazinul din localitatea Pogoanele, judetul Buzau. ... In localitatea Teaca s-a deschis cel de-al saptelea magazin din judetul Bistrita Nasaud, pe strada Principala, nr.
Reproducem articolul citat mai sus, cu mentiunea ca primarul comunei Vlad Tepes, Constantin Mihalache, precizeaza ca in situatia descrisa se afla de fapt 3 comune din judetul Calarasi:
Unitatea din Tantareni, judetul Gorj, se gaseste de astazi pe Str. ... Tot in format Loco functioneaza si magazinul din Cheveresu Mare, judetul Timis. ... In localitatea Balaceanca, judetul Ilfov, pe str. ... De ieri, s-a mai deschis un magazin in judetul Timis, la Periam.
google-analytics.com